Eskiden insanlar çamaşır makinesi olmadığı için elle yıkardı keşke hala da öyle olsa insanlar istediği gibi tertemiz yıkarlar makinada belli bir saat var çözüm çok temiz olacak olan kıyafetleri beğenilen sevilen deterjanlarla yıkayıp bekletmek
butum detarjanlar aynidirr iclerindekii formull aynii olur tec caree aktarcilara gidip bazii ell yapimi sabunlarr varr allb sonraa rendele her camasirdaa makinanna att bakk sonic 10 numaraa olucaktirr kolay gellsin
Temizliğe önem veren beyler soğuk değil sıcakta yıkadıklarından dolayı zamanla yıpranıyor o yüzden genelde çok thisort değil az thisort kullanmakta fayda var ve gri veya beyaz özellikle bu sıcak yaz günlerinde :)
Aslında işi çözdüm açık renkler siyahlar ve beyazlar her tonu farklı atmiyorum hangisinin renginin soldugunu ya da renk verdiğini biliyorum artık bu duruma gelene kadar bir kac kıyafet heba oldu tabiki 😊
Ağır işte çalışmıyorsan kot gibi kıyafetlerini sık yıkama. İç çamaşırlarını bir defa giyince yıka ama kot gibi kıyafetler tek sefer giyince yıkanmamalı.
Evet özellikle beyazlarda geçmek bilmeyen lekeler ve tam beyazlık istiyorum malesef zamanla beyazlar rengini değiştiriyor ilk günkü gibi bembeyaz olsun isterim
Ne kadar temizlesek de çamaşır deterjanı içeriğindeki kimyasallar elbiselerin rengini gittikçe solduruyor. Üzgünüm bu sorunun çözümü yok. Çözümü var mı bilmiyorum
Rinso'nun fiyatı dolar karşısında direnç gösteriyor :) bana kalsa ne Rinso ne de abc ne de başka bir kimyasal.. Formül şudur Karbonat Tuz Yarım çay bardağı elma sirkesi
Birde fazla çamaşır koyuyoruz farklı renkler olunca renk değiştiriyor ben buna çözüm olarak fazla çamaşır koymuyorum ve hep aynı renklerle max 30 derecede yıkıyorum gayet memnunum
Bazı arkadaşlar için bir kaç ipucu vereyim, beyaz sirke ile yıkayın çamaşırlarınızı, çamaşırlarınızı ters döndürün. Ayda bir kere makinenizi temizleyin, eğer yapmazsanız kötü kokulara sebeb olabilir.
Millet kıyafetleri aştığında miss gibi kokuyor ama biz asınca yok ağa her türlü markanın yumuşatıçısını aldım ama anormal bir şekilde komşuların ki gibi alımlı bir koku alamadım 😁
Ben siyah rengini çok seviyorum. Elbise dolabımda çoğu kıyafet siyahtır. Ama zamanla siyah rengi ilk günkü gibi parlak kalmıyor ve bu yüzden yenisini almak zorunda kalıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tüylenme dışında pek bir sorun yaşamıyorum aslında 🌺
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
290Cevap
🤗🤗🤗🤗🤗🤗 alovera bıtkısnn faydasını gorduö farklı seylerde bunda bakalm
Çamaşırların mis kokmaya ve rengini kaybetmemeye ihtiyacı vaarr
Çamaşırların rengi soluyor ve yenisini almak zorunda kalıyorum
ilk günlü o capcanlı siyah git gide alakasız bir renge bürünüyor :)
Ah şu zamanla renkleri solan kıyafetler, tam bir hüsran.
Çamaşırların neye ihtiyacı olduğunu kadınlar daha iyi bilir.
Çok seviyorum kaç gündür leğende yıkıyorum
Amele gibi yandm 😊
Çamaşırlarımı elime yıkarım makinaya atmam kesinlikle o yüzden tüy yapıyor
Bu markayı henüz denemedim. En yakın zamanda alıp deneyeceğim.
kıyafetler cekiyor nedeb bilmiyorum programı yanlıs ayarlıyorum galiba
Hiç sevmiyorum şu çamaşır olayını 😂😂😂 ilk aldığımız günkü gibi kalmıyorlar 😂😂
Aynen öyle oluyor kanka Kıyafetlerin renginin solmasına sinir oluyorum birde tüylenmesine.
Ben yalnız yasiyorum pekte bilmiyorum dümdüz yıkıyorum her zaman hızlı modda :d
İsimiz dolayisi ile yag lekeleri cok buyuk problem oluyor bize
Hep tiftiklenme oluyor.. pamuklanınca da eskimiş gibi görünüyor
Lekelere şarkı yazılmalı ben ve neden çok kısa görüş diyor anlamadım
Parlak renklerin solmasına kalıcı bir çözün lazım😂
Keşke renklilerle beyazları aynı anda yıkayabilsek. Yıl 2020 ama hâla söyle bir teknoloji yok
Onlar için renk geçirmeyen bezler var
Çok meşakatli yaa dsdsds
Altı üstü araya iki tane şey sıkıştırıyosun ama yabi tercih meselesi
Deterjanı çok atıp çamaşır daha temiz olsun diyen bir daha makineye dokunmasın
Hayalim hep capcanlı renkler olsa da zamanla kıyafetlerimin rengi soluyorrr. 😤
Ya 15 dk ya 45 dk iki moddan sasmiyor bizimkiler 😀
O kadar uğraşamam yıkamacıya veriyorum ütülü şekilde tertemiz alıyorum.
Her zaman misgibi kokan capcanlı renklerini korumuş şekilde çıkıyor çünkü canım annem.
Çamaşırları hep annem yıkar ve sorunsuz yıkanırlar. Yine de tavsiyeleriniz için teşekkürler 🌸
Kokusu onemli benim icin. o koku 1 hafta kiyafetimden cikmasin istiyorum
geçtiğimiz hafta bende rinso kullanmaya başlamıştım ne güzel oldu
aynen benim camasirlarimda ne yaparsam yapayim, mis gibi kokmuyor
Ne yaparsam yapayım siyahlar ilk günkü gibi simsiyah kalmıyor.
Rinso ile zaten fazladan bir çaba sarf etmeme gerek yok.
Ne yaparsak yapalim zamanla illaki renkleri soluyor ama rinso cok iddiali bir denemek lazim..
Dereceyi ne kadar kumaşına göre ayarlasamda tişörtlerim çekiyor. Sanırım ürünle alakalı
Açıkcası hem koku hem temizlik hissi çok önemli malum yaz ayları günde 2-3 tişört değiştiğimiz bile oluyor bu yüzden önemli
Eskiden insanlar çamaşır makinesi olmadığı için elle yıkardı keşke hala da öyle olsa insanlar istediği gibi tertemiz yıkarlar makinada belli bir saat var çözüm çok temiz olacak olan kıyafetleri beğenilen sevilen deterjanlarla yıkayıp bekletmek
Hayalim hep capcanlı renkler olsa da zamanla kıyafetlerimin rengi soluyor. 😤
Siyah aşığı olarak elbette ilk gün gibi kalsın istiyorum rinso uygun buna göre
Renkli kıyafetleri soldurmayıp, temiz olmasını sağlasın bana yeter.
butum detarjanlar aynidirr iclerindekii formull aynii olur tec caree aktarcilara gidip bazii ell yapimi sabunlarr varr allb sonraa rendele her camasirdaa makinanna att bakk sonic 10 numaraa olucaktirr kolay gellsin
Canım anam çok güzel makineye atar ve mis gibi olur
Temizliğe önem veren beyler soğuk değil sıcakta yıkadıklarından dolayı zamanla yıpranıyor o yüzden genelde çok thisort değil az thisort kullanmakta fayda var ve gri veya beyaz özellikle bu sıcak yaz günlerinde :)
Aslında işi çözdüm açık renkler siyahlar ve beyazlar her tonu farklı atmiyorum hangisinin renginin soldugunu ya da renk verdiğini biliyorum artık bu duruma gelene kadar bir kac kıyafet heba oldu tabiki 😊
Ben yikamiyorum kii çokta dikkat etmek temiz olsun yeter
Renkler zamanla soluyor Nerelisin kadar uğraşsan da olmuyor.
Kıyafetlerin renklerinin solması çok sinir oluyor ya
Renkli Beyaz Ayrımı Yapmayanlar Begensin Kaç Kişiyiz😂
Bozuk para sıkışması makineleri etkileyen bir durum.
Hayalim hep capcanlı renkler olsa da zamanla kıyafetlerimin rengi soluyor.
B seç
Sıkıntı büyük en sevmediğim renklileri ve beyazları beraber yıkarken renklilerin olduğunsan başka renge dönmesi
Saka mi bu renkli be beyazlar birlikte yikanmasj
Ne gibi
Renkli ve beyazlarin beraber yikanmasi gibi
@Saniyegülük beraber yıkayınca renk bulaşması kötü ayrı ayrı niye yıkamak zorundayız
Ağır işte çalışmıyorsan kot gibi kıyafetlerini sık yıkama. İç çamaşırlarını bir defa giyince yıka ama kot gibi kıyafetler tek sefer giyince yıkanmamalı.
Ne yaparsam yapayım kıyafetlerin ömrü birkaç yıkamada bitiyor maalesef
Çamaşırların ihtiyacı olan tek şey becerikli eller
#Hükümdar
Sanırım kadınlar için zor olan siyahların zamanla solması olabilir
Zaten bu markayı kullanıyordum ve memnunum.
Evet özellikle beyazlarda geçmek bilmeyen lekeler ve tam beyazlık istiyorum malesef zamanla beyazlar rengini değiştiriyor ilk günkü gibi bembeyaz olsun isterim
Ne kadar temizlesek de çamaşır deterjanı içeriğindeki kimyasallar elbiselerin rengini gittikçe solduruyor. Üzgünüm bu sorunun çözümü yok. Çözümü var mı bilmiyorum
Rinso'nun fiyatı dolar karşısında direnç gösteriyor :) bana kalsa ne Rinso ne de abc ne de başka bir kimyasal..
Formül şudur
Karbonat
Tuz
Yarım çay bardağı elma sirkesi
Birde fazla çamaşır koyuyoruz farklı renkler olunca renk değiştiriyor ben buna çözüm olarak fazla çamaşır koymuyorum ve hep aynı renklerle max 30 derecede yıkıyorum gayet memnunum
Bazı arkadaşlar için bir kaç ipucu vereyim, beyaz sirke ile yıkayın çamaşırlarınızı, çamaşırlarınızı ters döndürün. Ayda bir kere makinenizi temizleyin, eğer yapmazsanız kötü kokulara sebeb olabilir.
Millet kıyafetleri aştığında miss gibi kokuyor ama biz asınca yok ağa her türlü markanın yumuşatıçısını aldım ama anormal bir şekilde komşuların ki gibi alımlı bir koku alamadım 😁
Bu arada astığında olacak😁 otomatik düzeltme ile hiç anlaşamıyoruz 😁
Ben siyah rengini çok seviyorum. Elbise dolabımda çoğu kıyafet siyahtır. Ama zamanla siyah rengi ilk günkü gibi parlak kalmıyor ve bu yüzden yenisini almak zorunda kalıyorum.
Tüylenme dışında pek bir sorun yaşamıyorum aslında 🌺