sevgilim başka şehre atandı çalışmaya gitcek ve 3 yıllık ilişkimizin bitmesinden çok korkuyorum daha önce hiç ayrı şehirde olmadık uzun süre olcak sizce nasıl içimi rahatlatabilirim baya bir strese girdim?
Cevabın nedir?
Aldatan kendini aldatır selin.. eğer o seni aldatırsa farkına varamazsın zaten o yüzden düşünme aldatır mı aldatmaz mı diye..İnsan ne ekerse onu biçer.. eğer seni aldatırsa bu ondan çıkar.. İçini rahat tut..olumlu düşün
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle düşünmeye çalışıyorum ama çok seviyorum fenalardayım strestym teşekkürr ederm mantıklı geldi yorumun
- +1 yıl
Benim eski sevgilim 3 yıl Yunanistan da kaldı ve ben başka bir kıza dönüp bakmadım..Erkek arkadaşlarımla bar içki ortamlarına takıldım kızların olduğu ortamlara ve talep bile oldu orta ayar bir tipim var ama ben yinede bakamadım kimseye ve aldatmadım hiç.. Nedeni sevgimdi.. Eğer seviyorsa aldatmayacaktır.
Soran+1 yılinş.yaa sevdiğine eminm de inş.aklını çelmezler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakan olursa hemen atlar..erkege kadin.olsun.gerisi yalan. Degil seni,anasinida takmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılofff=(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
hiç ilgilenme bence aldatan adam aynı sehirdeyken de aldatır bu sekilde davranırsan asıl o dusunur beni aldatır mı diye
10 Yorumlabelki içini rahatlatacak bişey değil ama onun adamlığına bağlı biraz da olsa tanımışsındır ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgörünüşe bakılırsa için pek rahat olmayacak. buradakiler nereden bilsin bunu be kardeşim? seninkine kasaptaki ete soğan doğramak derler haberin olsun. kuruntu yaparsan çocukcağız hiç bir hata yapmasa da ilişkin tepetaklak olur bilgine..
05 Yorumla
Soran+1 yılçok kuruntu yaptım sorma düşün buraya yazdım o kadar fenalardym=(
Cevap sahibi+1 yılbiraz rahatla be kardeşim? uzakta olmasının bununla çok alakası yok. aldatsa aynı şehirde de neler yapar... hiç bir şeyin hiç bir zaman garantisi yoktur. olumlunun da olumsuzun da... çok üzerine sakın gitme. belli ki zorunlu bir tercih bu.
Soran+1 yılevet ama üzerne gitmyrm hiç belli etmyrm ama içim de içimi yiyor çok sevyrm çünkü
Cevap sahibi+1 yılçok gerekszce bunaltırsan olmayacak şeyi oldurursun haberin ola :)
Soran+1 yılhiç belli etmyrm işte kendi içimdeym düşün kendmi yiyorum=(
+1 yılşehrin uzaklıgana ve senin 3 yılda ona ne kadar güvendiğine baglı
senin onu aldatmayacagın ne malum ?03 Yorumla
Soran+1 yılasla aldatmam karaktermle bağdaşmaz bide çok seviyorum ondan kaybetme korkusu oldu hiç ayrılmamıştık=(
- +1 yıl
eger 3 yıl boyunca ayrılmadıysanız bu cok iyi birşeydir hala ondada kaybetme korkusu var oldugunu gösterir sende oldugu gibi. şimdiki ilişkiler gereksiz sebeplerden ve triplerden dolayı ayrılıp barısıyorlar ve kaybetme korkusunu kaybediyorlar sonra cok geç oluyor herşey için. işinde arda kalan bütün zamanını senle geçirmesini saglayabilirsin cok fazla sıkmadan ve merak en önemli şey meraktır seni merak ederek aklının sende kalmasını saglarsan iyi olur belki :)
Soran+1 yılciddi bir ilişkmz var bağlyz birbrmze bir dk yanımdan ayrılmaz hergün brlktydk şimdi uzaklık nasıl olcak korkyrm saol..
Sevgiline olan güvenine bağlı. Birlikteliğinizde öyle bir şüpheye düştün mü hiç ?
07 Yorumla
Soran+1 yılhiç duymadım bana aşırı bağlıdır
Soran+1 yılkendmden de emnm de başka kızlardan ürküyorum malesef,
Soran+1 yılen iyis yaşayıp görmek o zamn görcez inş.sevgime layıktı saolun teşekkürr ediyorum herkes erkek kesn aldatır diyo kendmi hiç hazır hisstmyrm psikolojk olrk çok sevyrem ona yakıştramam eger olursa da nasparm blmyrm allah yardımcın olsun inş.olmaz teşekkürrlr iyi gclr dilerim.
Soran+1 yılsaolun..
aldatmayanı çok azdır ara bozmak gibi olmasın ama yeni insanlar yeni ortam yeni kızlar valla nasıl olsa nerden görcek diye düşünebilir :)
011 Yorumla
Soran+1 yılmalesef ondan korkyrm aklını çelebilrler kızlar fena=(
Soran+1 yıloff şimdi ben napym haa söylesenya ban bir akıl=)
- +1 yıl
valla uzak ilşkiler daha sağlam olur diyorlar ama ben hiç inanmadım ben sevdiğimi istediğim zaman göremeyceksem ne yararki hem göz görmediğinde neler olur neler valla bir tavsiye veremeyecem sonuçta iş için gidiyor sende yavaş yavaş unutmaya çalış dicem ama asla insanların aralarını bozmak gibi bir amacım olmaz bekle zaman gösterir :) :) :)
Soran+1 yılaynen zamana bıraktım da inş.brazcık şu içimde ferahlar bu kadar sevmek de başa bela yaa
Soran+1 yılasmıyorum hayrlısı görcez bakcaz zamana bıraktm bende nağym eğer öyle birşey yaparsa sevglmzii tanımış olurz napalım hayrlısı
Soran+1 yılhayır asla kesnlkle öyle bşy olamaz varya eğer aldatılırsam bu benm ilk sevglm düşün ve gerçek sevdim birdaha ne kimseyi seveblrm ne birine inanbailrm inş.öyle olmaz yoksa ben bunu bkç yıl atlatamam yaaa
Soran+1 yılamin=(
erkek bu erkeeeeeeeeeeeeeek aldatir mi aldatir
11 Yorumla
Soran+1 yılmalesef soğudum yemin ediyorum erkeklerden yaa
+1 yılyok kardesım ıcın rahat olsun eger gercekten bırbırınızı sevıyorsanız hıc sorun olmaz ama gorusmelerde arayı fazla acmayın derım yasamıs bırı olarak soluyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılinş.hep yanyanaydık ilk kez ayrı illerde olcaz her dk konşydk ama bilmyrm işte çok kötü oldum saolun
- +1 yıl
bence bı yandan ıyı olur ozlersınız bırbırınızı bu sızı bırbırınıze daha cok baglar..uzaklık bazen ıydır bazen kotudur ama nereye gıtcekkı cok mu uzakk
Soran+1 yılistnbula bn ankarada sen düşün işte=(
- +1 yıl
ya ıstanbul Ankara arası cokmu uzak keske benım de ole olsaydı benşu anıstanbuldayım hataydan bı kızı sevdım sırf babası vermedı dıye kız bıtırdı bızde uzaktık kac kare gıttım hataya ama benı cok sevdı yalan yok olmadı ıste :(
Soran+1 yıluzaklığı düşünmyrm ki ortmlrnı düşünyrm ürkütüyo beni bende çok seviyorum 3 yıldr hiç yanlşını görmedm bana çok bağlıdır arada kızlara bakardı ama çok nadir hep bağlıdır bana
- +1 yıl
sıkıntı olmaz neyı beklıyonuz evlensenıze benden sıze tavsıye fazla uzatmadan bı sonuca baglayın ılıskınızı yasamıs bırı olarak soluyorum uzayınca cılıgı cıkıyor
Soran+1 yılokuyrm ben daha off ünideyim =(
arada kaçamak yapar.sen kabullen bunları. bu sayede ilişkinizi kurtarırsın
05 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum ama dayanamam işte buna bile=(
Soran+1 yılinş.öyle olur ona güvenyrmda çok fena kızlar var onlara güvenemyrm=(
Soran+1 yılinş.saolun
sevgilinle birlikte olan biz değilzki sensin onu sen tanıyosunn aldatırmı sence?:))
08 Yorumla
Soran+1 yılona güvenyrm ama bir kız gelipde bilmyrm işte kancayı buna takarsa ne yapcagnı bilemyrm=(
Soran+1 yılher dk arıyor soruyor beni öyle bir aramama sorunmz olmadı şimdlk sonrasını bilemyrm bakalım güvenyrm evet 3 yıldr hiç yanlşnı görmedm hafif kızlara çaktrmadan baksada çok nadir bana çok bağlıdır
Soran+1 yılyok hiç öyle olmadı her dk mesajlasyrz gene tek ayda br görcem o kadar bu yani
Soran+1 yılsaolun teşekkürkr ederim
çoktan aldatmıstır bıle sımdıden pılanlarını yapmıstır kac kısıyle olacagım dıe walla hıc yalana gerek yok
024 Yorumla
Soran+1 yılneden peki sevsede mi=(?
Soran+1 yılhobaa ciddi olamazsn sevsende mi?
Soran+1 yılne diyim allah sevglinn yardımcısı olsun o zamn=)
Soran+1 yılondan böyle konşysn yarın bigün olunca sevnce değişir fikirlrn
Soran+1 yılhay yarabbim=))
Soran+1 yılo kadar geniş olamam ben seviyorum varya eğer aldatılırsam bu benm ilk sevglm düşün ve gerçek sevdim birdaha ne kimseyi seveblrm ne birine inanbailrm inş.öyle olmaz yoksa ben bunu bkç yıl atlatamam yaaa
Soran+1 yılsevmeyen adamla işim olmaz vardır elbet sadık adam
Soran+1 yılneden peki yaa fotodakiş benm çirkn biri olmadıgımı söylerler genede mi aldatlrm yani iyi de bir insanım yaa
Soran+1 yılne peki yaa sebep nedir
Soran+1 yıloff bıktım valla bıktım yemin edyrm bakalım hayrlısı bakıp görcem ne olcagna ama sevilmdgm yerde ayrlrm bir ömğür yalnzda kalsam artk erkeklerede güvenmem aldatrsm bakalım hayrlısı inş.olmaz öyle saol yorumların için genede aldatmamanı dilerim eşini iyi gclr size..
Soran+1 yılbakalım sevgilimzn ölüçüsünü görcez umarım başka kızlara kanmaz saolun iyi gclr.
Soran+1 yıltakip etcm onu çok tabki de bırakmam çaktrmdn incelerm ben izlerm saol iyi gclr.
becerebilirse her türlü aldatır...
07 Yorumla
Soran+1 yıl=((umarım beceremez
Soran+1 yılinş.yapmaz diyorum yani
Soran+1 yılevet kızlar fena benim elmden bşy gelmiyo bde çok sevyrm off
Soran+1 yılevet hayrlısı yaşayıp görcem ne olcagnı bakalım allah bana sabır versin
+1 yılo girsin strese :D
19 Yorumla
Soran+1 yılyeni ortama gitcek heycanlı şimdi neden girsin strese olan bana oldu stres sıkıntı=(
- +1 yıl
seni bırakıp gidecek ama .. profilinde ki sensen girmeli bence.. bencil ol..
Soran+1 yılbenim ama o konusunda kendime hiç güvenişm yok ve hiç bencil olamadım hele ki tiple felan yapımda yok çok sevyrm gözüm görmeyen salak aşıklardnm malesef ki inş.çok acı çekmem yaşıcagm varsa da yaşarım bundan kötü olcak değilim sanrm kafamda neler kuruyrm çnkü saol canım teşekkürrlr=(((
- +1 yıl
olursa öyle birşey çok üzücü olur evet. ama geçeceğinden de emin ol .. sancılı bir süreçtir
Soran+1 yılinş.canım çok mutsuzum umarım kuruntularmdn kurtrlm ve böyle birşey de olmaz teşekkürr ederim=(
- +1 yıl
birşey değil.. içinin rahat etmesi için git sende bir gör oraları göster kendini felan
Soran+1 yılyapımda hiç öyle şeyler yok ki tatlım hiç hemde istnbla çıktı tayini ben ankarada hayrlısı dua etmektn başka çarem yok
- +1 yıl
gezmek için onu görmek için git kesin.
Soran+1 yılgitcem ama çok nadir gideblcem canım ayda bir o gelcek bakalım işte hayrlısı zamana bıraktm içim ferahlasn kafamda bşylr kurmyaım yeter bana
+1 yılStreste kalabilirsin aldata bilir
010 Yorumla
Soran+1 yılstrestym zaten hiç geçmedi duydugumdan beri=(
- +1 yıl
İlişki ömrünü doldurmuş zaten 3 yıl az değil
Soran+1 yılne demek herkes 3 yıl çıkıp ayrılsın mı yani=(
- +1 yıl
O arada yüzük taksaydınız
Soran+1 yılciddi bişiyler olmadan onu istemedm bir yüzükmü değiştrck insanı pek hoşlanmyrm ciddi olmadn yüzük takmaktn biraz rahatldm konşnca ama aldatır denilyr erkekler hep mi böyledr yaa=(
- +1 yıl
hepimiz aynı şeyi diyorsak bir bildiğimiz vardır :)
Soran+1 yılvarya eğer aldatılırsam bu benm ilk sevglm düşün ve gerçek sevdim birdaha ne kimseyi seveblrm ne birine inanbailrm inş.öyle olmaz yoksa ben bunu bkç yıl atlatamam yaaa
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun ne diyeyim inşlh birbirinize sadık kalırsınız
Soran+1 yılinş.saol teşekkürrlr yorumlar için iyi gclr diliyorum..
- +1 yıl
sizede.
aldatmaz ya boşver (sağında melis solunda banu)
01 Yorumla
Soran+1 yılçok kötüsün=(
evet strese gir bencede
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNihayet gelebildin :)
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe sevgilimi intihar etmek istiyorum tutmayın beni :)
Soran+1 yılgeldim ama çok stresli ve mutsuz=(
Cevap sahibi+1 yılofff :(
Soran+1 yıl=((((
Cevap sahibi+1 yılçok mu seviyorsun :(
Soran+1 yılevet çoook=(
Cevap sahibi+1 yılçok şanslı sevdiğin var aldatmaz seni yani aldatmaması gerekir ben olsam aldatmazdım :D
Soran+1 yılhiç belli olmaz ki o inş.dediğin gibi olur tüm iyi dileklerin ve sözlern için teşekkürr ederm..
+1 yılaldatır sen bırak onu <3
14 Yorumla
Soran+1 yılkesn dysn yani=(
- +1 yıl
tabi tabi %100 <3
Soran+1 yılofff=((((
- +1 yıl
fenasın hacı :D
Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. ihtimal dahilinde
00 Yorumla
+1 yılkısmet artık.
00 Yorumla