Merhaba arkadaşlar eşimle 6 yıl sevgililikten sonra 1 yıldır evliyiz. Benim sorunum şu eşimin yeğeni inanılmaz şımarık. Ama inanılmaz diyorum çocuktur şımarık olur demeyin bu haddinden fazla. Doğduğu günden beri annesininde yetistirmesinden kaynaklı çok şımarık 6 yaşında erkek 2 yaşından beri yerinde durmuyor biraz daha büyüyünce uslanır belki dedim ama yok. Bana zararı şu sekilde şımarık olduğu icin cocuktan resmen sogudum görmek bile istemiyorum görünceme gidiyorum mesela iki laf ettirmiyor surekli tepemizde koltuklara zıplıyor çay iciyoruz masaya vurduruyor çay dökülüyor evin icinde sürekli koşturuyor. Görümcem de her istediginin olmasına alıştırdı tabi markete gidiyoruz mesela istedigini aldırama kadar yıkıyor ortaligi. Sonra yine görünce kaynaklı hepsi bence. Eşimi arıyor hergün dayı size gelmek istiyorum dayı beni suraya götür dayı bana oyuncak al görümcem aşılıyor ogluna o da yapıyor tabi. Mesela esimin doğum gününü kutluyorum evde başbaşa hemen arıyorlar cocuk ağlıyor dayı beni niye cagirmadin pasta yemeye bilmem ne. Nasıl şımarık yetismis herşey mualefet surekli hergun bizimle olmak istiyorlar benim cocugum degil sonucta anne şefkati gösteremem dayısı diye. Bize gelmelerinden de sogudum artık evin altını ustune getiriyor evimde hersey metal ayna ağırlıklı cocuk geliyor dolabı acıyor izinsiz herseyleri çıkarıyor yiyiyor ki geldiklerinde ne çıkaracağını şaşırıyorum ama fazla fazla herseyi acıyor sonra telefomu alıp kurcalıyor metal cam masalarımın üstüne cikiyir zipliyor annesi yapma diyor sozde ama tınlayan kim hicdinlemiyor esim de kiziyor ama kiyamadigi icin ses etmiyor ama ben bıktım artık nasıl doldum. Koltukların üstünde sürekli zıplıyor çikolatalı yağlı ellerini koltuklara sürüyor aynaları surekli parmaklıyor. Yani onlar gittikten sonra saatlerce temizlik yapıyorum ve sık sık gelmek istiyorlar artık istemiyorum görmek o noktaya geldim sizce ben ne yapmalıyım nasıl cıkıcam bununla basa eşimde durumun farkında ama onu kırmamak aramı boznamak icin ona da bisey demek istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
GÖRÜMCEMIN ÇOCUĞU?
ÇOK YORUM ISTIYORUM LUTFEN HERKES YORUM YAPSIN DUSUNCELERINIZI MERAK EDİYORUM
ÇOK YORUM ISTIYORUM LUTFEN HERKES YORUM YAPSIN DUSUNCELERINIZI MERAK EDİYORUM
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne