sevgilimle 1 hafta ayrı kaldım ve başkasıyla yatmış şimdi düşünemiyorum birşey konuşamıyorum onunla nasıl bir durum bu ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
+1 yılsizin düzenli bir cinsel ilişkiniz varmıydı yoksa sadece sen 1 haftalığına br yere gittin cinsel ilişkiniz yokmuydu .. gerçi her iki türlü sonuç aynı affetme ! fakat birde seninle cinsel ilişki yaşadığı halde bunu yaptıysa inşallah boynuzun büyüğünü yer hayatında unutamaz ne diyeyimki..
03 Yorumla
Soran+1 yılcinsel hayatımız yoktu kavga edip ayrılmıştık 1 hafta sonra konustugumuzda bana öyle söyledi
- +1 yıl
gerizekalı ne yani senin pişman olup dönmeni sağlamak içinmi ama içim rahatladı iyiki cinsel anlamda bişeyler paylaşmamışsın durum braz farklı gerekten..
Soran+1 yılatıcam kendimi camdan az kaldı
1 hafta ayrı kalınca bunu yapıyorsa daha kimbilir neler yapabilir..bence ayrıl gitsin..kimse için kendi gururunu ayaklar altına almaya değmez..gerçekten sevseydi dokunamazdı bile..
00 Yorumla
Kendimi şuan senin yerine koydum ben de konuşamazdım ve kudururdum nasıl böyle bişey yaptı diye ve ben niye hala onlayım diye benim prensibimde yatmak affedilmez bişey madem geri barışcaktın ben de niye yaptın bu düşüncede olurdum ( ya da en temiz ayrılırdım )
01 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım zaten
+1 yılYaptigi hatalar onu baglar artik sen bunlar icin uzulmemeli yoluna devam etmelisin .
Ve muhakka bunda da senin icin bir hayir vardir bilmelisin .20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
16Cevap
Erkeklern ilk yaptigi sey zaten kendilerni hemen baskalarinin koynuna atmak bence ugrasma bu saatten sonra olmaz artik
Aşıksan bile kendine bu kötülüğü yapma onu affedip00 Yorumla
+1 yılE artık birlikteyken değil ayrıykende mi uçkuruna ipotek koyuyorsunuz yahu?
Sadakat bir ilizyondur.02 Yorumla
+1 yılyol vereceksin, adam degilmis diyip gececeksin. sakin affetme daha da duzelmez o adam
00 Yorumla
+1 yılSadece sus bekle - Emin ol 1 ay beklersin en fazla..
02 Yorumla
Soran+1 yılsustum ama bagırdıktan sonra olurmu ? hem dönse ne olur bendeki güven bittikten sonra aldatma sadece birlikteykenmi olur beni düsünüpte biriyle birlikte oluyorsa o zamanda aldatma olur
- +1 yıl
Peki ayrılmanızda senin hatan varmıydı kıskanclık felan * asırı yni bunaltacak kadar
ben genelde sevgilinin durumuna düşüyorum ve seni anlayamıyorum. ne hissediyorsun?
08 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü boğuluyorum sanki
Soran+1 yılbirine dokunmuş olması
Soran+1 yılsonucta onun sevgilisi benim beni düşünmesi lazımken beni severken başkasına dokunuyor
Soran+1 yılartık beni sevse ne olur sevmese ne olur ayrıldım bitti onu düşünücek buda aldatmadır. hadi ayrıydık diye affettim barıştım ya sonra nasıl güvenicem bir daha
kafasını kes buzdolabına koy 5 gün boyunca muhafaza et ondan sonra bir tane japon yapıştırıcısı al kafasıyla vücudunu tekrar birleştir ve olay kapansın
00 Yorumla
+1 yılKısacası sana deger verse bunu bu kadar kısa sürede yapmaz.
00 Yorumla
+1 yılİntikam istiyorsan sen de yattığı kızla yat .. Kendini senin yerine koyar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. zatten icinde varmis firsat düsmüs
erkekler soktugu vajinayi unutmaz onu düsünerek sürekli bosalcak yani bir erkek biriyle olsa onu defalarca düsünür rahatlar01 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler
+1 yılOndan hayır gelmez yol ver gitsin sende kendi hayatına bak
00 Yorumla2-3 gündür bu konuyu sürekli açıyorsun .
Ne yapacaksın lan artık?!
S*ktirip gitsin işte .00 Yorumlane kadar süredir birliktesiniz?
05 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl
Soran+1 yılben birlikte olmadımki ?
Soran+1 yılbu yüzünü bilmiyordum cünkü
+1 yılnasıl anladın başkasıyla yattığını
00 Yorumla
+1 yılAyrılık sebebi ne? Kimden kaynaklanıyor?
00 Yorumla
+1 yılbişi yapamazsın bence devam etme yürümez
00 YorumlaOHAHHAHHA :D
Geçmiş olsun00 YorumlaGötüne tekmeyi bas bir daha görüşme
00 YorumlaÜzücü.
Sevgilin ağır gevşekmiş.10 Yorumlao daha neler yapmıştır
10 YorumlaIntikam al ondan dise dis kana kan
01 Yorumla
Soran+1 yılne farkım kalır
+1 yılolur boyle seyler pısmansa affet
00 Yorumla
+1 yılyata bilir evlendikten sonra yaparsa daha kötü