Görücü usulü tanışma

Bu konuda ciddi cevaplar bekliyorum. Özellikle tecrübeli büyüklerimden.

Akraba vasıtasıyla tanışmalarda ilk buluşmada neler konuşulur, ki ortam biraz yumuşasın? En doğru şekilde tanışmak ve kendini tanıtmak için ne gibi sorular sorulur? (eğer soru soruluyorsa) Nelere dikkat edilmeli?

Bir adabı vardır diye düşünüyorum, ama nasıl? Soru-cevap şeklinde mi olur (izdivaç pogramları gibi) yoksa arkadaşça bir konuşma mı ortaya çıkar veya çıkmalı?

Ayrıca bu konuda tecrübesiz heyecanlı gençlere ne tür (sakinleştirici ve rahatlatıcı) önerileriniz olabilir?

Yani özellikle 'beni beğenir mi', 'beğenmezse ailemin yüzüne bakamam bir süre' gibi düşünceler hakkında.. :)

Şimdiden teşekkürler..
Güncellemeler
+1 yıl
kendimi begendirme derdiyle sormuyorum sorumu.. Yani soruda yazdigi gibi neler konusulur, ben bu konularda pek rahat bir insan degilim o acidan..

Kendimi begendirme derdiyle kimseye karsi farkli davranma gibi bir niyetim yok :)
Görücü usulü tanışma
Cevapla