Kış & Spor Giyim Çamaşırlarını derinlemesine temizlemek için güvendiğin doğal içerikler neler? (Sayfa 4) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1843 Çamaşırlarını derinlemesine temizlemek için güvendiğin doğal içerikler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 61 kişi beğendi
1Furkan1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl en bilinen marka Yumos diye biliyorum Yumos kullanıyoruz çoğunlukla 😂 0 0 Yorumla
Burakczr1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çamasir makinesi yetiyor geriside en ucuzu olani alcan tasarruf devri 0 0 Yorumla
Curicial Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Rinso bu konuda iyi. Fiyat konusunda da yeterince hitap ediyorlar. 0 0 Yorumla
Nemeton Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Rinso renkliler için sıvı deterjanı gerçekten iyi olmuş hakkını yememek lazım 0 0 Yorumla
erdalbakkal0 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl ben daha renklilerle beyazları zor ayırıyorum neler çıkmış neler te teeey 0 0 Yorumla
Bekovic Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Valla anneciğime sormam lazım ben anlamam bu işlerden :) 0 0 Yorumla
Sadecesanalseks Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Çamaşır suyunun yanında yumuşatıcı olması gerek kesinlikle 0 0 Yorumla
destek1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Uzun yıllar kullandığımız bir marka karma olsun diye birde Boron ekledik 0 0 Yorumla
Serkansrknn Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Ben hacı sakiri parçalayıp atiyorum mis gibi kokup ter temiz oluyolar 0 0 Yorumla
ipinceruhlubiri Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Limon ise çamaşırların daha parlak olmasını sağlar. 0 0 Yorumla
Brean32 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Hem beyazlarım hem de renklilerim doğanın gücüyle tertemiz olsun 0 0 Yorumla
Adaminteki35 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Kimyasal + doğal mineral mi sadece doğal mineral mi ona bakmak lazım. 0 0 Yorumla
Evilldevill_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hiçbir marka diğerinden daha iyi değil, reklam veremem 0 0 Yorumla
DarkOfSun Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Doğal olan bir deterjan olduğunu düşünmüyorum. Kimyasallar hayatımızı her yerden kuşatmış durumda. 0 0 Yorumla
Öylebirnick Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Öğrenci evlerinde kendi kendine temizlenir pislikler. 0 0 Yorumla
Hakanby198 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Tavsiye için teşekkürler faydalı bilgiler için teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Bytufi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl içinde kullanılan maddeleri okumadan alınmaz hiç bir deterjan istediği kadar doğal desin 0 0 Yorumla
Bilemedim292929 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hiç bilmiyorum cınım ama buradan bakıp öğreneceğim 😉 0 0 Yorumla
Kemelcan Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Beyazları beyazla renklileri renklilerle en garantisi 0 0 Yorumla
burcubasakyilmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl bor madeni önemli bence, öyle bir detarjan çıkmış 2 0 Yorumla
evlimutlubirçocuklu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Ariel kullanıyırum ama denenebilir. 2 0 Yorumla
bayanafitap01 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Sirke kullaniyorum sağlıklı buluyorum 2 0 Yorumla
LaZkIzI258 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Benim için kokusunun kalıcı olması önemli 2 0 Yorumla
ᴍᴀʀɢiᴛ Takip Et Master Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Rinso geliyor aklıma rinso güzelde kokuyor. 2 0 Yorumla
NihtTwwish Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Anneme soemak lazim benim hic bir fikrim yok 😂 2 5 Yorumla Kediseven0707 +1 yıl Her şeyde anneye sorulmaz ki yani 🤣 Yorumla NihtTwwish +1 yıl @Kediseven0707 sorulur sorulur 😂 Yorumla Kediseven0707 +1 yıl @NihtTwwish anneler iyi ki varlar 🤣 Yorumla 2 yorumu gör NihtTwwish +1 yıl @Kediseven0707 ne demesin Evettt 😂 Yorumla Kediseven0707 +1 yıl @NihtTwwish geçimsiz olduğunuzu düşünüyorum 😝 Yorumla
sagenclerbengeldim Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Doğal temizlik mineralleri ile tabii kiiii bim 1 0 Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Bingodan vaz geçmem ondan başka hiç kullanmam 1 0 Yorumla
yeni_evliiii Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl bu zamana kadar hiç denemedim gerçekten 1 0 Yorumla
die0rlives Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Hiç bu kadar umursamamıştım daha önce bu konuyu 1 0 Yorumla
Lacivertdilara Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl denenebilir bu zamana kadar denememiştim 1 0 Yorumla
27KaraSevdam Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl İyi marka 👐🤗 beğendim kokusu felan güzel 1 0 Yorumla
Yarenkcby Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 63% +1 yıl Vallaha hiç temizlik yağmıyorum bir şey dyiemem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
359Cevap
en bilinen marka Yumos diye biliyorum Yumos kullanıyoruz çoğunlukla 😂
Çamasir makinesi yetiyor geriside en ucuzu olani alcan tasarruf devri
Rinso bu konuda iyi. Fiyat konusunda da yeterince hitap ediyorlar.
