evet arkadaşlar , ayrılan birisi pişman olma ihtimali var mı
siz giderken gitme demediyseniz
siz giderken gitme demediyseniz
Donerler kardesım, hele sen bu unutmus havasına bı gır, hele umursama, tukurdugunu yalayacak kadar asagılık bır yaratıklardır. Hayatları mehfedeler sonra donup pısmıs kelle gıbı sırıtıp senı sevdıgım ıcın gıttım derler.. Kadınlardan nefret edıyorum..
dönsede hayır gelmez..gider hemen başka adamlara yapışır onlarlada yapamayınca sana gelir..ama ne yazıkki eskisi gibi olmaz ..giden mümkünse gelmesin zaten..
diyosun haklı olabilirsin :)
kalp işte la : napak dinlemiyoki beyni adam tutturup dövdürsekmi kalbi napsak :)
valla zorluyacaksın kendini..kadın milleti çok alçak bu konuda ilişikin her zamanında ayrıllıktan ve terkedilmekten korkan ve hep bundan bahseden onlar olur ama ne hikmetse bunu sen aklınedena geçirmesen bile ilk önce hayinlik onlardan gelir..
eger ayrılan kız arkadasına gitme demediysen sana geri dönme ihtimali cok az çünkü ister istemez gurur yapıyor insan madem beni seviyordu neden gitmeme izin verdi o zaman diyor. ama o ayrılırken bir şans daha istersen dönme ihtimali cok yüksek
nasıl ve neden ayrılınmış ona göre değişir
ailesi için , o ayrılmak istedi ve pişmanlıksın benim için dedim laığını bul dedim bidhda cevap vermedim
hmm :) iyide bundan sonraki ayrılıklarımda nasıl bir tavır izlemeliyim ?
ailesi bana iftiralar attı :) oda onlara inandı o yüzden soğutmak amaçlıydı yani
peki ayrılırken bayanlara ne denmeliki ileride dönmek için kapıyı ara bırakıyım ? :)
Cevap
3Cevap
dönmez ama erkekler için de geçerli..ben ilişkimi bitirdim..önce karşımdaki bitirmişti ama şimdi ben kesin olarak bitirdim..
iş işten geçtikten sonra, sen tam unutucam dediğinde geri döner bence dönerse de.
o zaman da sıcak değildir mevzunuz. onun için fazla bekletme. elinden geleni yap gerisini düşünme.
Terk eden bir kızın bir erkeğe göre dönme ihtimali çok düşüktür
kızlar ayrılan taraf eğer kendileriyse çok kararlı oluyorlar nedense. o yuzden net bir cevap bulamazsın buna. sorunun ne olduğuna bağlı
pişman olursa neden, senin nasıl davranıcagında önemli bu açıdan, sen eger hayatına hiçbirşey olmamış gibi devam edersen, bunu hazmedemeyip sana dönücektir
niyeti varsada gitme demediyseniz dönmez
Seviyorsa Ne olursa olsun döner Bence..
yalnız kalınca döner merak etme
evet var dönebilirr
Ne lan bu eziklik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar