Susup giden biri bidaha doner mi bisey demeden gitti 3 ay mesaj attim konusmadi sonra numarami bloke edip geri blokeyi kaldirmis artik bsy atmiyom geri doner mi ? Napmaya calisiyo ?
Cevabın nedir?
susup giden insan bir duvar misalidir, yani önüne geldiğinizde size geçit vermez... izin vermez hiç birşeye... siz en iyisi mi sizi anlayacak dinleyecek, susmayıp gönlünüze işleyecek ve duvar olmayan birini bulmanız, en azından dua etmeniz olacaktır...
01 Yorumla
Soran+1 yılAma doner mi
En İyi Cevaplar
+1 yılbunun en güzel cevabı:
nasip etmiş ise MEVLA el getırır yel getırır sel getırır
nasip etmemiş ıse MEVLA el götürür yel götürür sel götürür bunun soğuma ile alakası yok nasibin ise döner dolasır yıne senı bulur için rahat olsun22 Yorumla
Soran+1 yılSaol tesekkur ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
+1 yılNe kadar çok kızları engelleyen erkek varmış yaw :D oku oku hep aynı şey..Ne yapıyorsunuzda bu çocuklardan blok yiyorsunuz böyle?Onu susturacak canına tak ettirecek bişey yapmış olmalısın yoksa durduk yere kimse kimseyi engellemez..
010 Yorumla
Soran+1 yılKonusmadi konus diye mesaj atip durdum konusmadi hakaret ettim adamisin sen kendini adam mi saniyon falan dedim yine konusmadi inat ettim durmadan mesaj attim blokeyi yedim
- +1 yıl
o an seni susturabilmek için engellemiş kızgınlığı geçer sevgisi baskın gelirse engeli kaldırır yok istemiyorsa zor..Peki neden susturdun neden cevap vermiyordu?ayrılmak istedi sen kabul etmeyip direttin değilmi?öyle olunca sustu konuşmadı belki konuştu ağır oldu bilemedim..sonra sen ağzını bozuncada engel yedin bu mudur?
Soran+1 yılBak bu smdi geldi face te tanimadinkizlarin fotosunu beyendi bende dedim
Lan beyeniyon tanimadin etmedin insanlari beyeniyon bni gicik ediyon dedim istemiyosan bitsin yeter ya dedim ama cevabini bekliyom fikrini demeden birakmam dedim iste buda mesaji sabah gordu sabah mesaj attim niye cevap vermiyon diye sen okulda oldugunu sanmistim rahsiz ederim diye atmadim dedi bende smdi soyle ozmn dedim oda dedişu angerekten musait egilim dedi sonra whtppa rsm koyms kalbi kirk rsm koymus bida knsmadi ztn- +1 yıl
öyle büyük bir sebep yokmuş bunu her erkek yapıyor demekki hçbiri gerçekten sevmiyor tatlım..Sen herkesin verdiği tepkiden biraz fazlasını vermişsin oda açıklayamayacağını anlayınca susmayı tercih etmiş sonradan ısrarınla egosunu tavan yaptırtmışsın halbuki orda sana düşen kuyruğu dik tutup fırsat verdirmemekti.Susan sen olacaktın suçlu ve peşinden koşanda o olacaktı.Bu tavrınla işleri tersine çevirip suçsuzken suçlu konumuna düşmüşsün olmamış..Bari bundan snra akıllıyı oyna daha fzla ödün verme
Soran+1 yılOyle yapcam zaten :( ama geri doner mi ? Donmez mi artik ?
- +1 yıl
illaki döner en kötü kimseyi bulamadığından yalnızlığından döner ama..bu sana mutluluk getirmez sen eskisi gibi olsun istersin o takmaz hata üstüne hata yapar giden o olunca döndüğündede üstüne titremez malesef o saatten sonra tekrar aynı şeyleri yaşayacaksan dönse ne fark eder dönmese ne fark eder..
Soran+1 yılHaklisin ne diyebilirim ki nasip degilmis demek
- +1 yıl
üzülme olurmu bir gün senin sevdiğin gibi senide seven biri illaki çıkacaktır karşına rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah :)
Soran+1 yılInsallah cok sagol allah insallah seni de hep mutlu eder
- +1 yıl
amin canım inşallah sende iyi dileklerin için sağol :)
bu erkekler neden böyle dengesiz anlayamıyorum canımızı yakarak ne anlıolar
01 Yorumla
Soran+1 yılSende de mi boyle oldu ?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Üzüldüm adına. Yaşlarınız kaç? Ne kadar zamandan beri sevgilisiniz?
