Tiktoku icat eden çok zekiymis. Dünyadaki canım tespit etmiş. Bu adama Nobel ödülü verilmeli. Çok canım tespit ettiği için. İnternetteki adama ne kadar güvene biliyor anlamış değilim. Bana müge anlı falan kurgu gibi geliyor bilemedim
Bana saçma geliyor. Müge anlı da bana güven vermeyen bir şey var kadına aşırı güvenemiyorum. Ülkedeki polisten çok Müge abla ve polisleri buluyor inanmıyorum ben
Ben üzülüyorum böyle insanlara hayatları boyunca sevgi kırıntısı görmüyorlar birinden ufak bi ilgimsi görünce tamamen bırakıyorlar kendilerini onlara tabi bu ablayı bilmiyorım da geneli böyle
kimisi tipine kimisi mesleğine tav oluyor tabi mesleğide yalan. kızlara özel harekat de hemen cogunun dibi düşüyor. düşmese kadın neyine aşık olsun adamın
Valla herkes polis herkes doktor ben e devletteki bodrosunu görmeden inanmam ki aşık olsam bile evimi satmam bedavaya mı aldım sanki Rabbim akıl fikir versin yapanlara da
Özel harekatçıyım dememiş ki Özel HAREKATÇILARLAYIM demiş İroni yapmış yani hırsız dolandırıcı uyuşturucu kaçakçısı olup özel harekatçılar yakalamış da olabilir 🙄😈