Bana karşı bir şeyler hissediyor mudur?

ben kuzenime yıllardır aşığım fakat hiç söylemedim. ta ki üniversiteyi kazanıp ayrılcağım zaman kuzenime itiraf ettim. o da istedi ve çıktık. çok zor bi kız. duygularını asla belli etmeyen biri. onunla iki defa ayrıldık. ilkinde tartıştık bana bu iş olmicak zaten olamaz bu iş felan dedi ayrıldık ve ben 2 ay hiç konuşmadım zaten ben başka ilde üniversite öğrencisiyim o memlekette..

bu yarıyıl tatilinde memlekete gittim. ona o kadar çok sinirliydim ki hiç yüzüne bakmadım. annesiyle bizim eve ziyarete geldi ve ben hiç yüzüne bakmadım. sonra o benle konuşmaya çalıştı çok yumuşak konuşuyordu. bişiler hissediyor ve pişman olmuş gibiydi ve öyle oldugunu biliorum.. bi süre konuştuktan sonra kaldıgımız yerden devam etme sinyalleri veriyordu ama ben ona güvenmediğimi söyledim oda bana "bir daha sana sırtımı dönecek kadar aptal diilim" dedi. bi kaç gün sonra yine tartıştık bu sefer çok sinirlendi. sinirlendiği zaman hiç bişey gözünde olmaz esip gürler tıpkı ilk tartışmamızda oldugu gibi bana aynını yaptı. yine bana bu iş olmaz olmaz olmayacak dedi.. tartışmadan önce bana seni sevmek istiyorum felan diyordu ama bakışları ve davranışları bana karşı bişiler hissettiğini apaçık ortaya koyuyordu. fakat tartışmadan sonra bu iş olmayacak dedi. ben de ona dedim doğruyu söyle bana karşı bişiler hissediyor musun bana "sana değer veriyorum fakat bişiler hissetmiyorum kuzenim olarak görüyorum böyle devam etmeliyiz" dedi ve ondan sonra neden böyle yapıorsun dedim o da bana "sana güvenmiyorum sen beni sevdiğini sanıyorum fakat beni sevmediğini adım gibi biliyorum" dedi.

şimdi üniversitedeyim memleketimden ve sevdiğimden uzağım onu seviyorum. onu her gece rüyamda görüyorum. lütfen yardım edin n'apmalıyım? bana karşı bişiler hissediyor mudur? sinirlendiği için mi seni kuzenim olarak görüyorum dedi ? nolur yardım edin.
Bana karşı bir şeyler hissediyor mudur?