08 Yorumla
Soran+1 yılYas 18 2 ay sevgili kaldik ama geri doner mi ?
Soran+1 yılOgrenciyiz :( napcam pisman olmasi icin ona kimse benim verdigim degeri veremez
Soran+1 yılYok kimseyi almadi yanliz takiliyo zaten onu cok bunaltiyodum busuru mesaj atiyodum oda calisiyodu yetisemiyom cok atma musait olunca konuscaz diyodu sonrada boyle oldu
Soran+1 yılTamam oyle yapcam saolun
+1 yılbuna benzer şey bana da oldu beni de facede eklemiş bende aynı durum için kızlardan cevap bekliyorum . ben fikrimi söyleyecek olursam erkek olarak sevdiği kıza her zaman dönebilir ne olursa olsun
043 Yorumla
Soran+1 yılAma benim durum baska sizce doner mi ? Pisman olur mu diyelim ki sevmiyo benden sonra baskasiyla cikti ama o kiz hic deger vermedi benim ona deger verdim kadar ozmn donmek ister mi bana pisman olur mu ? Ve soyle soylim o kiz sana trip atardir veya ilgi beklerdir veya sevmezdir bence veya nkdr sevdigiki gormek isterdir
- +1 yıl
tabiki dönmek ister hele ki değer verdiğini biliyorsa sen olsan dönmez misin erkek olarak değer verildiğini gördüğünde kaçırmak istemezsin kısaca ya öylesine dalgasına ya da kafa karıştırmak için yapıyor (yapıyorlar) ya da gerçekten geri dönüyorlar . bide geri döndüğünde (döndüklerinde ) kabul edecek misin o da var
Soran+1 yılBilmiyorum ama hakarette ettim sinirden yurek yo sende adam degilsin falan dedim ama deger verdimi biliyodu ozaman donmek ister mi yoksa kizda gurur yok bide seviyesiz diye mi dusunur
- +1 yıl
aşkta gurur yoktur senin için gurursuz olduğunu düşünse bile seni seviyorsa gene gelir onlar engel değil yani kaldı ki burada gurursuz olan sen değil o oluyor giden ve geri gelen o
- +1 yıl
lisede sınıf arkadaşım olan kızı sevmiştim onla 2 yıl sevgili olmadan konuştuk sonra o beni istemedi daha konuşmama bile müsaade etmedi sonra facede ekledim kabul etmedi bunlardan sonra 2 yılı aşkın bir süre sonra faceden beni ekledi bir şey yazmamak için kendimi zor tutuyorum sizce yazmalı mıyım ya da neden eklemiştir ki
benim durum da genel olarak bu .s
Soran+1 yılDaha gelmedi ama face boyle yazmisti gurursuz kizlara sadece acirim yazmisti
- +1 yıl
yaptığının arkasında durmayan o ozaman da gurursuz olanda o oluyor o önemli değil şimdilik ne yapmaya çalıştıklarını anlasak , onu ne zaman yazmıştı
Soran+1 yılEn baslarda kavga ettikten 1 hafta sonra yazdi onu soyleyince sen kendini ne saniyon oyle mi dusuniyon gurursuzum diyecen varmi aci sen bastz kendine aci dedim ondan sonra sildi o yazdigini
- +1 yıl
seni üzmek istese silmezdi onu ve daha çok üstüne gelirdi
Soran+1 yılE ozaman amaci ne ki ? :( boyle dedi arkadasim madem konusmiyon ama kizi seviyosan beni bloke et ddi oda etti ... Ama daha sonra bir iki hafta sonfa ben attim ona beni sevmiyosan istemiyosan benide bloke et ddm oda etti ?
- +1 yıl
geriye ya beklemek ya da sormak kalıyor senin içinde benim içinde
Soran+1 yılSende bana kendi derdini anat dinlim ama benim cocuk niye oyle yapti?
- +1 yıl
benm ki lisede başladı lise3 te tanıştık çok samimi olduk ben kıza çıkma teklif etmedim sonra bu benm lisede yakın arkadaşımla çıktı benle arası gittikçe bozuldu bana arkadaşça konuşalım falan dedi bende tamam dedim bu arada çok küstük barıştık ben seviyrdum sonra aynı dersanedeydik dersande biri ile çıkmaya başladı ben daha hiç yazmadım yakışı kalmaz diye sonra ayrıldıklarını duydum yazdım arkadşça nasılsın diye tersledi ağır konuştu bir daha yazma faln dedi bende son noktayı koydum daha yazmadım
Soran+1 yılCok sacma bir kiz bu kizdan sana hayir gelmez ama bence kafasi karisik napcani bilmiyo fazla ustune gelme o sana oyle veya boyle yazacak eminim
- +1 yıl
bende bekliyorum işte 2 yıl aradan sonra facede ekledi bende merakla ekledim ne diyecek diye yazmadı yılbaşıları beraber mesajlaşarak geçirirdik dün gece elim kaç kere gidip geldi iyi geceler yazıyı mı yazmıyı mı diye sonra dikkat çekmek için bir tane resmini beğendim gene yazmadı bende yazmadım
Soran+1 yılYapma gururlu kiz demek senin yazmani bekliyo keske resmini felan beyenmeseydin beni unutmusmu diye kendi yazardi ozaman smdi oyle yapmaz ama yinede bekle
- +1 yıl
gururluda inatta zekide bekliyorum ama ne zamana kadar iki gün sonra arkadaşlıktan çıksa ya da hiçbirşey yazmasa merakta kalacam
Soran+1 yılMerak et ama sakin yazma hic bisey deme ya da fotoraf koy bak sonra beyencek mi
- +1 yıl
beyenince ne olacak
Soran+1 yılSenden bisey bekliyo olcak senden cevap ustiyo olcak senin adim atmani istiyo olcak
- +1 yıl
doğru diyorsun, zaten eklediyse benim yazacağımı tahmin etmiştir.
Soran+1 yılEvet ama yazma bisey
- +1 yıl
tamam kızma yazmıyorum :)
Soran+1 yılHahahaaha hassoyle ben senin iyilin icin diyom
- +1 yıl
Allah razı olsun :) fikirlerin için çok teşekkür ederim, sen ne yapacaksın
Soran+1 yılRica ederim senden de allah razi olsun ben napim ki ben bilmiyom napcami hic bir fikrim yok
- +1 yıl
bekleyecez baktık beklemekten sıkılıyoruz en sonunda konuşacaz ya herro ya merro ya kalırlar ya giderler :)
Soran+1 yılSen konusursun konusmasinada ben konusamam cubku cevap vermiyo
- +1 yıl
iyide sende bir şey yazmıyorsun yazsan cevap verir bence
Soran+1 yıl3 ay konusmasi icin yazdim hic birine cevap vermedi gunde 100 mesaj atiyodum hic konusmadi
- +1 yıl
cevap gelmediği halde niye zorladın o kadar ısrar güzel bir şey değil erkekler sevmez haberin olsun
Soran+1 yılEe nolcak doncek mi donmicek mi ? Napiyo ?
- +1 yıl
dönecek mi dönmeyecek mi ben ne desem boş o kişiye bağlı ama sen eskiden o kadar mesaj atmışsın sonra o seni engellemiş sonra engeli kaldırmış sorun engeli kaldırdıktan sonra engeli kaldırdıysa yumuşamış demek ki
Soran+1 yılAma sonra faceten engelledi
- +1 yıl
şuan facede engelli misin
Soran+1 yılEvet engelliyim
- +1 yıl
dönme olasılığı azalır o zmn
Soran+1 yılEvet :/
- +1 yıl
ama üzülme artık biz üzülmeyelim boşver, dün gece bir iyi geceler yazmak için elim kaç kere gidip gidip geldi o ne yapıyordu acaba sen neler düşünüoyrsun onu bekliyorsun o düşünüyor mu acaba bırak niye kendimizi üzüyoruz ki
Soran+1 yılDemi birak salla gitsin takmiyalim decemde insan takiyo
- +1 yıl
biliyorum aklımıza geliyorda üzdüğümüze değmez geçelim boşver akışına bırakalım olmadı en sonunda mesaj atarız ya olumlu ya da olumsuz ya da normal arkadaş gibi konuşuruz birşeyler olur yani
Soran+1 yılYok olmaz benimki konusmaz eminim
- +1 yıl
o zmn uğraşmaya gerek yok
+1 yılvay be susup gıttıyse tum gemılerı yakmıs inşallah dönmez susturacak kadar ne yaptıysan atık
01 Yorumla
Soran+1 yılHic bisey yapmadim ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar bloke kaldı öyle numaran?Ve ne kadardır bloken kaldırılımış?
