Erkek arkadaşımın annesine kendimi nasıl sevdirebilirim?

Nolur dalga geçer gibi cevap vermeyin arkadaşlar :(Erkek arkadaşım beni annesiyle tanıştıracak. Ailesi dinine çok düşkün (ben açığım). Bende dinime düşkün biriyim kendimce, alkol falan kullanmıyorum abartı bir açıklığımda yok(şort,etek,kısa elbise vs.) makyaj falan dozunda yaparım.Annesi biliyor sıcak bakmıyor. Ama beni hiç tanımıyor açığım,annem babam ayrı bende ayrılırım evlensem diye düşünüyor. Ama ben anne babası ayrı biri olarak çok zor olduğunu biliyorm neden çocuğumada yaşatmak istiyeyim hep bir aile hayatına özenen biri olarak...Durumları iyi sevmiyorum para için birlikteyim diye de düşünüyor sanırım ama çok zeki sevgilim 2 ünw okuyo onu kulanmam imkansz 2 bişi istiyosam 1 i tamamsa dieri hayırdır. normali bu lafım yok ama benim güvendiğimin 4 de 1 i kadar güvenmiyor kadın oğluna.Bu sabah sevgilimn telefonundan beni aradı alo dedim kapadı sordum nie aradın konuşmadın die ben aramadm dedi annemn elndeydi tel o aradı demekki dedi. Sizce kendimi sevdirebilirmiyim? çok istiyorum beni sevmesini anne kız gibi olalım sık sık arim sorim beni bağrına bassın istiyorum. Tanıştığımzda kötü laf etsede susarım asla saygısızlık yapacak biri de değilimdir. Sizce nasıl davranmalıyım nasıl konuşmalıyım? Çok soğuk bir tip nasıl beni sevmesini sağlarım? Zor kaynanası olupda kendini sevdiren bayan arkadaşlarım ya da annesi kıskanç olan beyler annelerine sorsun ne olur cevap yazın :(((((
Erkek arkadaşımın annesine kendimi nasıl sevdirebilirim?