Eski sevgiye dönen erkeklerin nedir amaçları?
Ya da yalanları nereye kadar sürer?
Ya da yalanları nereye kadar sürer?
şimdi erkek boşta kaldığında telefon rehberini açar ve sıradan bakar o değil o değil o değil o değil sırayla arar hepsinihangisi kabul ederse anladın olayı bu özel bir durum değildir.
farklı olarak bakalım erkek başkasıyla ilişki yaşamıştır eski sevgilinin kıymetini anlamıştır geri döner.
daha farklı bi açıdan bakalım lan o kadar zamandır çıkıyoruz bi şey yapamadım aklımda kaldı anlayışı vardır.
benim gibi bir yıl sevmeyi bekleyen (1 yıldır ilişkim yok) eski sevgilisine dönerse onlar da unutamamış tekrar denemek isteyenlerdir.
şimdi yalan dolan meselesine gelince bi adam yalancıysa değişmez hep yalan söyler o adamdan uzak duracaksın aynı zaman da o kadından da uzak duracaksın. sonuç itibariyle eski sevgili dönse de kabul etmemek gerekir eğer o ilişki yürüyecek olsa bitmezdi zaten..
çünkü yeni buldugu sevgilisi yle güzel şeyler paylaşamazsa eskide yaşadıkları güzel anları yeni sevgilisinde bulmuyorsa eskiye dönmek ister ama çok yanlış herzaman gelecege bakaçan herzaman yeni olan şeyler daha güzeldir ama kimse bunu anlamıyo ben herzaman gelecege baktım mutlu oldum mutsuzda oldum ama herzaman gelecege bak geçmişte kalan sevgiler hep boş eki sevgiliye dönersen mutlu olmazsın mutlu olsaydın zaten eski sevgili diye sormazdın yeni sevgili ebediyen kalan sevgilidir eger daha fazla daha detaylı konuşmak istersen jonjoncocuqomavi@hotmail.com ben burdayım
1.yanlızlar diye
2.kız arkadaşları yok diye
3.alışkanlık yapmışlar kızlarla takıla takıla.
4.boşluğu doldurmak için.
NANKÖRLEER BİR KIZ YETMİYOR ARD ARDA TAKILIYOLAR.
mersi.)
hahahah :))))))))
dişiler de eski sevgilisine geri dönebilir.. özledikleri için ?
yalan olayını bilememm
Cevap
12Cevap
kimseyi bulamayınca eldekini kaybetmemişimdir inş len diyerekten 'aklı başına gelmiş pişman olmuş' gibi ifadelere sığınaraktan dönmeleri yüksek ihtimal
oran ver. yüksek ihtimal diyerek belirsizlik de bulunma.
Nedenler tartışılır elbet. Yalanları nereye kadar sürer sorusuna ise güzel bir cevabım var: "Alçacık eşşeğe binen çok olur."
unutamamıştır onu. hala seviyordur. başka bi açıklaması yoktur sanırım
2 nedeni vardır.
1 - Gerçekten seviyordur. Ayrılması sinirli bir anına gelmiştir.
2 - Cinsel birşeyler yaşamıştır ve onu devam ettirmek istemektedir.
yanlışının farkında olduğu için.değilse zaten dönmez yada yanlış yapmamıştır.
Boslugu doldurmak icin
Karaktersizdir insan olmamıştır
yeni birini bulamadığı için
muhtemel
anilari yasatmak olabilir :)
başkasını bulamamıştır ondan
kolay sevişmek
hatasını anlamıştır.
hatun bulamamıştır..
Kolay elde edebılır
bosta kalmistir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?