Kış & Spor Giyim Çamaşırlarını derinlemesine temizlemek için güvendiğin doğal içerikler neler? (Sayfa 2) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1843 Çamaşırlarını derinlemesine temizlemek için güvendiğin doğal içerikler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 61 kişi beğendi
blckgrl9 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl valla bilmiyorum ki ben direk makinaya atar çıkarım 1 0 Yorumla
Kokomom03 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl erkeklerin şu benceye yaptığı yorumlar neler diyonuz ya rinso adamdırr. Kokusunu bayılıyorum 1 0 Yorumla
nameeleessss Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Doğal birşey kalmadı ki herşeyin içinde kimyasal var maalesef 1 0 Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Temizlik önemliBaşka bir çamaşır deterjanı kullanıyorum 🌺 1 0 Yorumla
ToxiCs Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Renkliler ve beyazları karışık atarak tecrübe eden biri olarak, teşekkür ederim bilgiler için :) 1 0 Yorumla
mistyprenses_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Karbonat, sirke ve limon üçlüsü derinlemesine temizlik sağlıyor. 1 0 Yorumla
Nazlıı_Tesfaye Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl dogal icerikli bir seyler kullanmadigim icin bilmiyorum 1 0 Yorumla
Katy_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Annem yapıyor o işleri pek bilmiyorum ben ev işi pek yapmam 1 0 Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Klor, fosfat boya içermemesi paraben içermemesi temizlik ve hijyene en çok ihtiyaç duyulan günlerde çok iyi olmuş 0 0 Yorumla
AtaIentee Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Rinso her zaman ki gibi muhteşem yeni ürünleri ile karşımızda denemek için sabırsızlanıyorum 2 0 Yorumla
meowcanan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ben doğal içerikli bir şey kullanmadım 😊bundan sonra rinso kullanıcam 2 0 Yorumla
albatros38 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Çamaşır suyu veya soda. perdeler için ise bor kullanabilirsiniz. 0 0 Yorumla
merakliyimsormaya Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl rinso paket ürünlerini almıştım eve annem çok beğendi başka marka alma sakın diyor ya 😀 0 0 Yorumla
Asihaircut Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Rinso çok güzel kokuyor. Doğal içerikler ise benim için çiçek özleri 0 0 Yorumla
ameliyathane Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Irmağın kenarında tokmakla vura vura yıkarsan derinlemesine temizlenir 🤣🤣 0 0 Yorumla
Matij Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 64% +1 yıl Organik sertifikalı çamaşır deterjanı kullanıyorum. 0 0 Yorumla
yusufix867 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Deniz mineralliyi duymamistim... bu reklamla onu da ogrenmis oldum 0 0 Yorumla
huangtzin Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Doğal içerik mi kalmış? Biz kendimiz doğal değiliz en başta 0 0 Yorumla
septimius_s Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Yumuşacık yapsın kafi çoğu zaten temizliyor. Bazıları sert bırakıyor 0 0 Yorumla
Am_I_mad Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Temizlensin de derinlemesine temizlik surda dursun 😀 yanlış yaşayan biri için temizlemsi kafi :) 0 0 Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl Arap sabunu ve kaya tuzu gerçekten denemeye değer çok temiz bırakıyor 0 0 Yorumla
40DenizMavisi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Rinsoyu denemedik fairy katkili alo ve perwoll kullanıyoruz rinsoyuda deneyeceğiz 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Doğallıkla özel olarak ilgilenmiyordum. O kadar reklamını gördüm ki bugün Limonlu olanı alacağım. 0 0 Yorumla
grknnrgz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 73% +1 yıl Ben kirletmemeyi tercih ediyorum ahahhaaha öğrenci evi 0 0 Yorumla
desmont Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 38% +1 yıl İlk olarak adam akıllı bir çamaşır makinanız olması gerekiyor yoksa güzel yıkanmıyor çamaşırlar. 0 0 Yorumla
Theurfalı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Teşekkurler sayenizde daha iyi bilgiler öğreniyoruz 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Gerçekten güzel, teşekkür ederim emeğine sağlık Rinso. 0 0 Yorumla
cankıraçç Takip Et Master Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Su sanırım sadece tek doğal olan gerisi kimyasal :D 0 0 Yorumla
Redscorpion25 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Sabun tozu.. başka güvenebileceğim birşey yok.. şu an sıkıyorum sadece...🙂 0 0 Yorumla
drifter00 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Çamaşır yıkamadan anlamam ama faydalı olmuş emeğine sağlık 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yani içine insan girdiğinde derinlemesine temiz oluyor zaten.. 1 0 Yorumla
LONELYsMan Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güvendiğim tek doğal şey su. Diğer hiç bir şeyin doğal olduğuna inanmıyorum 1 0 Yorumla
gizliaşık10 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl valla annem sürekli rinso kullanıyor ben pek anlamıyorum ama herhalde en iyisi o dur 1 0 Yorumla
MehmetUran Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Rinso Limon efsane der annem, tercihidir kendileri 😅 1 0 Yorumla
xxxPR7xxx Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Annem çamaşırları hep rinsoyla yıkar gerçekten başarılı bir marka 1 0 Yorumla
şlgfd Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl rinso tabikide çamaşırları inanılmaz yumuşatır sizde deneyin... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 'Maalesef öyle doğal bir içerik yok' diye düşünüyordum, ama limon ve karbonat süper fikirmiş. Bunu mutlaka deneyeceğim 🌺 1 0 Yorumla
Bukre09ase Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Karbonat limon kesinlikle rinso bu alanda çok guzel 1 0 Yorumla
Akbey_52 Takip Et Guru Yaş: 48 +1 yıl Ben Bilmem Eşim Bilir Çünkü evde çamaşır mutfak yemek olmaz oluyor 0 0 Yorumla
AhmetMert89 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Doğal içerik yok ama tertemiz yapsın güzel koksun ve yıpratmasın isterim 0 0 Yorumla
Aliistanbul3455 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Temizlik iyidir ve herzaman temiz kullan sağlıklı ol 0 0 Yorumla
yyupiiyaskkk Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Harika ya temizlik güzel şey hele ki çamaşırlar da yumosu çok severm 1 0 Yorumla
hakansalihoglu_88 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Rinsonun acilen siyahlar beyazlar renkliler kot yünlüler vs gibi sıvı deterjan çıkarması lazım 0 0 Yorumla
nextlevel Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Bedava Rinso kampanyası var sanırım 😃 Eğitimlerde çamaşır yıkama etkinlikleri yapıyorum ama marka vermiyorum. 0 0 Yorumla
mmert93 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Başka marka kullanıyoruz ve memnunuz ücretsiz deneme verilse iyi olur aslında 😄 0 0 Yorumla
kararrveremedimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Rinso deniz mineralleri...Mükemmelllllll🌸 2 0 Yorumla
merwe94 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Rinso'nun ürünlerine oldum olası çok severim gadası. Hatta yeni ürünlerini aldım. Hemen denemek için gün sayıyorum. 2 0 Yorumla
karamel395 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl sirke her şeye bire bir. saça cama yere mutfağa tuvalete. sirkeler candır kardeştir onlar bir mücşizedir 2 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Beyaz geldi aklima yinso beyazligi 2 0 Yorumla
Sevimköse Takip Et Xper 3 Yaş: 49 +1 yıl Camasirlarin renklerini soldurmayan dayanikliligini uzatan limonlu deniz esintili olmasina dikkatederim 1 0 Yorumla
Baybgirl0 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl bir keresinde halıya kan damlamıştı hemen diş macunu sıkıp sildim ve geçmişti baya işinize yarar diye söylüyorum aklınızda bulunsun 1 0 Yorumla
Elvanaksy Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Elbette ki çamaşırları kirleten bizleriz bunun için farklı temizlik malzemeleri kullanmaya gerek yok kendi doğallığınızı kullanın yeter!!! 1 0 Yorumla
Emelipekcamcik Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Ben de öyle oluyorum merhaba olsun diye mi bu kadar çok şey var mı acaba diye düşünüyorum ama bu sefer de ben de 1 0 Yorumla
meryem_karaoglan_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Lekleler için genelde tuz karbon ve limon kullanıyorum ani anda üstüme birşey dökülünce limon suyu ve tuzu döküyorum çıkıyor 1 0 Yorumla
Kartaldeniz89 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 80% +1 yıl Bizde rinso kullaniyoz gayette verimli 1 0 Yorumla
samfinger Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl Rinso karbonat mı hemen deneyeceğim bakalım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
359Cevap
valla bilmiyorum ki ben direk makinaya atar çıkarım
erkeklerin şu benceye yaptığı yorumlar neler diyonuz ya rinso adamdırr. Kokusunu bayılıyorum
Doğal birşey kalmadı ki herşeyin içinde kimyasal var maalesef
Temizlik önemli
Başka bir çamaşır deterjanı kullanıyorum 🌺
Renkliler ve beyazları karışık atarak tecrübe eden biri olarak, teşekkür ederim bilgiler için :)
Karbonat, sirke ve limon üçlüsü derinlemesine temizlik sağlıyor.
dogal icerikli bir seyler kullanmadigim icin bilmiyorum
Annem yapıyor o işleri pek bilmiyorum ben ev işi pek yapmam
Klor, fosfat boya içermemesi paraben içermemesi temizlik ve hijyene en çok ihtiyaç duyulan günlerde çok iyi olmuş
Rinso her zaman ki gibi muhteşem yeni ürünleri ile karşımızda denemek için sabırsızlanıyorum
Ben doğal içerikli bir şey kullanmadım 😊bundan sonra rinso kullanıcam
Çamaşır suyu veya soda. perdeler için ise bor kullanabilirsiniz.
rinso paket ürünlerini almıştım eve annem çok beğendi başka marka alma sakın diyor ya 😀
Rinso çok güzel kokuyor. Doğal içerikler ise benim için çiçek özleri
Irmağın kenarında tokmakla vura vura yıkarsan derinlemesine temizlenir 🤣🤣
Organik sertifikalı çamaşır deterjanı kullanıyorum.
