bulustuk.. bana nasıl ayrılıgı kabullendin dedi.. blöf yaptım ve sen kabul ettin ayrılamayız ben senle inş evlenicem dedi..özledimd edi...:))))))
MUtlu soooon!
Bir ortak arkadaşınıza bıraksın emanet denen o şeyleri...Anlamam ki bu milleti..Ne meraklısınız Rus ruleti oynamaya, oysa kurallarını bile bilmiyorsunuz...Bu çiftler neden heğ boş konularda aralarında anlamsız bir çekişme yaratırlar ki sanki...
Ben olamam çünkü hiç bir zaman bir ilişkimin bu safhaya gelmesine izin vermem...Dediğimi yaparsan, ve o da o kişi veya yere teslim etmeyi kabul ederse demekki gerçekten bitirmiş...yok illa sana teslim etmek istiyorsa demek ki bir çift de laf söyleyecek..Ha diğer yandan..Benim çıktığım tipdeki bayanlara ben bu tip bir şey söylesem şu cevabı alırdım sanırım " İstemiyorsan Hepsini atabilirsin, onlar seninle anlamlıydı...! "..anladın sennnnnn...
Daha önce neler oldu, neler yaşandı, karşındaki kişinin karekterini vs..vs.. bilemediğimden net bir şey söylemem mümkün değil..ancak birine verdirtirsen ve ya çöpe at sensiz anlamsızlar dersen...onun da tükürdüğünü yalamadan döönmesine zemin hazırlamış olursun diye söyledim...
bence sende blöf yap bakalım yüzyüze gelince ne dicek illaki bişey dicek yüzünden anlarsın zaten kararlıysa yapcak bişey yok ama blöfse sarılın birbirinize bidaha ayrılmayın tabi birbirinizi seviyorsanız
bana deniyor gibi geliyor ama bilemiyorum olay anını gözlerimle görsem ozaman şöle yapmalısın derdim ama bilmedigim için ancak bukadarını söyleyebilirim eger birbirinizi seviyorsanız gurur yapmayın hayat sevince güzel
inan bana ciddi degil, özlemis, sadece görusmekcun bahane ediyor.. Basima gelmedi ama, 1arkadasimdan biliyorum.
tamam bir arkadaşımı yolluyorum ona ver de bakalım ne dicek
canım sevindim bak işe yaradı benim taktik :)
Cevap
8Cevap
kafasına koymuş ayrılmayı artık emanetlerinide geri vercem diyor o ciddiyeti sen ondan sezemedin mi halen
sende bölf yap bakalım ne olucak.. Allah sonunuzu hayretsinnn.
Susmak neyi hallederki bir cevap yazın yada konuşun.Karşıdakide insan nereye kadar sabır edecek.
Sadece Kih..kih..kih...anladın sennnn... :-))
sessizliğini bozmaya çalışıyo
ne yapmayı düşünüyorsun merak ettim
neden bitirdi?
emanet ne =D
blöf bencede.
sanmam ayrıldığını bende
Çocukca...
Gozun aydın
ayrıl bence bekleme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar