Doğal içerikli deterjanlar hangileri?
Ben de çamaşırlarda ağır kimyasallardan uzak durmak istiyorum. Baktığım bir sürü deterjan markasında kullanılan içerikler aşırı kimyasal. Yok mu bunun makulü, daha doğal olanı?

Merhaba,
Çevremde gördüğüm kadarıyla insanlar doğal içerikli ve daha az kimyasal madde içerdiği için genel olarak çocuk ve bebekler için özel üretim olan çamaşır deterjanı kullanıyorlar.

Doğal içerikli, doğa dostu, renkliler-beyazlar-siyahlar için ayrı ürünlere sahip, çamaşırları misler gibi yapar, az kullanım ile çok çamaşır yıkar. E daha ne diyeyim ki. On parmakta on marifet dercesine güzel bir deterjan

Elde ve makinada güvenle kullanılır. Kolay durulanır, kalıntı bırakmaz. Hammaddelerin tümü doğada parçalanır. Ama biraz pahalı gibi geldi. Doğal ama ekonomik değil.

Türkiye'nin bor madenlerinden üretilmiş, tamamen doğal ve kalitesine göre de uygun olduğunu düşündüğüm bir marka.
Benim tavsiyelerim nacizane bu yönde. Tecrübe ettiğim markaları veya yakın çevrenin tecrübelerini yazmaya çalıştım.

Listeye yazmadığım ama bilinen ve çocuk ürünleri olan bir çok marka mevcut. Amma ben çocuk ürünü kullanmam diyorsanız bir de şu önerilere bir göz atın derim.@ponçikmom
Gücünü doğadan alan yeni Rinso Doğanın Gücü serisi bu konuda biçilmiş kaftan. İçeriğindeki limon, karbonat, kömür, deniz minarelleri ile çamaşırlarınızı ilk günkü gibi taze ve mis gibi kokusuyla buluşturur. Gerek sıvı deterjan gerek toz deterjan ve her çamaşıra özel içerikleriyle Rinso dan şaşmam.

Bununla birlikte dalin, green clean, duru kimyasal içermeyen diğer deterjanlardır.
Cevap
1Cevap
Boron doğalmış. Eyüp Sabri Tuncer in deterjanı var mı bilmiyorum
ETİ nin çıkardığı deterjan vardı, organik. İnceledin mi onu?
Boron en iyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?