Deniz mineralliyi duymamistim... bu reklamla onu da ogrenmis oldum
Doğal içerik mi kalmış? Biz kendimiz doğal değiliz en başta
Yumuşacık yapsın kafi çoğu zaten temizliyor. Bazıları sert bırakıyor
Temizlensin de derinlemesine temizlik surda dursun 😀 yanlış yaşayan biri için temizlemsi kafi :)
Arap sabunu ve kaya tuzu gerçekten denemeye değer çok temiz bırakıyor
Rinsoyu denemedik fairy katkili alo ve perwoll kullanıyoruz rinsoyuda deneyeceğiz
Doğallıkla özel olarak ilgilenmiyordum. O kadar reklamını gördüm ki bugün Limonlu olanı alacağım.
Ben kirletmemeyi tercih ediyorum ahahhaaha öğrenci evi
İlk olarak adam akıllı bir çamaşır makinanız olması gerekiyor yoksa güzel yıkanmıyor çamaşırlar.
Teşekkurler sayenizde daha iyi bilgiler öğreniyoruz
Gerçekten güzel, teşekkür ederim emeğine sağlık Rinso.
Su sanırım sadece tek doğal olan gerisi kimyasal :D
Sabun tozu.. başka güvenebileceğim birşey yok.. şu an sıkıyorum sadece...🙂
Çamaşır yıkamadan anlamam ama faydalı olmuş emeğine sağlık
Yani içine insan girdiğinde derinlemesine temiz oluyor zaten..
Güvendiğim tek doğal şey su. Diğer hiç bir şeyin doğal olduğuna inanmıyorum
valla annem sürekli rinso kullanıyor ben pek anlamıyorum ama herhalde en iyisi o dur
Rinso Limon efsane der annem, tercihidir kendileri 😅
Annem çamaşırları hep rinsoyla yıkar gerçekten başarılı bir marka
rinso tabikide çamaşırları inanılmaz yumuşatır sizde deneyin...
'Maalesef öyle doğal bir içerik yok' diye düşünüyordum, ama limon ve karbonat süper fikirmiş. Bunu mutlaka deneyeceğim 🌺
Karbonat limon kesinlikle rinso bu alanda çok guzel
Ben Bilmem Eşim Bilir Çünkü evde çamaşır mutfak yemek olmaz oluyor
Doğal içerik yok ama tertemiz yapsın güzel koksun ve yıpratmasın isterim
Temizlik iyidir ve herzaman temiz kullan sağlıklı ol
Harika ya temizlik güzel şey hele ki çamaşırlar da yumosu çok severm
Rinsonun acilen siyahlar beyazlar renkliler kot yünlüler vs gibi sıvı deterjan çıkarması lazım
Bedava Rinso kampanyası var sanırım 😃
Eğitimlerde çamaşır yıkama etkinlikleri yapıyorum ama marka vermiyorum.
Başka marka kullanıyoruz ve memnunuz ücretsiz deneme verilse iyi olur aslında 😄
yararlı bilgi +1 verdim şukuyu
Rinso deniz mineralleri...
Mükemmelllllll🌸
Rinso. Evde söylerim anneme o zaman☺️
Rinso'nun ürünlerine oldum olası çok severim gadası. Hatta yeni ürünlerini aldım. Hemen denemek için gün sayıyorum.
sirke her şeye bire bir. saça cama yere mutfağa tuvalete. sirkeler candır kardeştir onlar bir mücşizedir
Beyaz geldi aklima yinso beyazligi
Camasirlarin renklerini soldurmayan dayanikliligini uzatan limonlu deniz esintili olmasina dikkatederim
bir keresinde halıya kan damlamıştı hemen diş macunu sıkıp sildim ve geçmişti baya işinize yarar diye söylüyorum aklınızda bulunsun
Elbette ki çamaşırları kirleten bizleriz bunun için farklı temizlik malzemeleri kullanmaya gerek yok kendi doğallığınızı kullanın yeter!!!
Ben de öyle oluyorum merhaba olsun diye mi bu kadar çok şey var mı acaba diye düşünüyorum ama bu sefer de ben de
Vay be limonlu , denemek lazım
Lekleler için genelde tuz karbon ve limon kullanıyorum ani anda üstüme birşey dökülünce limon suyu ve tuzu döküyorum çıkıyor
Bizde rinso kullaniyoz gayette verimli
Rinso'dan vaz geçmem 😊😇
Rinso karbonat mı hemen deneyeceğim bakalım