028 Yorumla
Soran+1 yılBloke 2 veya 3 hafta kaldi sonra kaldirdi
Cevap sahibi+1 yılAnladım.Genelde engeller kalktığında o kişi karşı taraftan mesaj bekliyor anlamında diye düşünüyorum yani siniri geçmiştir ya da yazmanı istiyordur beyfendinin egosunu tatmin etmen lazım yani..Çok dengesizler cidden..Benimkide ayrıldıktan 4 ay sonra kavga ettik ve beni engelledi bağırdım diye ona bir defa açtı engelimi whtsaptan yine engelledi..Ve bir aydır engelleiyim..Dengesizler çok hem de.Ama ne olursa olsun ilk adımı sen atma acayip havalara giriyorlar çünkü gerçek sevgiden anladıkları yok.
Soran+1 yılYaptim bile engelli actiktan sonra bidaha mesaj attim facete niye engelli kaldirdin diye bu sefer cevap yine vermedi daha sonra bidaha attim niye engelli kaldiriyon hosuna mi gidiyonsen kendini ne saniyon felan dedim bu sefer faceten engelledi
Cevap sahibi+1 yılHadi ya.İyi de cevap vermemesi çok kötü.Bak mesela biz birbirimize girsek de o yazsa da ben yazsam da hep cevap verdik..O saygıdan kaynaklanıyor demekki o sana saygı duymuyor bu kötü birşey ama.Bak hiç yazma bir süre o zaman o yazacaktır o inadında yapıyor bence cevap vermemek nedir ya..Olumlu ya da olumsuz kesinlikle bir cevap vermeli işte burada onun karakterinin ne derece düşük olduğunu anlayabilirsin bence.Kendini üzme ama.Cevap alamayınca da insan daha da sinirleniyor bununda farkındayım..
Soran+1 yılEvet okundu yaziyo ama cevap felan vermiyo hata demistim o bir hafta once bakkalda caliscakti barisken demisti boyle dedim bakkalda calismaya baslayinca skype bir online gel bakkala gelcem yuz yuze konusalim dedim hic girmiyodu bir ozaman girdi ... Hic anlamiyom bu cocugu
Cevap sahibi+1 yılGerçekten anlaşılmaz yaratıklar..Ama dediğim gibi sen yazdıkça o kaçıyor egosunu tatmin ediyor sen de üstelemesene artık ya bırak havalardalar zaten benimki de öyle bırak ne hali varsa görsünsana cevap vermedikçe sen daha da hırs yapacaksın ve onu havalara çıkaracaksın bak kendini tut bir bak ne güzel olcak herşey.Hiç birşey yapma artık inan bak o zaman sen kazanacaksın her şekilde şu an bunu ben de uyguluyorum kendimi tutuyorum bloke etmedi beni mesaj da atabilrim ama asla yapmam artık asla..
Soran+1 yılTutcam artik yemin ettim kankama atmicam diye konusmiyo bisey demiyo ne evt nede hayir bisey demiyo kankam sordu kizi seviyon mu diye bisey dememis
Cevap sahibi+1 yılYa saçma insan ama o nedir cevap vermeli o kafayı yemiş ne istediğini de bilmiyor..Ayne öyle sen hiçbirşey yapma bak ben de çok acı çekiyorum düşün hala hem de 5 ay olmuş..Ama daha taze kavgamız yeni kavga ettik unutmak zaman alıyor ben de zamana bıraktım yapacak birşey yok tek taraflı istemekle de çabalamakla da olmuyor işte..Kendini üzme rahat bırak kasma..Ben çok kastım olan bana oldu yıprandım sinirlerim bozuldu.
Soran+1 yılHaklisin insallah ikimiz icinde hayirlisi olur insallah geri donerler :( smdiki aklim olsaydi bos bos mesaj atmazdim 3 ay
Cevap sahibi+1 yılAmin İNŞALLAH..Evet işte o boş olmuş biraz ama sen üzülme olsun onun karakteri o ..Ben de attım ama ben cevap aladım ama almasam daha iyi de olabilirdi çünkü ümitlendim hep o da yazdı durdu cevap vermediğimde hatda illa cevap alana kadar yazdı bana cevap verince de rahatlardı ama şimdi kavga ettik benim de içim sıkılıyor kavga etmemiz kötü oldu ama haketti nasıl başkasını bulur ya ben düşün onun okuduğu şehre gidecektim sırf o gelemiyor diye onu görmek ve konuşmak için o bile şaşırdı yani..
