merhaba arkadaslar bir yıllık bir beraberligim vardı ta ki üç gün öncesine kadar babası vermedi diye benden ayrıldı sizce ne kadar dogru bu
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı durum benim başıma geldi.ailem yüzünden vazgeçtim sevdiğim insandan.o zamanlar ünivde öğrenciydim.ama şimdi 24 yaşında kendi ayakları üzerinde durabilen,özgüvenli bir bayanım.eğer o hala beni bekliyor olsaydı dönerdim hiç düşünmeden.çünkü şimdi ailem istesede beni etkileyemez.ama şimdide o evli.bana kızıp karşısına ilk çıkan kadınla evlenmiş.mutsuz.yalnız.yapılacak birşey yok.sana diyeceğim o ki.eğer gelecekte ailesine karşı durabilecek güce sahip olabilecek bir bayansa ve seni gerçekten seviyorsa 10 sene bile geçse döner gelir ama diilse seni seve seve gün gelir başkasıyla evlenir gider.bak ben burda bahsettiğim kişiden başkasını sevmedim başkasınada bakmadım bakamadım.5 yıl oldu ayrılalı.onun çocukları bile var.uzak bir şehirde.birkaç ayda bir gidip uzaktan bakıyorum ona.bir çok anımızı hala aklımda.mesela o sıkıntıya düşerse hissedebiliyorum.hasta olduğunda filan rüyamda görüyorum.aman neyse böyle bir durum
931 Yorumla- +1 yıl
dayanamayıp dönmez mı ya
Cevap sahibi+1 yıldönmeyi çok ister ama dönemez.
- +1 yıl
ya neden amaa yaa ınsan sevdıgınden nasıl kopabılır
Cevap sahibi+1 yılpeki insan ailesinden nasıl kopabilir.kopmayacaki o senden.sadece seni görmeyecek seninle konuşmayacak ama kalbinde aklında baktığı heryerde sen olacaksın.bir süre çok acı çekicek aklını kaybedercesine sonra alışıcak.hatta belki ailesi onu biriyle evlendirecek ona her baktığında seni görecek.bunlar yabancı şeyler diil .türk kadınlarının %60sı sevdiğiyle evlenemiyor.bunlar olan şeyler.senin yapabileceğin tek şey var aileyi ikna etmek.yoksa dönmez dönemez
- +1 yıl
sunu anlayamadım ben bu ınsan benden ayrılmadan 3 hafta oncesınde bana soguk davranmaya basladı acaba bana karsı sogudumu ya da sevgısı bıttıgı ıcınmı hıc mucadele etmedı
Cevap sahibi+1 yılöyle 3 haftada sevgi bitmez.sen yalnış bişiy yapmadıysan bunda vardır bişiy.kendisine sorsaydın keşke.yada belki ailesinin istemeyeceğini filan anlamıştır yavaş yavaş bırakmıştır bilemiyorum olayı sen yaşadın.keşke kendisiyle açıkça konuşsaydın.sen bir alatırmısın.aile neden istemedi
- +1 yıl
ya bız onunla cok ıyı anlasıyoduk,hıc kavgamız gurultumuz olmuyordu ben ona cok ınandım.bızım tek sorunumuz babasıydı.annesı olsun annanesı teyzesı benı cok benımsemıslerdı ben sevdıgım kızın bı dedıgını ıkıletmedım maddı manevı heryonden yanında oldu herzaman.aılesı olsun kendıısı olsun bana cok hayrandılar cok deger verdım gercekten o da herseyı ılklerımı sen yasattın bana dıyodu yası 20ydı.ayrılık konusu olsa kesınlıkle harfını bıle agzına almaya korkuyodu bensızlıgı dusunmek bıle ıstemıyordu
Cevap sahibi+1 yılbabası niye istemiyormuş
- +1 yıl
sevdıgım kız hataydıydı ben ıse ıstanbuldayım o yuzden ıstanbula kız vermem dedı tek sorun uzaklık benı tanımıyor bıle tanımakda ıstemedı hıc kımseyı dınlemedı yalnız ben aılesıyle tanıstım benı gorduler cok sevdıler fakat bu durumdan babanın haberı olmadı hıc sadece annesı babasına ıste ıstanbuldan bızım kızı ıstıtyorlarmıs demıs o da ıstanbula kız vermem demıs sorun bu tek sorun uzaklıktı
Cevap sahibi+1 yılunutulmuyor ya...ne diyeyim..çok zaman lazım unutmak için.ama ilk zamanlar biraz aklını kaybeder gibi oluyorsunda sonra alışıyorsun.bak benden göz yaşı akmıyor artık lafın gelişi diil gerçek.geçen gün doktora gittim gözümde kuruluk varmış damla verdi.o kadar ağlamışım bunca zaman.artık ağlayamıyorum.unuttummu hayır.sadece alıştım.bence çok geç olmadıysa barış gitsin.şimdiki aklım olsa ayrılalım dediğinde elini tutar bırakmazdım beni öldürecek olsa bile gitmesine izin vermezdim
Cevap sahibi+1 yılpardon bu başka bir sorunun cevabıydı bilgsayarım sapıttı
Cevap sahibi+1 yılbir aile büyüğünü sokun araya.babsıyla o konuşsun ikna etsin bence.bu iş ancak böyle olur
- +1 yıl
abim k.bakma ama iyiki olmamış aynısını banada sölediler kızımızı uzağa vermeyiz diye ben sırf kızı yarı yolda bırakmamak için ben sizin memlekete gelcem dedim de ne oldu kızın içinde yokmuş zaten senin sevdiğinde böyle biiymiş demekki abi seven insan bahanelere sığınmaz abi sığınıyosa sevmiyodur.
- +1 yıl
araya mılletvekılını soktuk yıne olmadı ınadı kırılmadı uzaktan ılıskı yurutmek cok zor oluyor bıde bole engeller olunca ne oldugunu ne bıttıgını goremıyorsun sadece duyduklarınla yetınıyorsun.bana en cok koyan gercekten seven bı kız hıcmı mucadele etmez hemen nıe kesıp attı ve bana neden soguk davrandı 3 hafta boyunca ben bunu anlamakta gucluk cekıyorum
- +1 yıl
sevgi olsaydı zor olmazdı biz 2 yıl sürdürdük abi zorluğu vardır elbet ama seven insan göz ardı etmez savaşır ben onun için askerde çürük raporu aldım istanbulda çaşlıyodum işmi bıraktım memlektime köye geldim biraz daha para toplayayım diye memlketine gitmeyi kabul ettim ailemden ve akrabalarımdan yemedğimiz laf kalmadı yüzüme söylemediler ama duyuyodum ne oldu abi olan bana oldu 10 aydır memleketimdeyin hiç hevesin bile yok artık utanıyorumda tekrar gideyim ist .
Cevap sahibi+1 yılbelki o kadarda sevmiyordur.yada babası evde huzursuzluk çıkarıyordur uzaktan bilemezsinki kızın ne yaşadığını
- +1 yıl
offfffff offfffffffff ne olcak bızım bu halımız ben utanıyorum artık ınsanlardan ya kımle olsam bıtıyor.ne kısmetsız bırıymısım ben ya:::( artık sogudum herseyden
- +1 yıl
tıpmıs guzellıkmıs hıkaye bu ısler kısmet ama bana cok koydu nıe yalan solım belkıde hatayı hayatımızı tek bı ınsan uzerıne endekslememızde yapıyoruz
- +1 yıl
ailesi zaten başlı başlıcasına sorundu ama bunca yaptıkarımı bir insan silip atamaz abi yaa ya kalbi olmayan ancak bunu yapar uğrunda kendi sesimden günlerce uğraşıp şarkılar bestelediğim geceleri hatırlıyorum hayırlısı olsun ama bana bunları yaptığı halde kızamıyorum biliyomusun çünkü çok sevmiştim vicdansızı gönül ferman dinlemiyokii RABBİM sana da sabır versin inşallah pişman olurda sana tekrar döner senin kıymetini anlarda kısa zamanda sana döner .
- +1 yıl
aynen abi kısmet işi.. koyar insana kim koymadı diyosa yalan söyler benim ne zoruma gitti abi ayrılığı mesaj da söyleyip hatlarını kırması kırdıktan sonra ulaşamdım zaten kendisne ailesinin numarası vardı iki abisine mesaj attım kul hakkına girdiniz diye admalar tınlamadı bile dahada oturdum oturduğum yerde acımı yaşadım elden ne gelir dua etmekten vede sabretmekten baka ne gelir elden abi benim hala zoruma gidiyo ama gitse ne değişecekki.
- +1 yıl
donecegıne pek ıhtımal vermıyorum artık.zaten gercekten sevse hemen bırakamazdı benı.kaldıkı alıstıra alıstıra yaptı bunu saguk davrandı bana 3 hafta boyunca,hemen yapamadı...sonra tek bı mesajla bıtırdı..konusmadı bıle benle ınsan senın ugruna 1yılını harcamıs bı dedıgını ıkıletmemıs bırıne gercekten deger vermıs,sevmıs bırıne nasıl bole yapar anlam vermıyorum...obenım cok zoruma gıttı
- +1 yıl
gider abi zoruna gitmez diye biişi olamaz benim durumum sana göre biraz daha farklı benim nişanlım en büyük etken ailesiydi öyle düşünüyorum ya da kendimi öyle avutmak istiyorumdur ..abi senin ki daha yeni benim gibi 10 ay değil senin gene biraz olsa umudun varıdır benim hiç yok 10 ay oldu dönmeyen biri dönmez daha zaten.
Cevap sahibi+1 yılüzülmeyin hayırlısı olsun diyelim.
- +1 yıl
valla ıcımde ufakda olsa bı umıt var ama sankı aramaz ya cunku benı gercekten sevmıs olsaydı tek bı mesajla bıtırmezdı ılk baslarda cok guzel oluyor hersey sonradan ıcıne edıyolar arkadas
- +1 yıl
Böyle seven kaldımı ya
- 1 yıl
Daha demin konustuk bazi seylerden aramiz acilmisti eskisi kadar ilgi veremedim bu konulari konustuk yavas yavas duzeliyoduk sonra bi gun musait degilim sonra yazarim sonra anlatirim dedi ogun hic haber alamadim annesiyle bi sebepten tartismis annesi konuyu bana getirmis cocuklugundan beri annesinden eziyet goren siddete maruz kalan amme sevgisi icin canini cerebilicek bi kiz olmasina ragmen benim icin annesini karsisina almisti 1 sene oldu dune kadar annesi ayni seyleri
- 1 yıl
olduk ikimizde consel olarak merak icindeydik birbirimize bakarken gozumuzde yas geliyor konusurken yanaklarimizi agrtitsa bile guluyoruz bazi sebeplerden son zamanlarda hic konusamadik yine buna benzer bi olay yasandiydi 3 gun annesi ilk gun aglamisti kiziyla konusup ikna etmisti birbirimize soz vermistik beklicez doye zor olsada dayandik sonra 3 gun sonra kiz geri geldi annesi herzamankinden daha kotubolmaya baslamis devam ettik kendimi pek anlatamiom daha yeni yasadim geldi cok edsie etmistim agladigimi belli etmeden konustum ama anladi seni seviyorum diyinc ehala bende seni diyo ama seni seviyimmi yavrum falan diyince sevme diyo sevme ben sun
- 1 yıl
gercekten ayrilmati dusundum cunku diyo once kwndini cezalandrio sandim yok hala ayni ayrilalim demiyo acik ack ama evlenme hayalimiz vardi Şu an evlenmek istemiyorum dedi uzatma artik konustuk yeter dedi annesiyle en basta tanismak cok istedim tanistirmadi istemez diye kadin raporlu ruh hadtasi hep tanisip konusmak istedim ama oncedn bi sansim olsada artik yok gibi onunla bubcinsel seyleri konusurken yakalandik uzaktan telefonla konusuyoduk onceden yakalandik ve o gunden beri daha betwe oldu hersey bizde vi azalma olmadi o cinsel mevzularin konusulmasinin
- 1 yıl
yanlis oldugunu anladik konusu cok nadr gecdi aramizda cok guzel seyler yasadik vok kotu seylerde ama hala birbirimizi seviyorum onceden ayriligin a sini demekten korkuyordu bana benden bwnim gibi kiz bi suru var ama senden bitane var diyodu ben herkestwn dazla fazla var diyodum ama oda benik icin birtek 1 sene dedim ama 3 sene ayri kaldik sevgili olmadan once bazi swbeplerden 3 sene kimseyle gorusemedim 3 sene beni beklemis ben bi baska kizi seviyodum oda bunu biliyodu o kiz en yakin arkadasimdi sonra sevgili sanmis bixi oda zamanla sevgili yapmisti kotu jiyetli bi covuktu sevgilisinin geecek yuuzunu gorduydu bend eo sevdigim jizla bir olamadim zamanla bix yakinlastik 5 sene oldh onu tsniyali herseye ragmen bana hala inaniyor seviyor ama annesinin bu hali cok wtkilio onu annesi kizini aramiyo sormuyo yzune hakmjyo utaniyo onceden hakaret eder doverdi simdi onada twnezzul wtmiyo falan diyo onceden ben konusucam ilerde kabul eserlrse ederler wtmezlwrse kendileri bikir derdi ne yapicam ustune gittikce kopuyo benden normal mi davranmaliyim Şu an be sordun niye soruyorum bilmiyorumda yazini okudum cok wtkilendim abla ben boyle olalim istemiyorum gunluk hayatta nerdeyse hic yemek yemem unuturum surekli o hatorlator yone gitmeden kalk yemek ye dedi napim ne wdim oturudm saatlerxe yalvardin allaha kusura vakma kafani sisirdim ne yazdigimi bile anlayamadim ben bu yasima kadar cocuklugumda bende cok cektim askeri kisladaymis givi egitildim yatili okullarda dayak yedim hakaret buz gibi odalarda bekletildim falan hep icime attim hayatimda ilkkez kendimi ona acmistim ilkkez onun koynunda agladim o ilkkez benim koynumda agladi napayim sence