Rinso renkliler için sıvı deterjanı gerçekten iyi olmuş hakkını yememek lazım
ben daha renklilerle beyazları zor ayırıyorum neler çıkmış neler te teeey
Valla anneciğime sormam lazım ben anlamam bu işlerden :)
Çamaşır suyunun yanında yumuşatıcı olması gerek kesinlikle
Uzun yıllar kullandığımız bir marka karma olsun diye birde Boron ekledik
Ben hacı sakiri parçalayıp atiyorum mis gibi kokup ter temiz oluyolar
Limon ise çamaşırların daha parlak olmasını sağlar.
Hem beyazlarım hem de renklilerim doğanın gücüyle tertemiz olsun
Kimyasal + doğal mineral mi sadece doğal mineral mi ona bakmak lazım.
Hiçbir marka diğerinden daha iyi değil, reklam veremem
Doğal olan bir deterjan olduğunu düşünmüyorum. Kimyasallar hayatımızı her yerden kuşatmış durumda.
Öğrenci evlerinde kendi kendine temizlenir pislikler.
Tavsiye için teşekkürler faydalı bilgiler için teşekkür ederim
içinde kullanılan maddeleri okumadan alınmaz hiç bir deterjan istediği kadar doğal desin
Hiç bilmiyorum cınım ama buradan bakıp öğreneceğim 😉
Beyazları beyazla renklileri renklilerle en garantisi
Rinso fena değil sıvısı ama
İyiymiş.
Elinize emeğinize sağlık
Güvendiğim doğal içerik yok.
Deterjan... bir de kaya tuzu
Kokusu bir başka bunun ♥️♥️🍃🎈
Rinso güzel işte kokusu temizliği
bor madeni önemli bence, öyle bir detarjan çıkmış
Ariel kullanıyırum ama denenebilir.
Hiç kullanmadım deneyeceğim.
Hic kullanmadim, deneyecegim.
Çamaşır deterjanı genelde 😂
Sirke kullaniyorum sağlıklı buluyorum
Kokusu çok güzel iyi yani
Bu ürünleri denemeyi düşünüyorum
Benim için kokusunun kalıcı olması önemli
Rinso geliyor aklıma rinso güzelde kokuyor.
Limon ve karbonat hmm iyiymiş
Anneme soemak lazim benim hic bir fikrim yok 😂
Her şeyde anneye sorulmaz ki yani 🤣
@Kediseven0707 sorulur sorulur 😂
@NihtTwwish anneler iyi ki varlar 🤣
@Kediseven0707 ne demesin Evettt 😂
@NihtTwwish geçimsiz olduğunuzu düşünüyorum 😝
Ben ilgilenmiyorum o işlerle
Bir paket kabartma tozu😀👍🏻
Rinso on numara bişey bence
Sıvı deterjan taraftarıyım
Temizlik ve hijyen de 1 numara rinso