3 güGerçek tazelik tenden önce zihinde başlar. 30 yaşında bir kadının fresh görünmesi, 20 yaşındaki tecrübesiz bir heyecandan çok daha göz alıcıdır. Tarzını sadeleştir, cildini neme doyur ve en önemlisi geçmişin yüklerini taşıma. Hafifleyen her kadın parıldar.
Gelelim Fresh olma konusuna :)
En iyi fresh görünme formülü: Sabahları bol su, akşamları iyi bir nemlendirici ve haftada en az üç gün toksik insan detoksu. İnan bana, ruhun hafifleyince yüzüne öyle bir gençlik geliyor ki hiçbir anti-aging kremle yarışamaz.
Ve ve ve ayrıca sen 30 yaşındasın bunun farkına var çünkü;
30 yaş, bir kadının en tehlikeli ve en çekici olduğu zamandır; çünkü ne istediğini bilir. 'Çıtır' görünmek 20'lerin işi, senin hedefin 'zamansız ve çabasız bir asalet' olmalı.
En iyi bakım? Net sınırlar, kaliteli bir güneş kremi ve kimseye eyvallahı olmayan bir gülüş. :)
Hadi gözün aydın...01 Yorumla
Soran3 güVaayy
En İyi Cevaplar
3 güYani şimdi şöyle söyleyeyim sana ilk başta spora başlamak lazım ondan sonra çıtır görünmek istiyorsan yüz yogasına başlama gerekiyor beslenmene dikkat etmen lazım Stresten kaçınman lazım çünkü stres insanı mahvediyor bakıma gelecek olursan makyajdan kaçın yüz yogası yapmanı tavsiye ederim çok işe yarıyor ve giyimine de dikkat et bunları yaparsan faydasını görürsün günde 2 litre su içmeyi de bırakma bunlar sana kolay basit şeyler gelebilecek şeyler olabilir ama işe yarıyor gerçekten
03 Yorumla
Soran3 güYaaaa harikasin canim güzel önerilerin icin
Soran3 güYüz yogası işe yarıyor mu
- 3 gü
İşe yarıyor yaşından daha küçük göstermeli yarıyor estetik yaptırmışsın gibi gösteriyor ama bu tabii ki zamanla yıllar içinde oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
30 yaş yaşlı değlki 50 yw gelince ne diyeceksin kendine baktığın sürece hep iyisin şu yaş sınırını abartmayn
00 Yorumla
3 güsanırım dünyaya kazık çakmak zorundasın. daha dün baby bebeklerle oynarken şimdi evlenecke yaşa geldin ve geçiyorsun belki 3-5 sene sonra kimbilir belki yakın belkide daha uzak ölm denen hakikat ile karşılaşacaksın. hiç düşündün mü? Rabbimin huzuruna hangi yüzle çıkacam diye? Allah surete değil kalbe bakıyor
02 Yorumla
Soran3 güEvlendm ayrıldım
- 3 gü
Acı tecrübe maalesef bende öyleyim
3 güÖncelikle spor. Fit görünüm. Bakımlı uzun saçlar. Gençlerin giyim tarzına uygun croplar, şortlar, şort etekler. Güzel ve tatlı bir gülüş.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 gü30 yaşındaysan yaptığım makyaj saç kesimin Ve giydiğin kıyafetin tarzı çok önemli ve hatta yapabiliyorsan spor da yap Gerçekten çok etkisi oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 güBen 35 oldum hala 25 sanıyorlar maşallah genetik saglma bizde
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 gü30 yaşta genç ama bence sigara alkol vs tüketilmemeli ve beslenmeye dikkat edilmeli spor da önemli tabii bunun yanında ama bence bakım sağlık temelden gelmeli genç yaştan itibaren dikkat edilmeli
00 YorumlaGençleşmek dış görünüş ile değil ruhun gençleşmesi ile olur
00 YorumlaKendiniz olmanız yeterli
12 Yorumla
Soran3 güKendimi beğenmiyorum kilom var
Gizli Üye(25-29)3 güDaha çekici giyinebilirsin başka binseye gerek yok
00 YorumlaZaaten gençsin 50 değilsin ya
00 YorumlaHala çıtırsın zaten
00 YorumlaHalen gençsin
00 YorumlaFrensh Degıl ısın kı
00 Yorumla
3 güÖyle değil misin
00 YorumlaÖlü taklidine devam