Babam cok dengesiz yardım edin.

annem ve babam ayrı 10 senedir annemleyiz ve her ihtiyacımızı o karsıladı bize o baktı zor sartlarda yetiştik arada babamın yanına gelirdim farklı sehirlerdeydik. babam bana telefon almak istedi o gün içinde beni aradı söz verdi bir milyara kadar git al dedi. ben 590 liraya bir telefon buldum babam iyi para kazanıyor ama yinede yüklenmek istemedi. yegenlerinin hepsine telefon aldı amca oglum daha 13 yasında babamı aradı krampon istedi. bana pra verdi ve ona hemen ayakkabı almamı söyledi amcam bana ayakkabı filan alamıyo demesin dedi anında aldırdı. ben telefonu almaya gidelim dedigimde bahaneler üretmeye basladı. sonrasında telefoncuya gittik ve saçma sapan bagırıp cagırdı adama tel kutusunu actırdı. sonra küfür filan ettti kendi kedine ona ragmen adam bişe demedi. adam 590 a veriyodu sonrasında eve geldik. ablama 790 filan dedi oglum beni kandırdı 600 lira filan dedi sonrasında ablam telefoncuyu aradı adam 590 dedigini kabul etmişti ben olayın burasında degilim. gecen hafta akrabasına 10 milyar para verdi ve geri almıyo - baska bir akrabasına 10 milyar kredi cekti. ben dersaneye gidiyorum o nedenle yanındayım kacıp kurtulmak istiyorum . daha almadan iş yerindeki herkeze ogluma telefon aldım demiş. herkeze benim oglum polis diye tanıstırmıs ki daha hazırlanıyorum napmalıyım . ondan utanıyorum yanında yuruyemiyorum bagararak konsuyo agzından düzgün hiç bir laf cıkmıyo. kadınlara igrenc bir şekilde bakıyo napmalıyım ben nasıl davranmalıyım ders calısırken sürekli odaya girip saçma sapan konusuyo kavga cıkarmaya calsıyo . bişe istedigimde yapmak istemediginde parmagını ısırarak düşünüyo bunu farkettim empati kurdum nasıl kurtulsam ne yapsam diye düşünüyo .
Babam cok dengesiz yardım edin.