Sevgilim eskisi gibi ilgilenmiyor bir akıl verin lütfen!!!

kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum sevgilim eskisi gibi ilgilenmiyor ne yapıyorum nasılım hiç sormuyor ayrı şehirlerdeyiz zaten ama ilk sevgili olduğumuz zamanlar sürekli ilgilenirdi yine ara sıra beni sevdiğini özlediğini söylüyor ama artık pek ilgi göstermiyor ne düşünüyor bilmiyorum beni elinin altında gibi mi görüyor çözemiyorum.. ama ilgi göstermemesi canımı sıkıyor hep işleri varmış falan ilk sevgili olduğumuz zamanlar nedense hep konuşabiliyorduk ne değişti ben hep ilgi gösterip ilgileniyorum tabi sürekli ilgi göstersinde demiyorum ama biraz umursasın biraz önemsesin istiyorum bunun için ne yapayım benimle ilgilenmesi için? onu çok seviyorum ama böyle yapmasına dayanamıyorum benimle ilgilen falan dedim biraz ama hiç bir şey olamamış gibi sabah günaydın diyor anlayamıyorum artık bende mesaj atmamaya karar verdim doğrumu bir süre böyle yapsam o yazmadan hiç yazmasam? veya yazdığında günaydın falan dediğinde de diyim? en son cevap yazmadım doğru yapıyorum bilmiyorum bir akıl verin ve onu çok sevdiğim için nasıl dayanıcam konuşmamaya zaten uzağız ama artık gurur yapıyorum bende böyle yapmalarına üzülüyorum bir akıl verin lütfen...
Sevgilim eskisi gibi ilgilenmiyor bir akıl verin lütfen!!!