En İyi Cevaplar
+1 yılBir kaç ihtimal var bu durumda.Birinci ihtimal.Kız ailesini seviyor.Sevgili denen şeyin geçici olduğunun ama ailesini asla değiştiremeyeceğinin bilincinde.Onu koşulsuz sevecek insanlar ailesi.Onun üzerinde en çok emeği olan insanalarda ailesi ve kız bu emeğe,bu sevgiye karşı gelmek,nankörlük yapmak istemiyor.Ama gelelim başka bir ihtimale.Aile kıza emek vermiş olabilir.Ama bu kızın hayatına müdahale edebileceği ve onunla iligili kararları alabileceği anlamına gelmez tabiki.Kızda bunun bilincindedir büyük ihtimalle ve iyi düşünürsek eğer seni gerçekten deli gibi seven bir kızın önünde ister babası dursun isterse kocaman bir dağ olsun, o kız sana gelirdi diye düşünüyorum.Gerçekten çok üzgünüm.Ailesi seni neden istemiyor?Geçerli bir sebep sundular mı?
06 Yorumla- +1 yıl
babasının dısında herkes ıstedı benı... babası benı tanımıyor bıle kız hatayda bende ıstanbuldayım.sadece uzak dedı gozum gormez acmı tokmu hastamı nerden bılım dıyormus uzaga vermem demıs tek sebep bu
- +1 yıl
Bence o zaman sende durma.Git hataya babasıyla tanış,konuş kızı sevdiğini görsün.Eğer seviyorsan bırakma.Sevgi kolay bulunan bir şey değil şu hayatta :)
- +1 yıl
tanısmak mı :) adam benı gordugu yerde bogazlıycak evı bırbırıne katmıs daha yası kac dıyormus benım kızın evdemı kaldı vermıyorum dıyormus ne kadar dogru orasını bılemem artık cunku bunları bana mesajla yolladı ve bıtırdı :(
- +1 yıl
Olay kızda bitiyor birazda.Bence biraz bekle ortalık durulsun.Kız seni seviyorsa zaten duramaz.Dönmezsede boşver.
- +1 yıl
bıde okadar para gonderdım ceyızıne bı dunya esya aldı yanı ben onu bı sevgılı olarak hıc gormedım esım olarak gordum hıcbıseyımı sakınmadım maddı manevı sımdı sunu merak edıyorum bu aldıgı esyaları bı baskasıyla evlenırse nasıl kullancak cok merak edıyorum o kadar cok sey yaptım kı o bıle sasırıyordu hıcbıseyımı esırgemedım gercekten ben bunu hakketmedım hıc
- +1 yıl
Ben de sırf onun için çeyiz aldım bir kız olarak yaziyorum evlenirsem diye çeyiz olarak değil onunla kullanmak için aldım smdi baskasiyla nasıl kullanicam o beni terketti :( hepsini atmak istiyorum :( inşallah seninki döner
Kardeşim biraz geç oldu ama yinede yazma gereği duydum galiba kendi başıma gelince yaklaşık 1 yıl önce bizde aynı sebeplerden nişan attık ailesi beni istemedi hep bir fırsat kolladılar bir bahane aradılar sırf memleketler farklı diye halbuki ben onlar istedi diye tayin isteyip samsuna bile yerleşmiştim aile istemeyince ne yaparsan yap olmuyor bir yolunu buluyorlar ya damarına basıp seni çileden çıkarıp hata yapmaya zorluyorlar ya kızın aklına giriyorlar tabi kızda önemli kız kendi kararını kendi verebiliyormu bu benim hayatım diyebiliyormu bende çook bekledim senin gibi halada bekliyorum belki bir umut yazar bir yerlerden ulaşır diye ama yok ne döner ne arar
20 Yorumla
kardeş ailesini seçcen biri sana nası dönsün bende yaşadım aynısını ailesini seçti ailesini seçtiyse mutlulular demekten başka çare vardmıdır sence umarım döner hiç sanmıyrum benim ki dönmedi işin açıkcası bende gitmedim:))
17 Yorumla- +1 yıl
umut dunyası ıstee dayanamayıp ozleyıp arar dıye dusunuyorum ne bılım ıste :(
- +1 yıl
ALLAH sabır versin kardeş eğer gönülden vede karşılık beklemeden sevdiysen çok zor bir durum bende yaşadım 10 ay oldu ne aradı ne sordu bende oluruna bıraktım kapadım ama insanın zoruna gidiyo ben nişan bile yaptım çok şey yaptım uğrunda ama malesef ki nişanlımız aileisini seçti aklına glemyecek vede erkeklerin nadir yapacağı şeyleri yaptım gene yenilen ben oldum üzülme diycem üzülceksin gez toz diycem hevesim yokki gezp tozayım diyceksin ama zaman herşeyin ilacıdır alşıyo insan kardeş.
