Kış & Spor Giyim Çamaşırlarını derinlemesine temizlemek için güvendiğin doğal içerikler neler? (Sayfa 5) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1843 Çamaşırlarını derinlemesine temizlemek için güvendiğin doğal içerikler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 61 kişi beğendi
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Yeni nesil deterjanları deniyorum bakalım 1 0 Yorumla
eastàlitheS Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl bir adet çamaşır makinesine ihtiyaç duyuyorum 1 0 Yorumla
ÜyeOzgemelek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl Iyi olduğunu düşünüyorum peros benim tercihim 1 0 Yorumla
__1xx1__ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Çok güzel beğendim bilgileriniz için tşklerr 1 0 Yorumla
masalınsonuu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Deterjan yumoş at makinaya renkli ve beyaz tamam 1 0 Yorumla
Action002 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kimyasal bişey nasıl doğal olabilir ki 1 0 Yorumla
___LAVİNİA___ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Toz deterjan, yumuşatıcı ve çamaşır suyu😊 1 0 Yorumla
GURBETCIKIZ04 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl sirke ve limon en etkili dogal cozum 1 0 Yorumla
umay8272616 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Size bir mujde veriyorumALO DIYORUM❤️👍🏻 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Eskiler çamaşırları kaynatırmış. 1 0 Yorumla
bayansebastiyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Karbonat ve sirke nin temizledigni düşünüyorum 1 0 Yorumla
Malamadre8 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Rinso markasını ilk defa duydum 1 4 Yorumla Kokomom03 +1 yıl sdchvsdgxdc neee Yorumla Malamadre8 +1 yıl Duymak zorundamiyim kardeşim sjsj Yorumla Kokomom03 +1 yıl değilsin :) Yorumla 1 yorumu gör Malamadre8 +1 yıl Teşekkür ederim anlayışınız için Yorumla
neredesin-sen Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Doğal şeyler var tabiki araştırın biraz 0 0 Yorumla
kayadesenyeter Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Soda ve karbonatı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
ayberkrodoplu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Hiç bir fikrim yok anama sormam laızm 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Dogru temizlik maddeleri kulanılmalı 0 0 Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl camasr makinasinin dugmesine basmisligim yok 😂 0 0 Yorumla
BeyazGece12 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hiç bilmiyorum yıkamadım çünkü canım 0 0 Yorumla
Fatih2134 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Bilmiyorum ki hiç çamaşırlar adam olmadı 0 1 Yorumla Fatih2134 +1 yıl Çamaşırlar la aram olmadı Yorumla
Speedybean Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Bilmiyorum anne yıkar 😄 benle alakası yok 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Beyazlar ve renkliler ayrı yıkanmalı 0 0 Yorumla
Phaselis_83 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 93% +1 yıl Denemek gerekiyor. Kullanmadığım için bilmiyorum. 0 0 Yorumla
lostboy3407 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Rinso çamaşır temizliğinde çok etkili 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
359Cevap
Doğal temizleyiciler kullanıyorum
Kaliteli bir marka bence 👍
Yeni nesil deterjanları deniyorum bakalım
Rinso tercihim. Kalitesi ortada...
Hijyenik olması çok önemli
rinsodan başkası hayatımı karartır
bir adet çamaşır makinesine ihtiyaç duyuyorum
Iyi olduğunu düşünüyorum peros benim tercihim
Çok güzel beğendim bilgileriniz için tşklerr
bugünde aydınlandık teşekkür ederiz
Kokusu var mı bunun acaba?
Deterjan yumoş at makinaya renkli ve beyaz tamam
Teşekkür ederim 💕 güzel olmuş
Kimyasal bişey nasıl doğal olabilir ki
Toz deterjan, yumuşatıcı ve çamaşır suyu😊
Güzel paylaşım olmuş teşekkürler
sirke ve limon en etkili dogal cozum
Cok iyi ya rinso tesekkurler
Size bir mujde veriyorum
ALO DIYORUM❤️👍🏻
Boron kullaniyoz türk malı
Seçimim Hacı Şakir sabundan yana.
Annem yapar bilmem ben 😕
Eskiler çamaşırları kaynatırmış.
Güzel kokan sabun tozu 👌🏻
Karbonat ve sirke nin temizledigni düşünüyorum
En iyi temizlik beyaz sabun
sirke ve karbonatttt tabiki
Deterjan önemli rinso gibi
Ben ariel kullanıyorum çok iyi:)
Rinso denemistim guzeldi kullanilir
Doğal içerik hiç kullanmıyorum yalan söylemeyim 🙈
En yakın zamanda denemek istiyorum
Rinso markasını ilk defa duydum
sdchvsdgxdc neee
Duymak zorundamiyim kardeşim sjsj
değilsin :)
Teşekkür ederim anlayışınız için
Rinso çok iyi. öneririm deneyin
Omo ile çamaşır tozu persil
Doğal şeyler var tabiki araştırın biraz
Önüme ne gelirse kullanıyorum ya :D
Pek alanım değil 🤷♂️ 😂
Soda ve karbonatı tercih ediyorum.
Ben bilmem ki 😂😂😂😂😂😂
Arap sabunu 😅 doğal gibi duruyor ama
Ben kirecsiz su kullaniyorum
Sirke aklıma geliyor, başka ne var ki
Hiç bir fikrim yok anama sormam laızm
tuz ruhu yani çamaşır suyu
Dogru temizlik maddeleri kulanılmalı
camasr makinasinin dugmesine basmisligim yok 😂
Hiç bilmiyorum yıkamadım çünkü canım
Bilmiyorum ki hiç çamaşırlar adam olmadı
Çamaşırlar la aram olmadı
Bilmiyorum anne yıkar 😄 benle alakası yok
Tabiki rinso kullanıyoruz
tamam o zaman rinso 1 numara
Kaliteli ve güzel bir marka
Beyazlar ve renkliler ayrı yıkanmalı
Denemek gerekiyor. Kullanmadığım için bilmiyorum.
Rinso çamaşır temizliğinde çok etkili
Kesinlikle sirke ve limon
Peki bunlar konsantre deterjanlar mı?
Teşekkürler paylaşım için
Yemek sodası olabilir. ya da karbonat.