seviyorsunuz aşıksınız ama ayrısnız. canınızın yanması nasıl anlatın bakalım
benim ki ruhum çekiliyor gibi acıyla beraber kalbimi yerinden söküyorlar sanki
benim ki ruhum çekiliyor gibi acıyla beraber kalbimi yerinden söküyorlar sanki
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer canım yanmıyor. Canım özlem dolu, bir kalabalıkta oturuyorsun kafanı sallıyorsun karşıdaki insana bakıyorsun konuşuyorsun bile ama önunde O var, müzik açıyorsun gene kısametrajfllm gibi anları çıkıyor önüne, her yerde O var, ve bundan hoşlanıyorsun gibi, içine çekiyorsun. Görüntüsü net ama bu yetmez gibi, laptop açıyorsun ve onun resimleri bakıyorsun. Uyuşturucu benim. Bağımlıyım ben.
hayatta tek ve son bağımlık o olsun diyelim. Mersi:)
alışırsın daha doğrusu alışmak zorunda kalırsın yokluğuna ama en küçük bişeyde aklına geliverir birlikte kurduğunuz hayaller gözünde canlanır için gider böyle yanında olsun diye bir anlık bir deli cesareti gelir atlayıp gitsem yanına diye ama mantığın devreye girer susup kalırsın belki gözlerin dolar bir fayda sağlamıycağını bildiğin halde saatlerce ağlarsın
en başta buna inanıyodum ama bakıyorum bu devirde o olmuyo kim daha az severse daha paçoz olursa daha az değer verirse o kazanıyo maalesef artık o saf aşklar çok az artık
İçinde kocaman bir delik olur. Suyun, ossbir'in tadı kalmaz.
Sular kesikmiş gibi, toprak hayat vermezmiş gibi olur.
Ama hepsi olur, geçer. Önemli olan dikey işeyebilmek.
Cevap
4Cevap
Acı bademli likörün kahve içmeden içilmesi kadar iğrenç bir tat
Aynı Hislerdeyiz Seninle
hazır yeri gelmişken sana kufredebılrmyım :)
onun giitigi sehri duyunca bir usume sariyor beni
dunyada beni tek basina birakti bir gun ona cennete girince ilk gormek istedigim sen olacaksin dedim ben ilk 3 te bile degildim anladim ki orada da yalniz birakti
hiç öyle olmadı demekki sevmemişim :D
işte bende de bu var yanlış anlama kendini övmek beğenmişlik değil ama bazı şeyler ortada yakışıklıyım tatlıyım arkadas :d sürekli teklif alan biriyim alıştım artık ama arkadas hiçmi bende bişeler olmaz duygusal kıpraşma ama gel gelelim bir ara bir kıza bişeyler hissettim yapmadığım şey kalmadı banamısın demedi :D şans yok bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar