• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Ailesi yüzünden sizi terketmek zorunda kalan bir kız geri döner mi?

karizmanyax55
karizmanyax55 Takip Et
Xper 5 Yaş: 41
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
merhaba arkadaslar bir yıllık bir beraberligim vardı ta ki üç gün öncesine kadar babası vermedi diye benden ayrıldı sizce ne kadar dogru bu
Ailesi yüzünden sizi terketmek zorunda kalan bir kız geri döner mi?
Babalık Soruları Ayrılık Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

aynı durum benim başıma geldi.ailem yüzünden vazgeçtim sevdiğim insandan.o zamanlar ünivde öğrenciydim.ama şimdi 24 yaşında kendi ayakları üzerinde durabilen,özgüvenli bir bayanım.eğer o hala beni bekliyor olsaydı dönerdim hiç düşünmeden.çünkü şimdi ailem istesede beni etkileyemez.ama şimdide o evli.bana kızıp karşısına ilk çıkan kadınla evlenmiş.mutsuz.yalnız.yapılacak birşey yok.sana diyeceğim o ki.eğer gelecekte ailesine karşı durabilecek güce sahip olabilecek bir bayansa ve seni gerçekten seviyorsa 10 sene bile geçse döner gelir ama diilse seni seve seve gün gelir başkasıyla evlenir gider.bak ben burda bahsettiğim kişiden başkasını sevmedim başkasınada bakmadım bakamadım.5 yıl oldu ayrılalı.onun çocukları bile var.uzak bir şehirde.birkaç ayda bir gidip uzaktan bakıyorum ona.bir çok anımızı hala aklımda.mesela o sıkıntıya düşerse hissedebiliyorum.hasta olduğunda filan rüyamda görüyorum.aman neyse böyle bir durum

9
    31 Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

dayanamayıp dönmez mı ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

dönmeyi çok ister ama dönemez.

Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

ya neden amaa yaa ınsan sevdıgınden nasıl kopabılır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

peki insan ailesinden nasıl kopabilir.kopmayacaki o senden.sadece seni görmeyecek seninle konuşmayacak ama kalbinde aklında baktığı heryerde sen olacaksın.bir süre çok acı çekicek aklını kaybedercesine sonra alışıcak.hatta belki ailesi onu biriyle evlendirecek ona her baktığında seni görecek.bunlar yabancı şeyler diil .türk kadınlarının %60sı sevdiğiyle evlenemiyor.bunlar olan şeyler.senin yapabileceğin tek şey var aileyi ikna etmek.yoksa dönmez dönemez

Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

sunu anlayamadım ben bu ınsan benden ayrılmadan 3 hafta oncesınde bana soguk davranmaya basladı acaba bana karsı sogudumu ya da sevgısı bıttıgı ıcınmı hıc mucadele etmedı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

öyle 3 haftada sevgi bitmez.sen yalnış bişiy yapmadıysan bunda vardır bişiy.kendisine sorsaydın keşke.yada belki ailesinin istemeyeceğini filan anlamıştır yavaş yavaş bırakmıştır bilemiyorum olayı sen yaşadın.keşke kendisiyle açıkça konuşsaydın.sen bir alatırmısın.aile neden istemedi

Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

ya bız onunla cok ıyı anlasıyoduk,hıc kavgamız gurultumuz olmuyordu ben ona cok ınandım.bızım tek sorunumuz babasıydı.annesı olsun annanesı teyzesı benı cok benımsemıslerdı ben sevdıgım kızın bı dedıgını ıkıletmedım maddı manevı heryonden yanında oldu herzaman.aılesı olsun kendıısı olsun bana cok hayrandılar cok deger verdım gercekten o da herseyı ılklerımı sen yasattın bana dıyodu yası 20ydı.ayrılık konusu olsa kesınlıkle harfını bıle agzına almaya korkuyodu bensızlıgı dusunmek bıle ıstemıyordu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

babası niye istemiyormuş

Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

sevdıgım kız hataydıydı ben ıse ıstanbuldayım o yuzden ıstanbula kız vermem dedı tek sorun uzaklık benı tanımıyor bıle tanımakda ıstemedı hıc kımseyı dınlemedı yalnız ben aılesıyle tanıstım benı gorduler cok sevdıler fakat bu durumdan babanın haberı olmadı hıc sadece annesı babasına ıste ıstanbuldan bızım kızı ıstıtyorlarmıs demıs o da ıstanbula kız vermem demıs sorun bu tek sorun uzaklıktı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

unutulmuyor ya...ne diyeyim..çok zaman lazım unutmak için.ama ilk zamanlar biraz aklını kaybeder gibi oluyorsunda sonra alışıyorsun.bak benden göz yaşı akmıyor artık lafın gelişi diil gerçek.geçen gün doktora gittim gözümde kuruluk varmış damla verdi.o kadar ağlamışım bunca zaman.artık ağlayamıyorum.unuttummu hayır.sadece alıştım.bence çok geç olmadıysa barış gitsin.şimdiki aklım olsa ayrılalım dediğinde elini tutar bırakmazdım beni öldürecek olsa bile gitmesine izin vermezdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

pardon bu başka bir sorunun cevabıydı bilgsayarım sapıttı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bir aile büyüğünü sokun araya.babsıyla o konuşsun ikna etsin bence.bu iş ancak böyle olur

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

abim k.bakma ama iyiki olmamış aynısını banada sölediler kızımızı uzağa vermeyiz diye ben sırf kızı yarı yolda bırakmamak için ben sizin memlekete gelcem dedim de ne oldu kızın içinde yokmuş zaten senin sevdiğinde böyle biiymiş demekki abi seven insan bahanelere sığınmaz abi sığınıyosa sevmiyodur.

Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

araya mılletvekılını soktuk yıne olmadı ınadı kırılmadı uzaktan ılıskı yurutmek cok zor oluyor bıde bole engeller olunca ne oldugunu ne bıttıgını goremıyorsun sadece duyduklarınla yetınıyorsun.bana en cok koyan gercekten seven bı kız hıcmı mucadele etmez hemen nıe kesıp attı ve bana neden soguk davrandı 3 hafta boyunca ben bunu anlamakta gucluk cekıyorum

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

sevgi olsaydı zor olmazdı biz 2 yıl sürdürdük abi zorluğu vardır elbet ama seven insan göz ardı etmez savaşır ben onun için askerde çürük raporu aldım istanbulda çaşlıyodum işmi bıraktım memlektime köye geldim biraz daha para toplayayım diye memlketine gitmeyi kabul ettim ailemden ve akrabalarımdan yemedğimiz laf kalmadı yüzüme söylemediler ama duyuyodum ne oldu abi olan bana oldu 10 aydır memleketimdeyin hiç hevesin bile yok artık utanıyorumda tekrar gideyim ist .

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

belki o kadarda sevmiyordur.yada babası evde huzursuzluk çıkarıyordur uzaktan bilemezsinki kızın ne yaşadığını

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

bunu anlttım abi pek anlatmam anlatıncada kendimi aptal olarak hissediyorum... sen bunları yapmadan seni terk etmiş abi yapsaysında hemen bı zorlukta bahane edecekdi sabret en iyisi

Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

offfffff offfffffffff ne olcak bızım bu halımız ben utanıyorum artık ınsanlardan ya kımle olsam bıtıyor.ne kısmetsız bırıymısım ben ya:::( artık sogudum herseyden

Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

tıpmıs guzellıkmıs hıkaye bu ısler kısmet ama bana cok koydu nıe yalan solım belkıde hatayı hayatımızı tek bı ınsan uzerıne endekslememızde yapıyoruz

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

ailesi zaten başlı başlıcasına sorundu ama bunca yaptıkarımı bir insan silip atamaz abi yaa ya kalbi olmayan ancak bunu yapar uğrunda kendi sesimden günlerce uğraşıp şarkılar bestelediğim geceleri hatırlıyorum hayırlısı olsun ama bana bunları yaptığı halde kızamıyorum biliyomusun çünkü çok sevmiştim vicdansızı gönül ferman dinlemiyokii RABBİM sana da sabır versin inşallah pişman olurda sana tekrar döner senin kıymetini anlarda kısa zamanda sana döner .

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

aynen abi kısmet işi.. koyar insana kim koymadı diyosa yalan söyler benim ne zoruma gitti abi ayrılığı mesaj da söyleyip hatlarını kırması kırdıktan sonra ulaşamdım zaten kendisne ailesinin numarası vardı iki abisine mesaj attım kul hakkına girdiniz diye admalar tınlamadı bile dahada oturdum oturduğum yerde acımı yaşadım elden ne gelir dua etmekten vede sabretmekten baka ne gelir elden abi benim hala zoruma gidiyo ama gitse ne değişecekki.

Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

donecegıne pek ıhtımal vermıyorum artık.zaten gercekten sevse hemen bırakamazdı benı.kaldıkı alıstıra alıstıra yaptı bunu saguk davrandı bana 3 hafta boyunca,hemen yapamadı...sonra tek bı mesajla bıtırdı..konusmadı bıle benle ınsan senın ugruna 1yılını harcamıs bı dedıgını ıkıletmemıs bırıne gercekten deger vermıs,sevmıs bırıne nasıl bole yapar anlam vermıyorum...obenım cok zoruma gıttı

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

gider abi zoruna gitmez diye biişi olamaz benim durumum sana göre biraz daha farklı benim nişanlım en büyük etken ailesiydi öyle düşünüyorum ya da kendimi öyle avutmak istiyorumdur ..abi senin ki daha yeni benim gibi 10 ay değil senin gene biraz olsa umudun varıdır benim hiç yok 10 ay oldu dönmeyen biri dönmez daha zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

üzülmeyin hayırlısı olsun diyelim.

Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

valla ıcımde ufakda olsa bı umıt var ama sankı aramaz ya cunku benı gercekten sevmıs olsaydı tek bı mesajla bıtırmezdı ılk baslarda cok guzel oluyor hersey sonradan ıcıne edıyolar arkadas

Yorumla
    • osm4ngunes
      osm4ngunes
      +1 yıl

Böyle seven kaldımı ya

Yorumla
    • zenrexz
      zenrexz
      1 yıl

Daha demin konustuk bazi seylerden aramiz acilmisti eskisi kadar ilgi veremedim bu konulari konustuk yavas yavas duzeliyoduk sonra bi gun musait degilim sonra yazarim sonra anlatirim dedi ogun hic haber alamadim annesiyle bi sebepten tartismis annesi konuyu bana getirmis cocuklugundan beri annesinden eziyet goren siddete maruz kalan amme sevgisi icin canini cerebilicek bi kiz olmasina ragmen benim icin annesini karsisina almisti 1 sene oldu dune kadar annesi ayni seyleri

Yorumla
    • zenrexz
      zenrexz
      1 yıl

yapmaya devam etmis eskiden senden nefret ederdim artik nefret bile wdemiyorum demjz daha yeni 18 oldum wrgenlik doneminde sevgili

Yorumla
    • zenrexz
      zenrexz
      1 yıl

olduk ikimizde consel olarak merak icindeydik birbirimize bakarken gozumuzde yas geliyor konusurken yanaklarimizi agrtitsa bile guluyoruz bazi sebeplerden son zamanlarda hic konusamadik yine buna benzer bi olay yasandiydi 3 gun annesi ilk gun aglamisti kiziyla konusup ikna etmisti birbirimize soz vermistik beklicez doye zor olsada dayandik sonra 3 gun sonra kiz geri geldi annesi herzamankinden daha kotubolmaya baslamis devam ettik kendimi pek anlatamiom daha yeni yasadim geldi cok edsie etmistim agladigimi belli etmeden konustum ama anladi seni seviyorum diyinc ehala bende seni diyo ama seni seviyimmi yavrum falan diyince sevme diyo sevme ben sun

Yorumla
    • zenrexz
      zenrexz
      1 yıl

gercekten ayrilmati dusundum cunku diyo once kwndini cezalandrio sandim yok hala ayni ayrilalim demiyo acik ack ama evlenme hayalimiz vardi Şu an evlenmek istemiyorum dedi uzatma artik konustuk yeter dedi annesiyle en basta tanismak cok istedim tanistirmadi istemez diye kadin raporlu ruh hadtasi hep tanisip konusmak istedim ama oncedn bi sansim olsada artik yok gibi onunla bubcinsel seyleri konusurken yakalandik uzaktan telefonla konusuyoduk onceden yakalandik ve o gunden beri daha betwe oldu hersey bizde vi azalma olmadi o cinsel mevzularin konusulmasinin

Yorumla
    • zenrexz
      zenrexz
      1 yıl

yanlis oldugunu anladik konusu cok nadr gecdi aramizda cok guzel seyler yasadik vok kotu seylerde ama hala birbirimizi seviyorum onceden ayriligin a sini demekten korkuyordu bana benden bwnim gibi kiz bi suru var ama senden bitane var diyodu ben herkestwn dazla fazla var diyodum ama oda benik icin birtek 1 sene dedim ama 3 sene ayri kaldik sevgili olmadan once bazi swbeplerden 3 sene kimseyle gorusemedim 3 sene beni beklemis ben bi baska kizi seviyodum oda bunu biliyodu o kiz en yakin arkadasimdi sonra sevgili sanmis bixi oda zamanla sevgili yapmisti kotu jiyetli bi covuktu sevgilisinin geecek yuuzunu gorduydu bend eo sevdigim jizla bir olamadim zamanla bix yakinlastik 5 sene oldh onu tsniyali herseye ragmen bana hala inaniyor seviyor ama annesinin bu hali cok wtkilio onu annesi kizini aramiyo sormuyo yzune hakmjyo utaniyo onceden hakaret eder doverdi simdi onada twnezzul wtmiyo falan diyo onceden ben konusucam ilerde kabul eserlrse ederler wtmezlwrse kendileri bikir derdi ne yapicam ustune gittikce kopuyo benden normal mi davranmaliyim Şu an be sordun niye soruyorum bilmiyorumda yazini okudum cok wtkilendim abla ben boyle olalim istemiyorum gunluk hayatta nerdeyse hic yemek yemem unuturum surekli o hatorlator yone gitmeden kalk yemek ye dedi napim ne wdim oturudm saatlerxe yalvardin allaha kusura vakma kafani sisirdim ne yazdigimi bile anlayamadim ben bu yasima kadar cocuklugumda bende cok cektim askeri kisladaymis givi egitildim yatili okullarda dayak yedim hakaret buz gibi odalarda bekletildim falan hep icime attim hayatimda ilkkez kendimi ona acmistim ilkkez onun koynunda agladim o ilkkez benim koynumda agladi napayim sence

Yorumla

En İyi Cevaplar

• cindrellla
    cindrellla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 72%
    +1 yıl

Bir kaç ihtimal var bu durumda.Birinci ihtimal.Kız ailesini seviyor.Sevgili denen şeyin geçici olduğunun ama ailesini asla değiştiremeyeceğinin bilincinde.Onu koşulsuz sevecek insanlar ailesi.Onun üzerinde en çok emeği olan insanalarda ailesi ve kız bu emeğe,bu sevgiye karşı gelmek,nankörlük yapmak istemiyor.Ama gelelim başka bir ihtimale.Aile kıza emek vermiş olabilir.Ama bu kızın hayatına müdahale edebileceği ve onunla iligili kararları alabileceği anlamına gelmez tabiki.Kızda bunun bilincindedir büyük ihtimalle ve iyi düşünürsek eğer seni gerçekten deli gibi seven bir kızın önünde ister babası dursun isterse kocaman bir dağ olsun, o kız sana gelirdi diye düşünüyorum.Gerçekten çok üzgünüm.Ailesi seni neden istemiyor?Geçerli bir sebep sundular mı?

0
    6 Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

babasının dısında herkes ıstedı benı... babası benı tanımıyor bıle kız hatayda bende ıstanbuldayım.sadece uzak dedı gozum gormez acmı tokmu hastamı nerden bılım dıyormus uzaga vermem demıs tek sebep bu

Yorumla
    • cindrellla
      cindrellla
      +1 yıl

Bence o zaman sende durma.Git hataya babasıyla tanış,konuş kızı sevdiğini görsün.Eğer seviyorsan bırakma.Sevgi kolay bulunan bir şey değil şu hayatta :)

Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

tanısmak mı :) adam benı gordugu yerde bogazlıycak evı bırbırıne katmıs daha yası kac dıyormus benım kızın evdemı kaldı vermıyorum dıyormus ne kadar dogru orasını bılemem artık cunku bunları bana mesajla yolladı ve bıtırdı :(

Yorumla
    • cindrellla
      cindrellla
      +1 yıl

Olay kızda bitiyor birazda.Bence biraz bekle ortalık durulsun.Kız seni seviyorsa zaten duramaz.Dönmezsede boşver.

Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

bıde okadar para gonderdım ceyızıne bı dunya esya aldı yanı ben onu bı sevgılı olarak hıc gormedım esım olarak gordum hıcbıseyımı sakınmadım maddı manevı sımdı sunu merak edıyorum bu aldıgı esyaları bı baskasıyla evlenırse nasıl kullancak cok merak edıyorum o kadar cok sey yaptım kı o bıle sasırıyordu hıcbıseyımı esırgemedım gercekten ben bunu hakketmedım hıc

Yorumla
    • Kafasıkarısk
      Kafasıkarısk
      +1 yıl

Ben de sırf onun için çeyiz aldım bir kız olarak yaziyorum evlenirsem diye çeyiz olarak değil onunla kullanmak için aldım smdi baskasiyla nasıl kullanicam o beni terketti :( hepsini atmak istiyorum :( inşallah seninki döner

Yorumla
  • Baris042
    Baris042 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Kardeşim biraz geç oldu ama yinede yazma gereği duydum galiba kendi başıma gelince yaklaşık 1 yıl önce bizde aynı sebeplerden nişan attık ailesi beni istemedi hep bir fırsat kolladılar bir bahane aradılar sırf memleketler farklı diye halbuki ben onlar istedi diye tayin isteyip samsuna bile yerleşmiştim aile istemeyince ne yaparsan yap olmuyor bir yolunu buluyorlar ya damarına basıp seni çileden çıkarıp hata yapmaya zorluyorlar ya kızın aklına giriyorlar tabi kızda önemli kız kendi kararını kendi verebiliyormu bu benim hayatım diyebiliyormu bende çook bekledim senin gibi halada bekliyorum belki bir umut yazar bir yerlerden ulaşır diye ama yok ne döner ne arar

2
    0 Yorumla
  • vaybee23
    vaybee23 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 67%
    +1 yıl

kardeş ailesini seçcen biri sana nası dönsün bende yaşadım aynısını ailesini seçti ailesini seçtiyse mutlulular demekten başka çare vardmıdır sence umarım döner hiç sanmıyrum benim ki dönmedi işin açıkcası bende gitmedim:))

1
    7 Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

umut dunyası ıstee dayanamayıp ozleyıp arar dıye dusunuyorum ne bılım ıste :(

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

ALLAH sabır versin kardeş eğer gönülden vede karşılık beklemeden sevdiysen çok zor bir durum bende yaşadım 10 ay oldu ne aradı ne sordu bende oluruna bıraktım kapadım ama insanın zoruna gidiyo ben nişan bile yaptım çok şey yaptım uğrunda ama malesef ki nişanlımız aileisini seçti aklına glemyecek vede erkeklerin nadir yapacağı şeyleri yaptım gene yenilen ben oldum üzülme diycem üzülceksin gez toz diycem hevesim yokki gezp tozayım diyceksin ama zaman herşeyin ilacıdır alşıyo insan kardeş.

Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

kardesım ben de nısanlandım onda da kız bırakmıstı hıc sucum yokken sevemıyorum artık eskısı gıbı degılım dıyerekten ,sonra bu anlattıgım kız cıktı karsıma bun dada babası engel oldu kız sevıyordu ama aılesını sectı zaten ıkı hafta oncesınden bana soguk davranıyordu oncekı gıbı degıldı hıssedıyor ınsan ayrılık gelıyorum dıyordu zaten bunu bılıyordum ama yedıremıyordum kendıme takı 3 gun oncesıne kadar babamla konustum bana tokat attı vermıyor dedı hakkını helal et dedı ve daha ulasamadım:(

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

keşkem abi hiç ayrılıklar olmasa yaşadığım için senin durumunada üzülüyorumnişalandığın kız hiç armadımı ben ayrılalı 10 ay oldu galleş bir kez bile aramadı ben hakkımı sana helal etmiyorum dedim bişi de yapamadım sevmez olsaydım 10 ay oldu ben ben değilim sanki eski halim gitti bir başkası geldi ne seve biliyorum neden başkaısını sevebiliyorum öylece olan bize oldu abi valla bu ayırlıklar konusunda konuşamyorum madem bırakcaksan niye seviyorum diyolarki ALLAHA HAVALE ET ABİ NE DİYEYİM.

Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

ya hersey ne kadar basıt olup bıtıyor ben buna anlam veremıyorum.sankı nısan atmak cocuk oyuncagı olmus o eskı sevgıler dedelerımızın babalarımızın zamanındakı sevgıler yok artık herkes cok rahat olmus ben buna baglıyorum kardesım bıde hayatta bıse ogrendım eger bırısıyle cıddı dusunuyosan hıc uzatma derım en kısa yoldan evlenmeye bak derım yoksa cılıgı cıkıyor

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

aynen abi doğru diyosun ama bide şunu demek lazım şimdiden evli olmadan sana bir ya da iki yıl tahammül edemeyen insan nası olurda bir ömür boyu tahammül eder.. yorumlarının bazılarını okufum kız seni ailesine karşı koruyamamış seni anlatamamış sesszi kalmış bende yaşadım ama ben defalarca söyledim kendisine aileni benle muhatap etme diye kızın ailesi ben sustukça edepsizleşmye başladı bende en sonunda patladım annesine resti çektim kzıdm vede bağlar koptu zaten kızın alesi istemiyodu .

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

ailesi en başından karşı geliyodu bide maddiyatta sıkıntıya girdik kız iyice soğudu bnden yerin dibine girsin şu parayı seven insanlar sen zengin olsaydın kız seni bırakmazdı bence abii.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

2

Cevap

• Mavisiyah2332
    Mavisiyah2332 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Aynı şeyi bende yaptım arkadaşım. Ama insanları yargılamayın ben onu hala uzaktan çok seviyorum isterseniz korkaklık deyin insanların ne yaşadığını bilmeden yargılamayın. İnsan maalesef doğcağı evi seçemiyor. O kızı suçlama unutmaya çalış eminim o senden bile daha üzgündür.

1
    1 Yorumla
    • Rqi10
      Rqi10
      +1 yıl

Lutfen soylermisin ayni sey benimde basima geldi neden yaptın madem bu kadar seviyordun sevginin karsinda ne olursa ne durursa dursun ama gercek sevgi ne engel olabilir buna

Yorumla
  • Ömür123
    Ömür123 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

Aile tabiki önemli ama aşılacak şeyler yani. bence döner Seviyorsa biraz dinlensin akışına bırak sabret .. Ailesi bu konularda kısıtlı olabilir

2
    0 Yorumla
  • cokhavalii
    cokhavalii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

bu samsunun kızları hep aynı be kardeşim hep kolpa.. aynı durumu bende yaşadım..

0
    1 Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

samsunlu degıl kardes hataylı

Yorumla
  • Hellen
    Hellen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Seninle her yere kaçarım ben yakışıklı şey yerim seni

0
    2 Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

yuhhhhhhhh

Yorumla
    • vaybee23
      vaybee23
      +1 yıl

ohaaaaa beaaa nası bir kızmışsın sen :))

Yorumla
  • HsynZgrZtrk
    HsynZgrZtrk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

dönmedi be abi :(

0
    4 Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

3 gun oldu tık yok

Yorumla
    • HsynZgrZtrk
      HsynZgrZtrk
      +1 yıl

6 yıl oldu tık yok

Yorumla
    • karizmanyax55
      karizmanyax55
      +1 yıl

sen atlatmıssın durumu benımkı cok taze ınsanın ıcı cok acıyor gercekten

Yorumla
    • nursss
      nursss
      +1 yıl

Gerçekten seviyosa döner . Belki 1 ay belki de daha fazla ama bir yolunu bulur döner :)

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ailesi yüzünden sizi terketmek zorunda kalan bir kız geri döner mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sizi terkeden kızı geri alır mısınız? 16 cevap verildi
Terk ettiğiniz kızın akrabalarıyla takipleşmeye devam eder misiniz? 11 cevap verildi
Sevdiğiniz kız eve gelmese terketseniz sonradan pişman olur musunuz? 9 cevap verildi
Severek ayrılmak zorunda olan bi kız geri döner mi yoksa vazgeçer mi? 8 cevap verildi
Terk ettiğiniz birisine geri döner misiniz? 48 cevap verildi
Sizi terk eden birine yalvarirmisiniz dönmesi icin? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevgilin seninle küfürlü konuşabilir mi?
  • İnsan insanı bağırmadan, sessiz tavırlarıyla da incitebilir mi?
  • İş görüşmesine bu kombinle gitsem çok mu sırıtır, nasıl durur sizce?
  • YKS 2026 bu hafta sonu başlıyor, son 3 gününüzü nasıl değerlendiriyorsunuz? 🎯
  • Alanya’da kedilerin dilendirilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz, para verir miydiniz?
  • Başkası için makyaj yapmak eziklik mi?
  • YKS 2026 bitince ilk işiniz ne olacak, planlar hazır mı? 🎓
  • Erkekler neden böyle 😂?
  • Size göre evdeki huzurun birinci kuralı nedir?
  • Sevgiliniz dışarıda zaman geçirmek yerine hep evde buluşmak istese ne düşünürdünüz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