böyle bir anda yüzüm parlasın, görenler ne kadar ışıl ışıl desin, böyle yüzüme bir nur gelsin, güzelleşeyim. bunun için garip tüyolar var mıdır
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer böyle bir anda yüzüm parlasın, görenler ne kadar ışıl ışıl desin, böyle yüzüme bir nur gelsin, güzelleşeyim. bunun için garip tüyolar var mıdır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İnsanın iç dünyası bunu çok etkiliyor. Üzgün, depresif olduğunda yüz daha yorgun ve soluk duruyor. Kendi gerçekten iyi hissetmek yüzü çok canlandırıyor
nasil cikicam o moddan bilmiyorum kendimi nasil iyi hissederim onu da bilmiuorum
Bunun için sadece denemelisin. Eğer ki ne denediysem olmadı diyorsan da, öyleymiş gibi davranmalısın. Bilinçaltı tekrar eden her düşünceyi, her davranışı gerçekmiş gibi kabul eder bi süre sonra. Yani bu durumda beynini kandırman gerekecek
onerebileceginiz bi hobi veya meditasyon vs turu seyler var mi
Sabah sayfaları bu konuda çok iyi. İnsanın kendini tanıması, yaratıcılığını geliştirmesi olaylara bakış açısının değişmesi için çok güzel bir teknik. Onun haricinde bilinçaltındaki kayıtları değiştirmek için ise sana uygun olan tekniği bulman daha iyi olacaktır. Kimisi olmuş gibi yazar, kimi suya söyleyip içer. Ben mesela direk eyleme geçenlerdenim. Mesela o gün keyifsiz isem bir tane film açıyorum ve sanki dünyanın en güzel şeyiymiş gibi film izlediğime seviniyorum (sevinmeye çalışıyorum daha doğrusu). O filmi izlerken sanki çok keyif almışım gibi hissetmeye çalışıyorum. Buradaki kilit kelime: hissetmek. Hissediyorsan, bi süre sonra senin gerçekliğin olur çünkü. Bu yüzden duygularını harekete geçirebilen, sanki öyleymiş gibi hissettiren sana uygun tekniği bulmasın. Benim kurduğum hayaller çok nettir mesela ama buna rağmen istediğim şeylere yönelik hayalini kurunca hiçbir şey hissedemiyorum. Bu yüzden direk davranışlarım üzerinden deniyorum
Kuran'ı Kerim'de emredilen halis kullardan ol; parlasın yüzün.
Pirinç suyu
nasil oluyor
Teheccud namazi
nasil oluyor
Gece imsak vakti girmeden uyan en az 2 rekat ne kadar kilabilirsen kıl. Teheccud diye niyet et. O kadar.
En etkılı sey sprm yuzune sur pırıl pırıl parlar
of ne diyorsunuz ya
Sen canım
annen de oyle canim
Güneş kremi sür
3 4 yildir duzenli suruyorum zaten
O parlatıyor işte
ama parlatmaktan kastim boule bi anda bi guzellik gelain
Sperm iyi geliyormuş
kendınde denesene gerzklı
@isimyoknk benim parlamaya ihtiyacım yok
evt oda ıse yaramaz sende umutsuz vaka