Benim 3 yıl önceki tipim. Haaa şimdi güzelmiyim hala hayır değilim. Fakat 70 kilo dan 56 kiloya indim 150 boyumu 160 yaptım, herşey azim, hırs. Kilo ver, küçük estetik dokunuşlar yaptır, saç makyaj giyim kuşam. 10 üzerinden 9 olursun. Olmazsan gel bul beni alnıma tükür. Kusurlarını söylememe gerek yok kendin görüyorsundur. Benimde genlerim aşırı güzel ama en çirkinleri benim. Birtek beyaz ten avantajım var. Annem güzellik yarışmasında 2. Olmuş bir Erdek kampında. Teyzelerim desen onun kadar güzel. Babamda yakışıklı. Sülalemin yedi ceddi manken. Onların arasında 160 cm boyumla travesti suratımla komplekse giriyorum. Ama hayat yaşamaya değer hırs yapmaya kendini kanıtlamaya ve mutlu sona değer inan bana. Ne tipler var kendine güvenip 188 cm boyum var diye güzel sanıyor birinci oluyor torpille. Valla onlara bakıyorum halime şükrediyorum. 170 boyum olsa o kürek suratlılara bin basarım diyorum... Kendinden kötülere bak şükret. Hiç birimiz Adriana barbara değiliz ama daha kötülerini Allah şükredelim diye yaratmış. Bizim dershanede kızlar var görsen kendini angalina gibi görürsün o hesap. Bir çirkinmi çirkin kuzenim var erkekler bayılıyor kıza.:'' Kız bana kendi ağzıyla söylüyor Bilgesu sen güzelsin benim surata bak '' diye. Bu arada benim adım '' Bilgesu''. Ben bu bakımla en fazla 10 üzerinden 7,5 oldum ama sen 9 olursun. Burada en tipsiz kızları sordum nasılım diye defalarca defalarca benden iyi yorum aldılar mk🤫🤫😆 o yüzden birazda göreceli. Şöyle birşey de var neden öyle dedim açıklayayım insanlar fazla mükemmeliyetçi sen kendinde evrim geçirdikten sonra bir kusur bulamazsın kendini beğenirsin falan ama evrim geçirdikten sonra sakın çok fazla ego tatmin etmek için sorma soru. Bu seferde kusur bulurlar emin ol. Çekemeyen insanlar denir bunlara. Saf temiz kalpli birine benziyorsun umarım herşey gönlünce olur sevgilerimle🌷🌷🌷
Oha seninle tanışmak isterim
Buyrun tanışalım sana çok yardımcı olacağımdan eminim seve seve🤸♀️🤸♂️❣️❣️🌺🌺
Bilgesu boyunu nasıl uzattın ulaş bana
Kadınların dış görünüşüne laf etmem birde kadınsın üzücü güzel olmayan kadın hayata mı küssün erkeklerden hiç bahsetmemişsin yok şu kız çirkin ana egolu yok şu kız şöyle böyle çirkin olan kızlar hayatına mı son versin sizin gibi güzelliğin kölesi olanlar yüzünden güzel olan kadın bile kendini beğenmez oldu yok daha güzeli var yok çirkin egolu havalı olmasın ne ya
Çirkin değilsin sadece bakıma ihtiyacın var ayrıca saçının ombresini güzel yapamamışlar saçının rengini değiştirmekle başla ve kaşlarına biraz şekil vermelisin yüzünün rengini eşitleyecek bakım kremleri kullanırsan yüzün daha canlı ve bütün görünür
Nasıl bir şekil
Kuaföre gidip şekil vermesini istersen o daha iyi bilir ama güzel bir yere işini iyi yapan
bir erkek gozuyle bakıyorum da
-gözlerın kayda deger
- dudakların ince olmasına rağmen fena deıl
- burnun yuzune oranla buyuk ama yuzun de dolgun
- sanırım armut tipi vucuda sahıpsın
- resımlerınde agzın kapalı, dişlerınle ılgılı sorunun olabılir.
Sonuc : burnundan, dişlerınden ve kılondan dolayı yuzunun yetersız olusunu sıkayet edıyorsun.
Çözum: spor yap kılo ver
Hafıf makyajla gozlerını belırgınlestır.
Çokca tebessum et yuz kasların gergın
Final : 10 uzerınden 8
Analız: standartsın yanı senden daha da çirkini var
Keşke yüzüm dolgun olmasaydı
saçlarını 1 deki gibi boyarsan çirkn olursun renkler çok kötü veyahut 2 deki gibi toplarsan çirkin olursun kafa kemiklerin dikdörtgen çünkü 3 deki gibi saçlarınıı uzun ve önde tutmalısın rengi de simsiyah olabilir
Ne köprücüğüm ne kıkırdağım görünüyor suratım iki parça sanki boğazıma bak iğrencim hiç bir zaman cekici bir kız olmayacağım lütfen edebiyat yapmayın
gözlerin güzel burnun çirkin kafan büyük saç rengin kötü duruşun bozuk bunlardan hangilerini düzeltebilirim diye düşünrsen burna estetik yaptırabilirsin kafanın büyüklüğünü saçlarınla kapatabilirsin duruşu sporla düzeltebilirsin saç rengini çok kolay değiştirirsin kısacası birçok şey senin elinde
Duruşum için hangi sporları yapmam lazım
Kafama ne yapabilirim
O fotoşoplu foto sen bana özelden yaz onun orjinalini atayım sana
Cevap
19Cevap
tek tek tavsiye verecegim oncelikle yuzun cok guzel sadece bakimsiz kalmissin ilk once en onemlisi psikolojidir cunku psikolojik durumun yuzune yansir o yuzden stres vs. gibi durumların varsa kendini toparlamaya calis saclarini ya guzel bir model kestir ya da kendj rengine boyat ve sac bakim ürünleri kullan boylece saclarin daha canli ve parlak gozukur daha cok hos durur ve gidin varmis onun icin de yuz yogasina başla gerçekten cok iyi bir sonuc alirsin gozlerin biraz koyu gibi uykubu duzene sokmaya calis kaşlarını al duzenli yuz bakimi yap eger fiziksel olarak gobegin vs falan varsa spora gidebilirsin tabi maddi durumun uygunsa kendi giyim tarzını bul temiz guzel hoş şeyler giyin kendine takılar al bunları yaparsan emin ol aşırı güzel olacaksın sadece bunu dene
Lan bir bakayım dedim siz nasıl insanlarsınız şu aramaları yerine çirkinim yazında biraz kendinize çirkinim deyin sizin kalbinin cirkinliğinden insanlar güzelim aynaya küsmüş elindekinin değerini kaybetmiş birisine GÜZELSIN demek zor değil siz bunu diyince kimsenin bir yeri kalkmıyor ama Cirkinsin oranı Buran şöyle böyle diye diye insanları hayatlarindan soğutuyosunuz UNUTMAYIN SİZİ DE ONLARIDA BENİ DE VEREN AYNI KİŞİ VE YİNE AYNİL KİŞİ SİZE HAKKINIZI VERİR siz de bakın aynaya ve ben böyle güzelim diyin ve emin olun siz öyle dedikçe zamanla kendi kusurlarınizı cidden halletmiş olacaksınız ve siz hepiniz gerçekten Çok GÜZELSİN. ..
burada çirkin değilsin diyenler güzelim desen özgüvenli olsan çok aşağılarlardı sanki Adriana Lima egoya bak kendini seviyor derlerdi.
Çirkin değilsin gözlerin çok güzel bakım yap saçlarını koyu veya kumral yap aşırı iyi olursun saç rengin güzel değil bakım yap yeter
Yanlis anlama ama kameraya bakislarin cok kötü. Poz veremedigin icin kotu cikiyorsun. Biraz bakim biraz pozlama ile guzel çıkarsın.
Ne çirkini be. Gayet güzelsin maşallah. İnce çene olgusu yüzünden kendini öyle hissediyorsun. 3 gün sonra modası geçecek onunda
Hayır saçmalama sende böyle güzelsin kaşları incelt bu kadar 😘 tek kaşlara takıldm ben
Boğazım kısa köprücük ve kıkırdaklarım görünmüyor hiç bir çekiciliğim ve seksiliğim yok
Göz çevrenin rengini bir açtırmayı veya uygun kapatıcıları deneyebilirsin kaşlarını şekillendirebilirsin kirpiklerini belirginleştirip uygun bir ruj sürüp saçlarına da şekil verdin mi bence iyi olur, bunlar çoğu kişinin ihtiyacı olan şeyler zaten😀
Kimse çirkin değildir. Biraz saçlara bakım doğru renk seçimi bide yüzüne yakışır hafif makyaj oldu bitti. 🤗
El kadar boğazım var iğrenç ne köprücük ne kıkırdağım var yaşlı kadın gibi duruyorum daha 20 yaşındayım
Ya olsun zamanla yüzün de oturur yaş aldıkça. Takma kafana kimsenin çirkin diye itelemeye hakkı yok. Sen sen olduğun için güzelsin unutma😇
Şu düz sarı saçlı halin iyi görünüyor ordan yürüyebilirsin
Saçlara başka renk ve model lazım
Kaşları da biraz şekle sok
Nasıl tavsiye
Yav dert etme.
Seni bile beğenirler. Dünyalar kadar güzelliğin olacağına, fındık kadar şeyin olsun şu mekanda
sadece bakım lazım, bak üçüncü resimde oluyormuş dedirten bi görüntü var. çok sert bakıyorsun bi de sanki zombi filmi setindesin 😂 biraz gül yahu
Bakışlarını düzeltip doğru makyajla güzel bile sayılırsın. Kimse kusursuz değildir
dolaşırken gördüm de, niye kız 3. fotoda çok iyisin
Ama yaşın kaç ki ona göre söylemek lazım bir de
Iyisin bence güzellik o kadar da önemli değil hayatta yapacak başka şeylerde var
Önce saçlarını düzelt. Yani doğal haline getir bence
Hiçte çirkin değilsin çok güzelsin sadece biraz bakım yapsam daha iyi olur onun dışında muhteşemsin
Bence sari sac daha cok yakisir sana. Kaslarina da sekil verdir. Bir kac tanede makyaj hilesi ile tamamdir
Bişey diyeceğim yanlış anlamayın beni size sormam gereken şeyler var bana ulasabililirmisiniz
Sen çirkin görmemişsin neren çirkin
Aslında çirkin değilsiniz bence
3. Fotoğraftaki gibi ol yeter yani daha ne
Böyle düşünerek hasta olursun kendini üzme
YEMIN EDERİM TEK EKSIGIN: OZGUVEN!
Çirkin değilsin bakımlı ol ve ruh gibi bakma
Sarışın halin iyi
gözlerin yeter
Sana ulaşabilme şansım var mı
Çirkin oldğunu düşünmüyorum
Silaya benziyon la.
guzelsın