Alışveriş & Hediyeler Çamaşırlarının neye ihtiyacı olduğunu söylüyoruz! Çözüm bulamadığın çamaşır yıkama problemi hangisi? (Sayfa 3) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 5158 Çamaşırlarının neye ihtiyacı olduğunu söylüyoruz! Çözüm bulamadığın çamaşır yıkama problemi hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 109 kişi beğendi
yodostum Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Renklerin zamanla solmasından nefret ediyorum, deneyeceğim rinsoyu 0 0 Yorumla
immortal007 Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Rinsonun kokusu çok güzel ve kalıcı beğendiğim markalardan biri... 0 0 Yorumla
tatlısert7 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Yumuşatıcı güzel kokulu böyle o zaman kıyafet daha bir tatlı geliyor 0 0 Yorumla
BlueKelebek Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bütün çamaşır tozlarını denedim, çamaşırlarım kokmuyordu. Bende çamaşır makinamı değiştirdim 😄 0 0 Yorumla
BeastZyra Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Beyazlar... Hep renkleri grilesiyor. Sadece beyazları çalıştıracak kadar beyazım yok. 0 0 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Bozuk para sıkışması makineleri etkileyen bir durumdur. 0 0 Yorumla
Cemm34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Hangi makine hangi detarjan olursa olsun renkler zamanla solmaya başlıyor 0 0 Yorumla
Bulutbey34 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 +1 yıl Pantolun larda iz yapmasına ayar oluyorum damar damar izler 😊 0 0 Yorumla
SANATSAL-RUH Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl temiz olsun yeter nasıl yıkandığı benim için önemli değil 0 0 Yorumla
bilalozkynk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ya çamaşırların kumaş yapısı bozuluyor ve yumuşacık kotlar gömlekler bile kaya gibi sertleşiyor 0 0 Yorumla
Friedenn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Siyahların solması cidden çok kötü dolabımın %60-70'i siyah 😏😏 0 0 Yorumla
MagRipOgLu Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Şu siyah renkler neden ilk gün aldığımız gibi durmaz 0 0 Yorumla
_Tanrıça Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Üşengeç biri olduğum için elde yıkamam gereken şeyler oluyor makineye atılıncada bozuluyor en nefrettiğim şey 0 0 Yorumla
tuğçedall Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Benimde kıyafetlerin 10. Yıkama sonrası giyilmez hale geliyor malesef üstelik sürekli çok düşük ayarda yıkıyorum 🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
dead0000002 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Çamaşırları ben yıkamıyorm makineye atıyorum o yıkıyor (soğuk espri) kdkdkdk şaka baya kötüydü özür dilerim kdkdkr 0 0 Yorumla
djyıik2 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hevesle aldığım severek giydiğim kıyafetler ne yaparsam yapayım tüyleniyor ve gerçekten nefret ediyorum bundan 0 0 Yorumla
DenizAkdeniz10 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Çamaşırlarımın her zaman tertemiz olmasını ve mis gibi kokmasını isterim en çok güzel bir bence olmuş teşekkürler 🙂 0 0 Yorumla
Eyşaniye Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl C çünkü en fazla yoğun deterjan ya da sık yıkamaktan deformasyona uğrar çamaşırlar. Tüylenir, aşınır ve yırtılabilir.. 0 0 Yorumla
selinatc91 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Kıyafetlerimin tüylenmesine katlanamıyorum. Bir de beyazların sararması sorunu var o da ayrı bir dert 0 0 Yorumla
Elifdrgn Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl çamaşırlarım çok çabuk tuyleniyor sorun ne bu türlü anlayamıyorum 1 0 Yorumla
Nehirsadece Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Hepsi güzel öyle pek sorunum yok aslında ama biraz daha güzel koksalar olabilir bence ya 1 0 Yorumla
mneargn Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl her yıkamada biraz sirke ve leke üstüne biraz piril damlatıyorum leke felan kalmıyor. 1 0 Yorumla
Aksamm Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl İyi bir deterjan çanaşırları soldurur düşüncesi var herkezde 0 0 Yorumla
TuncayEfendi Takip Et Xper 2 Yaş: 47 +1 yıl 22 yılda 18 ay askerlik hariç 13 yıl 10 ay datoplamda elde yıkamışlığım var iyi çitilerim 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
melankolizmsi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Siyahların solmasi ayrı dert tuylenmeleri ayrı dert ayrıca güzel kokmamalari ayrı dert😔 1 0 Yorumla
Ayyüzlüm32 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Renklerde solma yasiyordum farkli deterjanlarda ama rinsoyu denedim ve memnunum 0 0 Yorumla
remziyeunver Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Rinso ile çamaşırlarım güvende üstün leke çıkarması ile favorimm 0 0 Yorumla
Petek73 Takip Et Xper 4 Yaş: 52 +1 yıl Cünlü soyah renkler zamannicinde yikadikca rengi cikar ve koyu bir renkdede gözükmesi cok normal 0 0 Yorumla
Ataberk_Akgedik_35 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Özel bakıma ihtiyaç duyan narin kıyafetlerim yıkandıkça tüyleniyor. 😢 0 0 Yorumla
Kızlarsitesi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bence sürekli yıkamamalılısn her daim az yıkanan gerek 0 0 Yorumla
Mrzaza Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çünkü bende de öyle oluyor talimatları en iyi şekilde yapmama rağmen bazı kirler kalıyor 0 0 Yorumla
ebrarrtufekci Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Kıyafetlerin renklerinin solması bir türlü engellenemiyor 0 0 Yorumla
elfidairem Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Metal detayları olan kıyafetlerimdeki metal paslanıyorr 0 0 Yorumla
SeSSiZKaDıNı Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Rinsonun kokusu harika renklilerde de renkleri soldurmuyor. 0 0 Yorumla
birkızişte1 Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Yıkama talimatlarına uymama rağmen kıyafetlerim istediğim kadar temiz olmuyor. 😔 0 0 Yorumla
Kubilaay34 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çünkü Yıkama talimatlarına uymama rağmen kıyafetlerim istediğim kadar temiz olmuyor. 😔 0 0 Yorumla
Diddeemm Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Malesef çamaşırlar hic bir zaman cok güzel kokmuyor.. 0 0 Yorumla
Dontvory Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Beyaz camasirların Sarı çıkmasından nefret ediyorum 0 0 Yorumla
toxicshadow Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Renkleri soluyor ya bir müddet sonra bunun düzelmesi iyi olurdu 0 0 Yorumla
Loliskızı Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Yıkama talimatlarına uymama rağmen kıyafetlerim istediğim kadar temiz olmuyor. 0 0 Yorumla
GÖKTÜRK98 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Rinso cidden cok iyi biraz sonra keşfettim ama olsun :) 0 0 Yorumla
Kaansezai Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bilmiyorum ama kokmuyor ve hep sert oluyo ne yapmak lazım 0 0 Yorumla
PoleStar25 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Bilemiyorum daha fazlamı özenmek gerekiyor yoksa gelişi güzel mi yapmalı 0 0 Yorumla
marina01 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl sevdiğim şeyleri yıkamak istemiyorum solarlar diye... 0 0 Yorumla
SevdaYalçınkaya Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl giysilerim yeni yıkanınca bile istediğim gibi bir koku olmuyor ): 0 0 Yorumla
Ankaragüçlügüzel Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Kokusunu pek sevmiyorum fakat temizlik konusunda özellikle renklilerde harika sonuç veriyor.👍 0 0 Yorumla
Blaxx Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Üstlerinin küçük tüyler birikiyor hep çözümü bulamadım 0 0 Yorumla
Serkan281 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl hmm çok anladıgım bir konu olmasada fikir almaya geldim :D 0 0 Yorumla
Lopilsd Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Yıkama talimatlarına uymama rağmen kıyafetlerim istediğim kadar temiz olmuyor. 0 0 Yorumla
hayatsuyuuu Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Camaşır diyince kadınlar için büyük problem başlıyor 0 0 Yorumla
Nightfall59 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Genelde siyah giyiyorum çünkü siyah ve tonları eskisi gibi kalmiyor 0 0 Yorumla
Naxos Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Vişne lekesini çıkaracak bir deterjan daha bulunamadı maalesef. 0 0 Yorumla
gökkcenkız Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl herzaman ikinci yıkamaya kadar dayanabiliyor sonrası hüsran tüylenme yıpranma hersey 0 0 Yorumla
Yase21 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Su sıcaklığındanmıdır bilmem ince ve pamuklu kıyaferlerim tüyleniyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
290Cevap
Renklerin zamanla solmasından nefret ediyorum, deneyeceğim rinsoyu
Rinsonun kokusu çok güzel ve kalıcı beğendiğim markalardan biri...
Yumuşatıcı güzel kokulu böyle o zaman kıyafet daha bir tatlı geliyor
Bütün çamaşır tozlarını denedim, çamaşırlarım kokmuyordu. Bende çamaşır makinamı değiştirdim 😄
Beyazlar... Hep renkleri grilesiyor. Sadece beyazları çalıştıracak kadar beyazım yok.
Bozuk para sıkışması makineleri etkileyen bir durumdur.
iyidir Rinso…Ben tercih ederim.
Çamaşırlar rinso ile mükemmel.😃
Rinsosuz bir hayat dusunemiyorum 😆
koku lazım bana Yeni Rinso Ailesi
Rinsonun tüm kokukları süper.
Rinso sıvı deterjan baya iyi
Hangi makine hangi detarjan olursa olsun renkler zamanla solmaya başlıyor
Pantolun larda iz yapmasına ayar oluyorum damar damar izler 😊
temiz olsun yeter nasıl yıkandığı benim için önemli değil
Ya çamaşırların kumaş yapısı bozuluyor ve yumuşacık kotlar gömlekler bile kaya gibi sertleşiyor
Siyahların solması cidden çok kötü dolabımın %60-70'i siyah 😏😏
Şu siyah renkler neden ilk gün aldığımız gibi durmaz
Üşengeç biri olduğum için elde yıkamam gereken şeyler oluyor makineye atılıncada bozuluyor en nefrettiğim şey
Benimde kıyafetlerin 10. Yıkama sonrası giyilmez hale geliyor malesef üstelik sürekli çok düşük ayarda yıkıyorum 🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Çamaşırları ben yıkamıyorm makineye atıyorum o yıkıyor (soğuk espri) kdkdkdk şaka baya kötüydü özür dilerim kdkdkr
Hevesle aldığım severek giydiğim kıyafetler ne yaparsam yapayım tüyleniyor ve gerçekten nefret ediyorum bundan
Çamaşırlarımın her zaman tertemiz olmasını ve mis gibi kokmasını isterim en çok güzel bir bence olmuş teşekkürler 🙂
C çünkü en fazla yoğun deterjan ya da sık yıkamaktan deformasyona uğrar çamaşırlar. Tüylenir, aşınır ve yırtılabilir..
Kıyafetlerimin tüylenmesine katlanamıyorum. Bir de beyazların sararması sorunu var o da ayrı bir dert
çamaşırlarım çok çabuk tuyleniyor sorun ne bu türlü anlayamıyorum
Hepsi güzel öyle pek sorunum yok aslında ama biraz daha güzel koksalar olabilir bence ya
her yıkamada biraz sirke ve leke üstüne biraz piril damlatıyorum leke felan kalmıyor.
İyi bir deterjan çanaşırları soldurur düşüncesi var herkezde
22 yılda 18 ay askerlik hariç 13 yıl 10 ay datoplamda elde yıkamışlığım var iyi çitilerim 🤣🤣🤣
Siyahların solmasi ayrı dert tuylenmeleri ayrı dert ayrıca güzel kokmamalari ayrı dert😔
Renklerde solma yasiyordum farkli deterjanlarda ama rinsoyu denedim ve memnunum
Rinso ile çamaşırlarım güvende üstün leke çıkarması ile favorimm
Cünlü soyah renkler zamannicinde yikadikca rengi cikar ve koyu bir renkdede gözükmesi cok normal
Özel bakıma ihtiyaç duyan narin kıyafetlerim yıkandıkça tüyleniyor. 😢
Bence sürekli yıkamamalılısn her daim az yıkanan gerek
Çünkü bende de öyle oluyor talimatları en iyi şekilde yapmama rağmen bazı kirler kalıyor
Kıyafetlerin renklerinin solması bir türlü engellenemiyor
Metal detayları olan kıyafetlerimdeki metal paslanıyorr
Rinsonun kokusu harika renklilerde de renkleri soldurmuyor.
Yıkama talimatlarına uymama rağmen kıyafetlerim istediğim kadar temiz olmuyor. 😔
Çünkü Yıkama talimatlarına uymama rağmen kıyafetlerim istediğim kadar temiz olmuyor. 😔
Malesef çamaşırlar hic bir zaman cok güzel kokmuyor..
Beyaz camasirların Sarı çıkmasından nefret ediyorum
Renkleri soluyor ya bir müddet sonra bunun düzelmesi iyi olurdu
Yıkama talimatlarına uymama rağmen kıyafetlerim istediğim kadar temiz olmuyor.
Rinso cidden cok iyi biraz sonra keşfettim ama olsun :)
Bilmiyorum ama kokmuyor ve hep sert oluyo ne yapmak lazım
Bilemiyorum daha fazlamı özenmek gerekiyor yoksa gelişi güzel mi yapmalı
sevdiğim şeyleri yıkamak istemiyorum solarlar diye...
giysilerim yeni yıkanınca bile istediğim gibi bir koku olmuyor ):
Kokusunu pek sevmiyorum fakat temizlik konusunda özellikle renklilerde harika sonuç veriyor.👍
Üstlerinin küçük tüyler birikiyor hep çözümü bulamadım
hmm çok anladıgım bir konu olmasada fikir almaya geldim :D
Yıkama talimatlarına uymama rağmen kıyafetlerim istediğim kadar temiz olmuyor.
Camaşır diyince kadınlar için büyük problem başlıyor
Genelde siyah giyiyorum çünkü siyah ve tonları eskisi gibi kalmiyor
Vişne lekesini çıkaracak bir deterjan daha bulunamadı maalesef.
herzaman ikinci yıkamaya kadar dayanabiliyor sonrası hüsran tüylenme yıpranma hersey
Su sıcaklığındanmıdır bilmem ince ve pamuklu kıyaferlerim tüyleniyor