- +1 yıl
kardesım ben de nısanlandım onda da kız bırakmıstı hıc sucum yokken sevemıyorum artık eskısı gıbı degılım dıyerekten ,sonra bu anlattıgım kız cıktı karsıma bun dada babası engel oldu kız sevıyordu ama aılesını sectı zaten ıkı hafta oncesınden bana soguk davranıyordu oncekı gıbı degıldı hıssedıyor ınsan ayrılık gelıyorum dıyordu zaten bunu bılıyordum ama yedıremıyordum kendıme takı 3 gun oncesıne kadar babamla konustum bana tokat attı vermıyor dedı hakkını helal et dedı ve daha ulasamadım:(
- +1 yıl
keşkem abi hiç ayrılıklar olmasa yaşadığım için senin durumunada üzülüyorumnişalandığın kız hiç armadımı ben ayrılalı 10 ay oldu galleş bir kez bile aramadı ben hakkımı sana helal etmiyorum dedim bişi de yapamadım sevmez olsaydım 10 ay oldu ben ben değilim sanki eski halim gitti bir başkası geldi ne seve biliyorum neden başkaısını sevebiliyorum öylece olan bize oldu abi valla bu ayırlıklar konusunda konuşamyorum madem bırakcaksan niye seviyorum diyolarki ALLAHA HAVALE ET ABİ NE DİYEYİM.
- +1 yıl
ya hersey ne kadar basıt olup bıtıyor ben buna anlam veremıyorum.sankı nısan atmak cocuk oyuncagı olmus o eskı sevgıler dedelerımızın babalarımızın zamanındakı sevgıler yok artık herkes cok rahat olmus ben buna baglıyorum kardesım bıde hayatta bıse ogrendım eger bırısıyle cıddı dusunuyosan hıc uzatma derım en kısa yoldan evlenmeye bak derım yoksa cılıgı cıkıyor
- +1 yıl
aynen abi doğru diyosun ama bide şunu demek lazım şimdiden evli olmadan sana bir ya da iki yıl tahammül edemeyen insan nası olurda bir ömür boyu tahammül eder.. yorumlarının bazılarını okufum kız seni ailesine karşı koruyamamış seni anlatamamış sesszi kalmış bende yaşadım ama ben defalarca söyledim kendisine aileni benle muhatap etme diye kızın ailesi ben sustukça edepsizleşmye başladı bende en sonunda patladım annesine resti çektim kzıdm vede bağlar koptu zaten kızın alesi istemiyodu .
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
+1 yılAynı şeyi bende yaptım arkadaşım. Ama insanları yargılamayın ben onu hala uzaktan çok seviyorum isterseniz korkaklık deyin insanların ne yaşadığını bilmeden yargılamayın. İnsan maalesef doğcağı evi seçemiyor. O kızı suçlama unutmaya çalış eminim o senden bile daha üzgündür.
11 YorumlaAile tabiki önemli ama aşılacak şeyler yani. bence döner Seviyorsa biraz dinlensin akışına bırak sabret .. Ailesi bu konularda kısıtlı olabilir
20 Yorumla
+1 yılbu samsunun kızları hep aynı be kardeşim hep kolpa.. aynı durumu bende yaşadım..
01 Yorumla- +1 yıl
samsunlu degıl kardes hataylı
Seninle her yere kaçarım ben yakışıklı şey yerim seni
02 Yorumla- +1 yıl
yuhhhhhhhh
+1 yıldönmedi be abi :(
04 Yorumla- +1 yıl
3 gun oldu tık yok
- +1 yıl
6 yıl oldu tık yok
- +1 yıl
sen atlatmıssın durumu benımkı cok taze ınsanın ıcı cok acıyor gercekten
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ailesi yüzünden sizi terketmek zorunda kalan bir kız geri döner mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler