Alışveriş & Hediyeler Çamaşırlarının neye ihtiyacı olduğunu söylüyoruz! Çözüm bulamadığın çamaşır yıkama problemi hangisi? (Sayfa 6) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5158 Çamaşırlarının neye ihtiyacı olduğunu söylüyoruz! Çözüm bulamadığın çamaşır yıkama problemi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 109 kişi beğendi
Creeper_07_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Çamaşırlarım tüyleniyor bazen ve çözüm bulamıyorum 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Siyahların rengini korumak oldukça zor 0 0 Yorumla
kubrahilal35 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl siyahların hep siyah kalmasını isterim 0 0 Yorumla
Burak04401 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 69% +1 yıl Olmuyor olmuyor olmuyor ne yapsak olmuyor 0 0 Yorumla
yeşillllll Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl annem makinede yıkıyor gayet güzel pırıl pırıl 0 0 Yorumla
Mehmettok1979 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 34% +1 yıl Kıyafetlerimin tüylenmesi hiç hoşuma gitmiyor 0 0 Yorumla
cankıraçç Takip Et Master Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Siyahalrın sosmaması için önerilerde bekliyoruz 0 0 Yorumla
_Emirhan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Faydalı bir içerik hazırlayanın ellerine sağlık 0 0 Yorumla
Gezginnn34 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Bununla ilgili bir problem yaşamıyorum neyse ki 0 0 Yorumla
kitapsevenlerevi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Derinlemesine temizlik yapmak gerek 0 0 Yorumla
Batu34istanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Ellerinize sağlık ellerime sağlık 0 0 Yorumla
DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Sevgiye ihtiyacı var çamaşırların 🤗 0 0 Yorumla
Mavimsiii2 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Siyahlar ilk günkü gibi siyah kalmıyor yaa 0 0 Yorumla
Rachelkbr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl rinsoyu bakalım nasıl olcak renkli candır 0 0 Yorumla
mistyprenses_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Makineden eşyalar ütülü gibi çıksa keşke. 0 0 Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Tüylenen kıyafetler benim için sorun 🌺 0 0 Yorumla
Redscorpion25 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Aslında sorun yok gibi. Gayet güzel. 0 0 Yorumla
yuichan Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Gayet iyi yıkanıyor problem yasamıyom knks 0 0 Yorumla
0BARBIE0 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Rinsonun kokusu bir ayrı güzel çok seviyorum yaaaa 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
290Cevap
Çamaşırlarım tüyleniyor bazen ve çözüm bulamıyorum
Çok guzel olmuş thxxxx. Muko
Renkleri soluyor her zaman
Siyahların rengini korumak oldukça zor
At makineye yıkansız işte.
Güzel paylaşım olmuş 👍👍
Temiz koksun , soldurmasın
Lekeler bence diyorum en kötüsü
Güzel bilgiler teşekkür ederim.
güzel paylasım sagol tesekkürler
siyahların hep siyah kalmasını isterim
Olmuyor olmuyor olmuyor ne yapsak olmuyor
annem makinede yıkıyor gayet güzel pırıl pırıl
Kıyafetlerimin tüylenmesi hiç hoşuma gitmiyor
Siyahalrın sosmaması için önerilerde bekliyoruz
Organik sertifikalı deterjan alıyorum
Faydalı bir içerik hazırlayanın ellerine sağlık
Nolacak bakalım bu çamaşırlar
Bu sokka katılıyorum temiz olmuyor
Bununla ilgili bir problem yaşamıyorum neyse ki
Temiz havaya malesef oda olmuyor
Rinsoyu kullandım güzel bir ürün
Renkler soluyor. Siahlar da.
Denemek isterim ne kaybederim ki
Derinlemesine temizlik yapmak gerek
Ellerinize sağlık ellerime sağlık
Sevgiye ihtiyacı var çamaşırların 🤗
Siyahlar ilk günkü gibi siyah kalmıyor yaa
Çamaşırlarda canlılık gidiyor...
rinsoyu bakalım nasıl olcak renkli candır
Makineden eşyalar ütülü gibi çıksa keşke.
Tüylenen kıyafetler benim için sorun 🌺
Çocukluğumun deterjanı :)
Aslında sorun yok gibi. Gayet güzel.
Yıkama talimatı ve uygun deterjan
Gayet iyi yıkanıyor problem yasamıyom knks
Rinsoyla bunların hepsi giderilebilir!
Renklerin ilk günkü gibi canlı kalması 😍
Kıyafetler soluyor renkli de
Anmem her şeyi çok çok güzel yıkıyor
Büyüksün rinso helal 😀😀
Rinsonun kokusu bir ayrı güzel çok seviyorum yaaaa
Hiç denemediğin bir ürün fakat deneyeceğim
Tahta kalemi lekesini çıkaramadım 🙄🙈😊
Olaya vakıfım. Hepsini halledebiliyorum.
Seviliyorsun rinso. Favorimizsiniz
Yeni rinsoyu hemen deneyeceğim
deniyeceğim rinsoyu bakalım nasıl olcak
Kıyafetlerin tüylenmesine uyuz oluyorum.
Çok yararlı bir paylaşım olmuş teşekkürler
Siyahlar ilk günkü gibi hep siyah kalsa keske
Memnunum deterjanımdan ya sorun yok
Siyahların solması çok kötü
Ben dereceleri ayarliyamiyorum ondan heralde
Aynen aynen güzel bir bence olmuş teşekkürler
Ne yazıkki çamaşırlarım mis gibi kokmuyor.
Siyah pantolonlar grileşmek için var :(
Hayatımızı kolaylaştıran ürünler
Ariel alıyordum ama sizi de begendim
Canlı renkler tam bana göre !