arkadaşlar biraz önce 3.5 yıllık bir ilişkimi bitirdim...ayrı ayrı şehirlerde bu kadar yürümesi bile mucizeydi bence...bitti ama üzgün değilim . zaten anlaşamıyorduk her gün kavga her gün ayrılıp barışma evcilğe döndüydü zaten. sıkıldım ayrılalım diyince insanın içinde hiç mi yanma hiç mi üzülme olmaz kardeşim olmuyordu sevmiyormuyum acaba bunu cevabını ben bile veremiyorum başka başka sorunlarım dertlerim var benim...bir de o sorun oluşturuyordu bende...ilişki zaten ilişki olmaktan çıkmıştı güvensizlik küfürler vs vs işte bu yüzden hiç miii hiiiç üzülmüyorum sadece ne dert biliyormusunuz...okuduğum yerde çok yalnızım bunalımdayım ,intihar olayına kadar gittim...dert onun doldurduğu zamanı neyle dolduracağım .onunla telefonda konuşarak zaman geçiyordu bir nevi hayatımda zaman dolduran bişeydi.şimdi yoksa ne yapabilirim ...hayır illaki hayatımda kafamı dağıtacağım zamanın geçdiğini farketmediğim bişeyler olmalı yoksa dayanamam ben bunalıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor...ne yapabilirim arkadaşlar bir yol gösterin ...
bu arada bayramınızı da kutlarım...
bu arada bayramınızı da kutlarım...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer