Alışveriş & Hediyeler Çamaşırlarının neye ihtiyacı olduğunu söylüyoruz! Çözüm bulamadığın çamaşır yıkama problemi hangisi? (Sayfa 4) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5158 Çamaşırlarının neye ihtiyacı olduğunu söylüyoruz! Çözüm bulamadığın çamaşır yıkama problemi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 109 kişi beğendi
aga_noluyo_aga Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Temiz kokması iyi bişey bence kıyaferin önce kokusu güzel olmalı 0 0 Yorumla
mehmethazal93 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Evde yıkayan birisi olmasa neye ihtiyacı olursa olsun solar 0 0 Yorumla
metin354935 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl valla ne yaprsam bir türlü temzilenmeyen zamanalr oluyor 0 0 Yorumla
TuncKnry Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Özellikle yazın kıyafetler daha sık yıkanıyor. Buda kıyafetlerin renginin solmasına neden oluyor. 0 0 Yorumla
ReCipEs_ofthe_SeA Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Rinso ile çamaşırlarım ilk günki gibi yeni ve hiç solmuyor. 0 0 Yorumla
olduozamaaannnnnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Temiz bir bedene deterjan da bı yere kadar deterjan ayol 😒 0 0 Yorumla
kuzeydenn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yeni aldığım tişörtler 3 yıkamadan sonra rengi açılıyor kalitesiz tişötlerde değil aslında 0 0 Yorumla
inalove Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Çamaşırlarım mis gibi tertemiz sorun yaşamıyorum hiç 0 0 Yorumla
laurastar Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl çok yüksek derece kullanmadan kıyafetlerimin hijyenik olması önemli 0 0 Yorumla
Fahriye_Evcen Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Özellikle pembe ve mavi kiyafetlerimin renkleri çok hızlı soluyor 0 0 Yorumla
Ebûcahil_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Valla ben en ucuz ilacı kullanıyorum yapacak bişi yok 0 0 Yorumla
soulage77 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl ben kaldığım yurtta 3-4 günde bir yıkar ütülerdim çok temiz kokardı tavsiye ederim 0 0 Yorumla
lavender10 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yenilenmeye ihtiyacı var yıkanmaktan renkleri çabuk atıyor her şeyin 0 0 Yorumla
NilgunParlak Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Hijyen konusunda sıkıntı yok ama kalıcı koku istiyorum 0 0 Yorumla
emirbeyiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Çamaşırların ihtiyacı olan tek şey becerikli gacı😆 0 0 Yorumla
ozpeyker9 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl bence lavanta veya bergamot yağı 2 3 damla iyi olabilir. 0 0 Yorumla
Someproblems Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Siyahların renginin solmasına cok gıcık oluyorum 😡😡 0 0 Yorumla
pandemi07 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kıyafetler bir süre sonra kendi rengini kaybediyorlar farklı çamaşır deterjanları olsa bile 0 0 Yorumla
mahirakbulut Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Benim beyazların çoğu soldu kırmızı oldu bu durum çok kötü 0 0 Yorumla
jaajhabsbsjjsk Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Kıyafetlerin renginin solmasına sinir oluyorum birde tüylenmesine. 0 0 Yorumla
Azraa_hanımcıkk Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Ben hepsini halledebilirim sorun olmaz benim için... 0 0 Yorumla
Berkeeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle nar lekesi nar lekesini çözümünü bulan bilen varsa yazsın abi 0 0 Yorumla
MiaHolland Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Şu renkliler ve siyahların renginin solmasına ne zaman bir çözüm bulunacak ya 😒😒 0 0 Yorumla
tiger-3363 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Beyazlarla renkşileri aynı anda yıkamamak çok önemli 0 0 Yorumla
kullanıcıadı00yok246 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Çamaşır suyu gelmiş bir kıyafetime yenisini bulamıyorum inş bidaha bulaşmaz 0 0 Yorumla
delibirkullanici Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ah şu lekeler aaah bir bitmedi gitti hayatımızdan 0 0 Yorumla
46cb46 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Elbise kıyafet temizliği başka niye ihtiyaç olacak canim 0 0 Yorumla
Rikkat_34 Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Ceketimdeki lekeler çıkmıyor ne yapabilirim. Az kaldı çöpe atacağım da... 0 0 Yorumla
rüyakandemir Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Siyah kıyafetlerim zamanla soluyor buda beni bitiriyorrrr 0 1 Yorumla maras22 +1 yıl Tuylenmede çok oluyor aynı zamanda Yorumla
Hans040D Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Nerden aldiniz simdi nasil koku. Lavanta yagiyla bir karisim yapabilirsiniz 0 0 Yorumla
Mmmarius Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bu zamana kadar böyle bir ürün kullanmamıştım tavsiyeniz için teşekkürler 🎃 0 0 Yorumla
NostaljiiAşığı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ne yaparsam yapayım siyahlar ilk günkü gibi simsiyah kalmıyor. 😠 0 0 Yorumla
herlittlesenpai Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Üstündeki tüyleri temizlemek için mendille ince ince silmekten yoruldum ya :( 0 0 Yorumla
heyyoman Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Her zaman rinso deterjan ile kalın diyorum.. teşekkürler rinso 0 0 Yorumla
Sanalizasyonçaresi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çok bilgiliyim de ondan. Baska bir aciklamaya da gerek yok bence 0 0 Yorumla
yakobs Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Benim kıyafetlerimde yıkandıktan sonra mis gibi kokmuyor. 0 0 Yorumla
emreey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Vallahi annem ben kirli sepetine atıyorum sonra alıp ütüleyip giyiyorum 😊 0 0 Yorumla
Gamzelikızz89 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Siyahlar Zamanla soluyor. Tüylü kazaklar tüleriyor. 0 0 Yorumla
Meltemsena Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Çünkü o canlı renkler hep hayalimde kaldı. Belki de hayalim çok canlıdır. 0 0 Yorumla
Yasemin346 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yüksek ısı gerekiyor ama bu kezde kıyafetler mahfoluyor 0 0 Yorumla
uslu33 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Ne yaparsam yapayım siyahlar ilk günkü gibi simsiyah kalmıyor. 😠😠 0 0 Yorumla
çiçekkokuluçilek Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yumuşatıcı kullanmamıza rağmen koku yok. 1 0 Yorumla
yarenalya Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 71% +1 yıl ilk almiş gibi olmuyor malesef keşke öyle 9lsa :"( 1 0 Yorumla
Anofel_anofel Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Renkli kalması her zaman için şyidir 1 0 Yorumla
buzz_prensesiii02 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Renlkerinin solması çok kötü oluyor... 1 1 Yorumla kanka35 +1 yıl doğru Yorumla
Angelofdeath6 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çamaşırların rinsoya ihtiyacı varr 1 0 Yorumla
Yoğunbakım Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Hepsi de geliyor başıma. Ne yapsak bilemiyorum. 0 0 Yorumla
tamamjülideolsun Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Siyahlarım ilk günkü gibi simsiyah kalmıyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
290Cevap
Temiz kokması iyi bişey bence kıyaferin önce kokusu güzel olmalı
Evde yıkayan birisi olmasa neye ihtiyacı olursa olsun solar
valla ne yaprsam bir türlü temzilenmeyen zamanalr oluyor
Özellikle yazın kıyafetler daha sık yıkanıyor. Buda kıyafetlerin renginin solmasına neden oluyor.
Rinso ile çamaşırlarım ilk günki gibi yeni ve hiç solmuyor.
çıkmayan lekelere çözüm bulamıyorum.
Temiz bir bedene deterjan da bı yere kadar deterjan ayol 😒
Yeni aldığım tişörtler 3 yıkamadan sonra rengi açılıyor kalitesiz tişötlerde değil aslında
Çamaşırlarım mis gibi tertemiz sorun yaşamıyorum hiç
çok yüksek derece kullanmadan kıyafetlerimin hijyenik olması önemli
Özellikle pembe ve mavi kiyafetlerimin renkleri çok hızlı soluyor
Valla ben en ucuz ilacı kullanıyorum yapacak bişi yok
ben kaldığım yurtta 3-4 günde bir yıkar ütülerdim çok temiz kokardı tavsiye ederim
Yenilenmeye ihtiyacı var yıkanmaktan renkleri çabuk atıyor her şeyin
Hijyen konusunda sıkıntı yok ama kalıcı koku istiyorum
Çamaşırların ihtiyacı olan tek şey becerikli gacı😆
bence lavanta veya bergamot yağı 2 3 damla iyi olabilir.
Siyahların renginin solmasına cok gıcık oluyorum 😡😡
Kıyafetler bir süre sonra kendi rengini kaybediyorlar farklı çamaşır deterjanları olsa bile
Benim beyazların çoğu soldu kırmızı oldu bu durum çok kötü
Kıyafetlerin renginin solmasına sinir oluyorum birde tüylenmesine.
Ben hepsini halledebilirim sorun olmaz benim için...
Kesinlikle nar lekesi nar lekesini çözümünü bulan bilen varsa yazsın abi
Şu renkliler ve siyahların renginin solmasına ne zaman bir çözüm bulunacak ya 😒😒
Beyazlarla renkşileri aynı anda yıkamamak çok önemli
Çamaşır suyu gelmiş bir kıyafetime yenisini bulamıyorum inş bidaha bulaşmaz
Ah şu lekeler aaah bir bitmedi gitti hayatımızdan
Elbise kıyafet temizliği başka niye ihtiyaç olacak canim
Ceketimdeki lekeler çıkmıyor ne yapabilirim. Az kaldı çöpe atacağım da...
Siyah kıyafetlerim zamanla soluyor buda beni bitiriyorrrr
Tuylenmede çok oluyor aynı zamanda
Nerden aldiniz simdi nasil koku. Lavanta yagiyla bir karisim yapabilirsiniz
Bu zamana kadar böyle bir ürün kullanmamıştım tavsiyeniz için teşekkürler 🎃
Ne yaparsam yapayım siyahlar ilk günkü gibi simsiyah kalmıyor. 😠
Üstündeki tüyleri temizlemek için mendille ince ince silmekten yoruldum ya :(
Her zaman rinso deterjan ile kalın diyorum.. teşekkürler rinso
Çok bilgiliyim de ondan. Baska bir aciklamaya da gerek yok bence
Rinso kokusu ve kalitesi ile başarılı
Benim kıyafetlerimde yıkandıktan sonra mis gibi kokmuyor.
Vallahi annem ben kirli sepetine atıyorum sonra alıp ütüleyip giyiyorum 😊
Siyahlar Zamanla soluyor. Tüylü kazaklar tüleriyor.
Çünkü o canlı renkler hep hayalimde kaldı. Belki de hayalim çok canlıdır.
Yüksek ısı gerekiyor ama bu kezde kıyafetler mahfoluyor
Ne yaparsam yapayım siyahlar ilk günkü gibi simsiyah kalmıyor. 😠😠
Rinso ürününü denemek lazım...
Siyahların solması çok üzücü:(
Rinso süper yıkıyor bence çok memnunum
Tüylenmeye bit cözüm bulamıyoruum
Yumuşatıcı kullanmamıza rağmen koku yok.
ilk almiş gibi olmuyor malesef keşke öyle 9lsa :"(
Renkli kalması her zaman için şyidir
Renlkerinin solması çok kötü oluyor...
doğru
Çamaşırların rinsoya ihtiyacı varr
siyahlar hep siyah kalmıyor
Rinso ile başka bir şeye ihtiyaç yok zaten.✔️
Çamaşırlarım güzel koku tutmuyor neden
Hepsi de geliyor başıma. Ne yapsak bilemiyorum.
Siyahlarım ilk günkü gibi simsiyah kalmıyor.
Siyah pantolonumun rengi solması
Bilgiler icin teşekkürler
Daha önce kullanmıştım güzel bir ürün