Genç bayanlara tavsiyem var; lütfen kendinizi yakmayın.. Neden mi? işte öyküm..

bu olay 3 sene önce tam üç sene önce başıma geldi . üniveristeyi yeni bitirmiş boştaydım . ne işim vardı ne gücüm . gittiğim iş görüşmelerindan hüsranla dönüyordum sürekli . ağlaya ağlaya eve geliyordum . net belasına sardım nasıl olduysa . sevgilim yoktu zaten hiç olmamıştı . güzel bir kız olmama rağmen pek sosyal değildim . neyse bir arkadaşlık sitesine üye oldum öylesine . sonra biriyle tanıştım . sabahlara kadar konuşuyorduk . benden 10 yaş büyüktü .olgundu derdimden anlıyordu beni güldürüyordu sürekli . artık bağımlı hale gelmiştim . akşam olsun nete girsin diye deli gibi bekliyordum . bir kız arkadaşı vardı . buna rağmen benle konuştu . onu sevmiyorum vs diyordu . ayrı gibiyiz vs . sonra ayrıldık dedi . biz görüşme kararı aldık . onu tanıyor gibiydim adeta buluşunca hiç yabancılık çekmedim . gece buluştuğumuz için akşam evine gitmek zorunda kaldım orda kaldım . yakınlaşmak istedi izin vermedim direndim ama biraz brişeyler oldu aramızda . sonra bir kaç gün aramadı beni eve geldim . baktım aramış bir kaç gün sonra herşey güzel gidiyordu . sonra yine buluştuk yine evinde kaldım . yie biraz yakınlaşmalar oldu . yine aramamaya başladı . arada arıyor nette görünce konuşuyordu . hep evine çağırıyordu beni . sonra uyandım kullanıldığımı anladım gitmedim birdaha . çok üzüldüm ağladım depresyona girdim . çok bağşanmıştım . o bunu anlamadı iki gün gördün diyordu ne aşkı ne bağlanması . oysa benim ilk erkek arkadaşımdı . ondan önce böle bir yakınlaşma yaşamamıştım bunuda söyledim biliyordu . sonra böle giderse ayrılmak istiyorum dedim . hiç ilgi göstermiyor ciddiyetini belli etmiyordu . oda razı oldu ayrıldık . sonra bir kaç defa daha konuştuk . kuru kuru özür diledi . beni kırdığı iiçin vicdanı rahatsız olduğunu ama bana söz vermediğini kendisinin haklı olduğunu söyledi . ben sana söylemiştim ama bağlanma bana falan dedi . kendini haklı buluyordu . sonra ben tabi çok üzüldüm . aradığında umutlanıyordum çünkü . en son o arkadaşıyla evlendiğini duydum . onu sevmiyorum o ölesine bir kız diyordu bana . başka erkeklerle yatan bir kadın ben temiz birini istiyorum diyordu . neden ona gitti? ne oldu, ne bitti? bilmiyorum . birde kadın beni arayıp sen basit bir kızsın sen netten tanıştığın erkeklerin evine gidiyorsun vs dedi demek onada böle anlatmıştı . şimdi hayata yeniden tutunmaya başladım . burdan genç kızlarımıza şunu söylemek istiyorum . arkadaşlar lütfen ama lütfen bunları okuyorsanız bu tür erkeklerin tuzaklarına düşmeyin . kimsenin evine falan gitmeyin . ister reel ister sanal hayatta bu hatalara düşmeyin . üzülen siz oluyorsunuz ..
Genç bayanlara tavsiyem var; lütfen kendinizi yakmayın.. Neden mi? işte öyküm..