Kış & Spor Giyim Çamaşırlarını derinlemesine temizlemek için güvendiğin doğal içerikler neler? (Sayfa 3) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1843 Çamaşırlarını derinlemesine temizlemek için güvendiğin doğal içerikler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 61 kişi beğendi
what_can_ı_do Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl rinso mu hiç denemedik.. ama deneyebiliriz 1 0 Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Çamaşır makinesine at deterjan yumusatıcı koy tamamdır 0 0 Yorumla
XLİXSAX Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bu bilgiler için çok sağolun r8nso çok iyi bir marka 2 0 Yorumla
TheExpanse Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl önemli bir nokta gercekten yanı deterjan secımı tesekkurler 0 0 Yorumla
BetaHCGBekleyen1i Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Denemek gerek karbonatliyi.. rinsoyu daha pnce kullanmistim. Memnun kalmistim. 2 0 Yorumla
ismimçoklazımdeğill Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Rinso'nun ürünleri hep favorim olmuştur. Kesinlikle öneririm.. 2 0 Yorumla
Çicekkızındünyasi22 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Doğal deterjanlar kullanmayi tercih ediyorum genelde 2 0 Yorumla
trfanv Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bilemiyorum Genelde annem yıkıyor herşeyi pek bilgim yok 2 0 Yorumla
ayselaksu Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Rinso guzel temizler birde komsu catlatan var oda guzel 2 0 Yorumla
gelirimgelirim Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Granül sabun saf ve doğal diye duymuştum bir aralar 2 0 Yorumla
Eylül0606 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Çamaşırları hiç ben yikamiyorum yikasam ozaman denerdim 2 0 Yorumla
Canskntsiylageldm Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Deterjan olsun yeter. Bide dogal... gerisi pek muhim değil 2 0 Yorumla
iremçayy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ben kokusuna daha çok önem veririm bebek gibi kokması benim en çok hoşuma gider 2 0 Yorumla
_TEOMANINKUPAKIZI_ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Rinso tabikide. Ve her zaman öylede olmaya devam edecek.😊 2 0 Yorumla
SANATSAL-RUH Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Bir gün çamaşır tıkamak zorunda kalırsam söz Rinsoyu deneyeceğim :) 0 0 Yorumla
elif_alprss Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çamaşır deterjanı yeterli oluyor fazla kasmaya bence gerek yok 2 0 Yorumla
Sunoff Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Rinso'nun ürünlerine oldum olası çok severim gadası. Hatta yeni ürünlerini aldım. Hemen denemek için gün sayıyorum. Deneyim bunlar heppp 0 0 Yorumla
gsdfhgfdhdjgfzytj Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl deterjan :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 0 0 Yorumla
BOOOMBASTiK Takip Et Xper 2 Yaş: 105 +1 yıl Hiç bilmiyorum. 1 defa makina çalıştırdım sanki makinayı icat etmiş gibi gururluydum :DDöndüğünü izledim 10 dk, müthiş bir gururdu :D 0 0 Yorumla
IamLucifer Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Annem yıllardır sanırım omomatik kullanıyor bir erkek olarak pek anladığım konular diyemem ama rinsoda köklü bir marka değerlendirilmeli 0 0 Yorumla
Mandela01 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ömürlük olması lazım sıkılınca ya kadar giyebilecegin elbise iyi bir elbisedir 1 0 Yorumla
remziyeunver Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Fosfat paraben içermemesi doğal içerik olarak karbonat ve limon içerikli Rinso deterjan olmalı 1 0 Yorumla
aksapayam Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Özellikle kimyasal olmamasına alerjik olup olmamasına dikkat ederim doğal ürün olalı 1 0 Yorumla
nursuznurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl annem uğraşıyor öyle şeylerle ama ariel kullanıyor sanırım ahsdhdhdj 1 0 Yorumla
Sevvalkr0 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl kül ve arap sabunu eski yöntemler eskiler daha iyi biliyor 1 0 Yorumla
Gülllüizarr Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl öğrenci evi olunca hangisi ucuzsa onu alıyorsun değişmez kaderdir bu 😅 1 0 Yorumla
Zeynep_xx Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çamaşırları annem halleder onun için yorum yapamicam 1 0 Yorumla
Dkhgubynçljsyk Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Parfüm gibi mis kokan deterjanlar favorim her zaman 😍 1 0 Yorumla
Kalpsizzkızz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Rinso karbonat ve limon yeni aldık ve çok memnun kaldık yeni favorimiz👍 1 0 Yorumla
KızgınGülll Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Rinso :) gayet iyi bir detarjandır ama ben farklı marka kullanıyorum 1 0 Yorumla
degmezkimseye Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Harika kokular mis gibii çamaşır suyuda beyazlikta tam 1 0 Yorumla
hipokratizm Takip Et Xper 7 Yaş: 41 +1 yıl Rinso candır KS ye sponsor olan diğer bütün markalar gibi 🤩😍😝 0 0 Yorumla
CandyQueenn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sirkenin bu anlamda çok iyi olduğunu okudum az önce 1 0 Yorumla
_Luminescence Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Persil kullaniyor annem. Çokda güzel yıkanıyor kıyafetlerimiz 1 0 Yorumla
BirSuMisaliHayat Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ben Türk malı kullanıyorum ve memnunum. Abc çamaşır deterjanı kullanıyorum 🌸 1 0 Yorumla
beryyyone21 Takip Et Xper 2 Yaş: 88 +1 yıl Amaaaan doğanın gücü diyorsaniz kille yikayin veya siyah toprakla 1 0 Yorumla
nickNameİrem Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Denemek lazım birşey demek yanlış olur. Kullanmadım hiç 1 0 Yorumla
whydontyourecognise Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl pek bilmiyorum galiba ama bilgilendirme için teşekkürler 1 0 Yorumla
Huzurİslaamda Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Renkliler için ayrı beyazlar için ayrı deterjan kullanıyorum 🌷 1 0 Yorumla
LoveAndWar Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Limon ve karbonatın gücüyle artık çamaşırlarımız daha temiz teşekkürler Rinso 🙂🌺 1 0 Yorumla
AhsokaTano98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Burda farklı markalar var içlerinden birine çok güveniyorum 1 0 Yorumla
live_undead Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Süpermiş. Hemen alıp denemeliyim. Biz de karbonat kullanıyoruz çünkü. 😊 1 0 Yorumla
_Lavinya_ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Çamaşır suyu , toz deterjan ve yumuşatıcı ile çamaşırlar mis gibi olup güzel kokuyor. 1 0 Yorumla
miramira34 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Rinso gercekten harika 😍 cok severek kullaniyorum 2 0 Yorumla
Turgutuyarr Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Çamaşır makinesine at deterjan yumusatıcı koy tamamdır. 🤗 0 0 Yorumla
Tofaşçı0 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bizim çamaşır makinesi miele detajanı programı kendi kendine ayarlıyo tertemiz oluyo 0 0 Yorumla
Ahhkoo Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Bence Arap sabunu kullanılmalı diğer şeyler hep kimyasal büyük sıkıntılar içerebilir ileride :))) 0 0 Yorumla
MusavirBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Boyası atmasın kıyafetlerin çul bir temizleyici icad edilmeli 0 0 Yorumla
basri0 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl pek anlayamıyorum ondan sebeple başklarına soraraktan 0 0 Yorumla
Diablo___ Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Deterjan deterjandir :) arap sabunu kadar temizlemez;) 0 0 Yorumla
Yakısıklıgenc07 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yumuşatıcı markasını da iyi seçmek gerek bence kokusu da önemli insanın içini ferahlatıyor 0 0 Yorumla
GrandPa-2017 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ben genelde her çamaşırı başlatmadan önce içeri bir demet gül bırakırım. 0 0 Yorumla
swallowiçinactım Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bilmem hiç yıkamadım daha önce öyle bir deneyimim olmadı 0 0 Yorumla
kimene85 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Öyle bir deterjan var mı? Her deterjana ayrı ayrı para ödüyoruz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
359Cevap
rinso mu hiç denemedik.. ama deneyebiliriz
Kullaniyorum memnun kaldim gercekten
Çamaşır makinesine at deterjan yumusatıcı koy tamamdır
Bu bilgiler için çok sağolun r8nso çok iyi bir marka
önemli bir nokta gercekten yanı deterjan secımı tesekkurler
Denemek gerek karbonatliyi.. rinsoyu daha pnce kullanmistim. Memnun kalmistim.
Rinso'nun ürünleri hep favorim olmuştur. Kesinlikle öneririm..
Doğal deterjanlar kullanmayi tercih ediyorum genelde
bilemiyorum Genelde annem yıkıyor herşeyi pek bilgim yok
Rinso guzel temizler birde komsu catlatan var oda guzel
Granül sabun saf ve doğal diye duymuştum bir aralar
Çamaşırları hiç ben yikamiyorum yikasam ozaman denerdim
Deterjan olsun yeter. Bide dogal... gerisi pek muhim değil
Ben kokusuna daha çok önem veririm bebek gibi kokması benim en çok hoşuma gider
Rinso tabikide. Ve her zaman öylede olmaya devam edecek.😊
Bir gün çamaşır tıkamak zorunda kalırsam söz Rinsoyu deneyeceğim :)
Rinso çamaşırlara da kesemize de dost
Çamaşır deterjanı yeterli oluyor fazla kasmaya bence gerek yok
Rinso'nun ürünlerine oldum olası çok severim gadası. Hatta yeni ürünlerini aldım. Hemen denemek için gün sayıyorum. Deneyim bunlar heppp
deterjan :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hiç bilmiyorum. 1 defa makina çalıştırdım sanki makinayı icat etmiş gibi gururluydum :DDöndüğünü izledim 10 dk, müthiş bir gururdu :D
Annem yıllardır sanırım omomatik kullanıyor bir erkek olarak pek anladığım konular diyemem ama rinsoda köklü bir marka değerlendirilmeli
Ömürlük olması lazım sıkılınca ya kadar giyebilecegin elbise iyi bir elbisedir
Fosfat paraben içermemesi doğal içerik olarak karbonat ve limon içerikli Rinso deterjan olmalı
Özellikle kimyasal olmamasına alerjik olup olmamasına dikkat ederim doğal ürün olalı
annem uğraşıyor öyle şeylerle ama ariel kullanıyor sanırım ahsdhdhdj
kül ve arap sabunu eski yöntemler eskiler daha iyi biliyor
öğrenci evi olunca hangisi ucuzsa onu alıyorsun değişmez kaderdir bu 😅
Aha burdayız. Çok şükür. Atıyoruz makineye. Finito.
Çamaşırları annem halleder onun için yorum yapamicam
Parfüm gibi mis kokan deterjanlar favorim her zaman 😍
Rinso karbonat ve limon yeni aldık ve çok memnun kaldık yeni favorimiz👍
Rinso :) gayet iyi bir detarjandır ama ben farklı marka kullanıyorum
Harika kokular mis gibii çamaşır suyuda beyazlikta tam
Rinso candır KS ye sponsor olan diğer bütün markalar gibi 🤩😍😝
Sirkenin bu anlamda çok iyi olduğunu okudum az önce
Persil kullaniyor annem. Çokda güzel yıkanıyor kıyafetlerimiz
Ben Türk malı kullanıyorum ve memnunum. Abc çamaşır deterjanı kullanıyorum 🌸
Amaaaan doğanın gücü diyorsaniz kille yikayin veya siyah toprakla
Denemek lazım birşey demek yanlış olur. Kullanmadım hiç
pek bilmiyorum galiba ama bilgilendirme için teşekkürler
Renkliler için ayrı beyazlar için ayrı deterjan kullanıyorum 🌷
Limon ve karbonatın gücüyle artık çamaşırlarımız daha temiz teşekkürler Rinso 🙂🌺
rinso tavsiye ederim tam kalite kokuyor
Burda farklı markalar var içlerinden birine çok güveniyorum
Süpermiş. Hemen alıp denemeliyim. Biz de karbonat kullanıyoruz çünkü. 😊
Çamaşır suyu , toz deterjan ve yumuşatıcı ile çamaşırlar mis gibi olup güzel kokuyor.
Rinso kullandım 👍🏻 👌🏼
Rinso gercekten harika 😍 cok severek kullaniyorum
Çamaşır makinesine at deterjan yumusatıcı koy tamamdır. 🤗
Bizim çamaşır makinesi miele detajanı programı kendi kendine ayarlıyo tertemiz oluyo
Tertemiz rinso gibisi yok
Bence Arap sabunu kullanılmalı diğer şeyler hep kimyasal büyük sıkıntılar içerebilir ileride :)))
Boyası atmasın kıyafetlerin çul bir temizleyici icad edilmeli
pek anlayamıyorum ondan sebeple başklarına soraraktan
Deterjan deterjandir :) arap sabunu kadar temizlemez;)
Yumuşatıcı markasını da iyi seçmek gerek bence kokusu da önemli insanın içini ferahlatıyor
Ben genelde her çamaşırı başlatmadan önce içeri bir demet gül bırakırım.
Bilmem hiç yıkamadım daha önce öyle bir deneyimim olmadı
Öyle bir deterjan var mı? Her deterjana ayrı ayrı para ödüyoruz.