Soran+1 yılO sana kesin doner o yuzde yuz eminim doner o sana hem deger verip yazmis bile sana ama benimkisinin gozu kavga ettikten sonra disarda oldu facete tanimadi kizlari ekledi falan fotoraflarini beyeniyodu mesaj atmasam o yuzden mesaj atiyodum mesaj atinca yapmiyodu oyle
Cevap sahibi+1 yılDöner mi nerden eminsin ki buna bu kadar ?O da bir ay hiç konuşmadık almış biriin hayatına kavga ettik işte öyle ben delirdim çünkü görüşmek isteyince de sevgilis olduğu halde geldi tabi birbirine girdik engelledi beni heryerden bir defa whatsaptan açtı engeli sonra yine engelledi ve bir aydır hiç açmıyor.Delircem ben de vallahi.O kızdan da ayrılmış tabi neden bilemem de ama ayrılmış.Hmm o zaman aklındasın hala ama ne yapmak istiyor cevap vermeyerek anlamadım:/Garipler ya vallahi anı anına uymyr
Cevap sahibi+1 yılKavga edeli 1 ay oldu ve engelliyim hala önceden de engellerdi ama 4 güne açardı şimdi açmıyor bağırdım ya ona çok ağrına gitmiş haketti ama..ve hiç konuşmadık kavgadan sonra ki..
Soran+1 yılO seni kiskandirmak icin yapmis desem ayni benim erkek kankam gbi sevdigi kiz icin gece gunduz agliyodu benle her gece dertlesiyodu ou kiskandirmak icin canini yakmak icin en yakin arkadasiyla cikti olmadi yine baskasiyla cikti sorf canini yakmak icin yapiyodu her gece agliyodu sevdogi kiz icin .. Demek istedim seni meraklandirmak istiyo kiskandrmak istiyo yoksa oyle yapmazdi emin ol
Cevap sahibi+1 yılZanneymiyorum yani beni niye kıskandırmak istesin e onu sevdiğimi biliyor zaten bu kadar zaman çabaladım zaten yani barışmak istese zaten ben istiyorum niye daha kıskandırmak istesin.Engellemesi çok kötü hissettirdi bildiğin yere giresim geldi ve hala açmadi artik bu saatten sonra da asla açmaz..
Cevap sahibi+1 yılÖyle yapmazdi derken hem?
Soran+1 yıl3 hafta engelli kaldim sonra ekrar acti ? Bekle acar belki kendinibkitubhisbediyovegze ona hakaret ettiysen kalbini kirdiysan oda seni kiramk icin yapardir veya sende onu kiskandir face varsa onunda varsa hep boyle mutlulukdan ilgili seyler paylas mutluymus gbi yap o ozaman beni unuttu korkusuyla engelli kaldirir ben oyle yapmistim
Cevap sahibi+1 yılHayır ayrldğimizda beni çok kirdi ben de o gün sildim onu.Numarasını silsemde bir şey farketmez çünkü ezberimde onunda ezberinden:/evet ona bağırdım ya o nedenle kızdı bana bağramazsın dedi bana bir daha sınama artık sabrimi tasirma dedi.ve engelledi..
Cevap sahibi+1 yılŞu an umursadiğini sanmıyorum da..Başkasini buldu ya daha ne olsun.Ve bana benden kaç aydr kopamadnmi dedi sanki kopmama izin verdi de..hep konuştuk yani..
Soran+1 yılSenin ondan kopmani mi bekliyo ? Oo ozmn onun sana donmesi baya bir uzun olcak nekadar cabuk unutursan okadar cabuk doner emin ol ama suda var senin canini yakmak istiyo o kizla ondan cikiyo olabilir
Cevap sahibi+1 yılEvet bana benden kopamadinmi dedi..Bunu yüze dedi bir de..ben de bağırdım ona..o kızdan ayrılmış zaten.Ama bana dönmez o aslaa...Benden kopamadin mi diyen adam ve kavgamiz olmadan 1 ay öncede okuduğu şehire gidecektim yani..Bir ay hiç konuşmadık o ara bulmuş birini ondan da ayrılmış
Soran+1 yılDoner ama bir sene sonra falan doner ... Ama suna sevin seninki yine konusiyo bende bisey belli degil
Cevap sahibi+1 yıl1 sene de kim öyle kim kala...O zaman bende de o bitmiş olabilir..Ne farkeder dönse o zaman..Valla cevap verdi ama olan bana oldu hani sonuç nerde sonuç yıpranan acı çeken ben..
Soran+1 yılBelkişu ancanin yaniyo ama ilerde daha mutlu olcan emin ol bende oyleyidi bundan once daha fazla aci cekiyodum
Cevap sahibi+1 yılBaşlarda kendime zor geldim ama şu kavga olsun onun bana dedikleri olsun daha da canımı yaktı aklımdan çıkmıyor dedikleri..
Soran+1 yılIlerde mutlu olrsn insallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah sen de..
Soran+1 yılInsallah canim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih