+1 yılInternet ile ilgilenenlerin buyuk kismi ,ozellikle aktif bir sosyal medya bagimliligi olan birisi esini-sevgilisini aldatmistir bir kez dahi olsa..
Gecen gun de sormustum boyle bir soru..aldatmanin fizikisi,sanali olmaz..
Sevgilisi olupta netten tanimadigi adamlarla muhabbet edenler bana gore sevgilisini aldatiyordur..
Ne yazik ki cogu kisi internetten ozellikle boyle girisimlerde bulunuyor..Bu yuzdne en ufak tereddut edecegim sey yakalarsam birakirim bu kadar net..01 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama o kadar da samimi konuşulmuyorsa bence aldatma değildir ki
En İyi Cevaplar
iflas ettiğim haffta,zamanında evinde kaldığımız çocukla aldattı şerefsiz... katil olmamı babam engelledi. kafayı sıyırmamı annem, kendimi toparlamamı abim.. yani aileden başkası yalanmış
118 Yorumla- +1 yıl
muhteşem :)
- +1 yıl
geçmiş olsun insanlara güven yok hiç
mesajlar kesiliyor, ilgi kesiliyor, daha onemlisi sen telefonu caldiriyorsun acmiyor, sonra ayrilik konulari aciliyor, ve en sonunda ayriliyorsunuz, ama biraz zeki olursan ip uclarini birbirine baglayabilirsin... isin aslini ogreniyorsun sonunda biraz ugrasinca, zaten basi bos degil suphelerin, ve bir mesaja denk geliyorsun, bir harekete falan zaten aldatan kendi kendini ele veriyor sen yeterki saflik degil de tek oynamayi ogren suphelerin kabarmaya baslayinca
00 Yorumla
+1 yılevet aldatıldım iki sevgilim oldu ikiside aldattı :( çok acı günlerce ağladım.. aradım ağzıma gelenleri söyledim içim rahatladı :) sonra beni aldattığı kızla konuştum içim daha da rahatladı :) kimse için değmez..asla intikam almayı düşünmedim onlar gibi kuçülemezdim başta kendime saygım kalmazdı.. en güzeli yol ver gitsin.
02 Yorumla- +1 yıl
aldattığı kızla ne konuştun merak ettim..
- +1 yıl
birisine ikimizide aynı anda idare ettiğini konuştum, diğeriyle normal arkadaş olarak hiç belli etmedim.. sevgilin var mı diye sordum oda olduğunu beni aldatanın ona nasıl değer verdiğini falan anlattı. çok içim yandı.. ama kıza kıyamadım hiçbirşey demedim. şuan ki aklım olsa böyle bir saçmalık yapmam :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 685 cevap paylaştı. aldatılmadım diye düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
:) sevindim
tabi ben güvendiğim insanın feysine girer miyim? girmem. ama bana şu fotoğrafı al düzenle dediğinde "-üç beş gün sonra yaparım canım" demiştim. sonra aradan 2 gün geçti, dedim "yapayım. çok istedi madem..." açtım ve ne göreyim, benden haberi olmayan bir arkadaşına bir çocuğu anlatıyor. çocuğun yurtdışına geri döneceğini, uzaktan aşk olmayacağını ama hoşlandığını" vs. yüzüne karşı sordum, yalanladı. ben de cümlelerimle bedeninin tertemiz olmasına rağmen, ruhunun da o* olabileceğini gösterdim. ee sonra ne oldu? 3 gün acısını çektim, 4. gün iyi ki dedim. aradan geçen 2 aylık süre zarfında da yüzlerce, belki de binlerce kez aradı ve açmadım. en son açtığımda da ağlıyordu. namaza falan başlamıştı. bu da insan işte.
10 YorumlaGece yarısı üçte aradım telefonu mesguldu. O saatte ne olabilirdi ki hic bir sey demedim telefonumu kapadim. Kiz kardeslerimi aradı. Telefonumu acmam için. . Açtığımda 34 arama vardı mesajda atmış baya.. ama hemen affetmedim. Baya kırıcı konuştum. Ondan sonra değişti. Simdi telefonu hep elimde saklayamiyor.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet 2 kere nasıl öğrendim zeki birisiyim diyelim hatta etrafımdaki insanların %90 ınında aldatıldığını biliyorum. Onlar olm benimki hayatta yapmaz naraları atsada ses etmiyorum ilişkilerin %80 den fazlasında aldatılma gerçeği var olurmu öyle şey diyenler kendisini kandırıyordur. Yada karşısındaki uygun ortamı bulamamıştır. sonrasında tekmeyi bastım nolcak
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöğrendikten sonra yaptım hemde birçok kere
+1 yılevet öğrendm güldüm geçtim banane mk bide üzülcem mi o kadar salak değilim gidenin arkasından yas tutacak kadar
12 Yorumla- +1 yıl
muhteşemsin :) ben bile öyle değilim
- +1 yıl
sağol :) ben herşeyi kafama takan bir tip olmadığım için silip atmak kolay benim için
Gizli Üye(36-45)+1 yılFace hesabına kendi yazdı ''ilişkisi var'' diye tabii benimle çıkarken yaptı bunu ve tabii ilişkisini yazdığı kişi ben değilmişim bunu da birkaç dakika sonra cebime gelen mesajla öğrendim :)) sebep açıklama olmadan her şey için teşekkür edip gitti :)) sonra ne mi oldu? o kız da onu bırakıp gitti :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilimin bir hesabından başka bir hesabını bulup şifresini kıra kıra öğrendim herşeyi. tebrik ettim aldattığı için ama dinledim tabi niye yapmış nasıl yapmış derdi neymiş bisürüde laf. aldatılmak ağır bişey, kalıcı birşey. telafisi gönül alması pişmanlığı olmayan birşey.
01 Yorumla- +1 yıl
o şifre kırma olayını ben de becerebilsem keşke
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatıldım. Lisedeyken biriyle çıkıyodum benle beraber eski sevgilisiylede barışmış. bana o yalan söylüyo diyip onunla buluşuyo diğerine de ondan ayrıldım diyomuş :D üstünden 6 7 sene geçti tabi :D şuan o benim en yakın arkadaşımla evli. Bende beni aldattığı kişiyle iyi anlaşıyorum şuanda :D
00 YorumlaBir zamanlar b,r, vardı bana kızdı aramadı 1 gün bir diğer gün face ine baktığımda başkası ile ilişkisi oluğunu öğrendim .daha sonra bana gelip yalvardı yakardı sana kızdığım için çıktım diye ama ben cevabını biliyordum artık...Allah ıslah etsin öylelerini.
00 Yorumlaben bıraz detaycı oldugumdan olayın boku cıktıda mecbur kaldı anlatmaya.. sonrasında ne olsun.. Huyumu bıldıklerınden ayrıldıktan sonra soyeldıler aldattıklarını..
01 Yorumla- +1 yıl
hımmm
ben ldatıldığımı ayrılma kararı aldıktn sonra öğendim, armızdki çoğu şey bitmiş gibiydi bende ilişkiyi bitirmeye karar vermiştim sonra zaten benden başka biriyle daha ilişkide olduğunu öğrendi bir iki gün moralim bozuldu ama sonra unuttum
00 Yorumla
+1 yıl1 kere oldu. Deli gibi aşıktım ona facede biriyle ilişkisi vardı ben seni seviyorum onunla kuzenim çıkıyo benim faceden konusuyo kendi çok tipsiz o yüzden falan demişti. Sonra ben inanmayıp çok üstüne gidince beni faceden silmişti açıklama yapmadan. Ama çok aşık ve salaktım sonra gene görüşmüştüm konuşmuştum. Pişman mıyım diye sorsanız aşıktım derim.
00 YorumlaAyrıldıktan yıllar sonra itiraf etti . benle görüşürken başkası varmış. Allahım sen ne kadar büyüksün dedim yani. Ben Ayrıldığımıza çok üzülmüştüm adeta yıkılmıştım . Kurtulmuşum halbu ki
01 Yorumla- +1 yıl
aynen çok haklısın yıllar sonra itiraf etmesi bile bir şey
Ben çok umursamıyordum o durumları istemiosa defolup gidebilir deyip tekmesini vuruyorum illa bir gün yüzsüzce geri geliyor ondan sonrası senin için eylenceli olabiliyor :D
10 Yorumlaiçinizde ki en armut benim galiba kız beni aldatıyor çocuk bana mesaj atıyor ben kıza soruyorum böyle bişey var mıdiye o da evet diyor sonra kıza yalvarıyorum falan neyim bir ben çözemedim çözebilen olursa yorumlarsa sevinirim
03 Yorumla- +1 yıl
seviyosun.
- +1 yıl
aşıksın gerçekten sevensin
+1 yılaldatıldım. ve şimdi diyorum ki iyiki aldatmış ne kadar şerefsiz oldugunu verdiğim degerlerin bir gramını bıle haketmedıgını anladım. Bir damla göz yaşı dokmedım oncelerı aglardım ama son yaptıgı benı hıc sasırtmamıstı.
10 YorumlaYatakta basana kadar güvenim tamdı =) Hiç görmemiş gibi yanlarına gittiğimde ona yapacağım hiçbirşeyi haketmediğini düşünerek arkamı döndüm gittim. Hala beni arayıp kendini affettirmeye çalışıyor.
24 Yorumla- +1 yıl
affetme bence de yazık olmuş
Sevgilim göstere göstere kızları kucağına aldığı fotoğrafları Facebook'a ekledi yıllığa koydu ben sorunca da sen istediğin gibi anlıyorsun öyle bir şey yok dedi.Aldatılmış sayılıyor muyum? :)
01 Yorumlaaldatılmadım ama sevgilim bana yalan söyledi kız arkadaşıyla takışmıllar bigün erkeklere var tabi bir tanede kız varmış benm haberim oldu bir şekilde fotoğraf çekilmişler onu görmüştüm işte aldatılmaktan bir farkı yoktu sanki evet sanırım aldatıldım
10 Yorumla
+1 yılBugüne kadar hiç sevgilim olmadıgı için hiç aldatılmadım. Aldatılsaydım ne mi yapardım? İkisininde suratına tokadı yapıştırır, ayrılırdım. Bir daha da asla ve asla barışmazdım.
00 Yorumla
+1 yılaskerdeyken aldatıldığımı öğrendim. telefonlarıma çıkmaması, telefon ile soğuk konuşması sadece cepten ulaşmamı söylemesi ve arkadaşların başkası ile el ele görmesi*etmeme yetti
12 Yorumla- +1 yıl
terk mi ettin sonra
- +1 yıl
aynen terk ettim o saatten sonra ne yapayım
HERKES buraya dikkat ama herkes aladatılır kımse mukemmel olmadıgı ıcın aldatma olur kadın ya da erkek elbet aldatır karsı tarafı ne yazıkkı bu boyledır!
00 Yorumlaaldatan kişi aldattıgı an asla söylemez ama onunla iletişiminn varsa mutlaka zamanla öğrenirsin ama en kötüsü aldatılıpta aldatıldıını bilmemektir. iki yüzlülük derler yapanlar için ya da kişiliksiz sanırım
02 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk sevgilim ayrılınca söylemişti ilk hafta başkasıylada çıktım diye ama şuan ki erken arkadaşım bunu yapıcak en son insandır heralde,yine de ilki sağolsun bir kurt düşürmüştü içime aslan gibi adama acaba gözüyle bakar oldum..yapmamıştır di mi yaa
00 YorumlaSevgililer gününde aldatmıştı şerefsiz.Hiç unutmam.
Ben senin aldattım ama devam edebiliriz demişti,adi.
Aradan 4 sene geçti aynı dersanedeyiz,maalesef aynı sınıfta.00 YorumlaAyrılık sonrası öğrendim...
Açıkçası hiçbir tepki veremedim, şapşal hissettim kendimi :)01 Yorumla- +1 yıl
yok ya hissetmene gerek yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatilmisim facebook konusmasindan anladim evinden ciktim geri dondum. Gozlugunu parcalayip attim suratina da iki tokat bagira bagira rezil ettm apartmanda bir de. Kopek daha fazlasini haketse de o anda eimden gele bunlardi
00 YorumlaEvet hla ugrasyorum onla brakmiyoo nasl oldgnu anltmsam dha iyi bir erkege vereblcegin herseyi verrsin oda seni aldatir iyiymisss kac ay oldu blmyrm ama hala brakmadii
01 Yorumlahiç aldatılmadım mutluyum aldatmadım da en klişe sözümdür kadın=sorun hüzün alkol=mutluluk özgüven :) ve bugunkü yasa yürürlüğe girdiği için ALKOL DOSTUMUZ DEĞİLDİR SAĞLIĞA ZARARLIDIR yasa onu diyor :)
11 YorumlaBaya gördüm bişey olmadı mekanda sevgilide derhal terkedildi :)
20 YorumlaAldatildim evet zamaninda micinada tekmeyi vurdum :) mikimde bile degil herkesin yeri dolar unutma
10 Yorumla
+1 yılöyle bişe duymadımda sezmedim de ama başıma gelseydi kötü hissedrdim insna benm neyim eksik diye düşünmeden geçemez :D
00 Yorumlaben 2 senelik kız arkadaşımı aldattım kız ayrıldı benden sonra geldi özür diledi ayrıldıktan sonra 3 4 tane kızla çıktım ama hiç biri onun gibi olamadı çok kötü bişey
00 YorumlaHer Zeki insan aldatıldıgını Anlar .) Akabinde benim içime Doguyor.Aldatıldım Cok güzeL intikam ALdım .) kullandım Kullandım ! Tekmeyi Bastım tabiri caizse !
16 YorumlaBastım kıçını tekmeyi . Gittim bide o çocugu dövüp ayırdım sonra en yakın arkadaşını ayarladım onunla çıktım.Ve aldattıgına pişman oldu :) Afyonlumusun?
00 Yorumlayakaladım barda arkadaslar mesaj attı senınkı baska biriyle el el diye gittim bara yakaladım bı tokat kıza bı tokat cocuga sonra gozume gozukmeyın sonunu sız dusunun dedım gittim
20 Yorumla1 nisanda şaka niyetine söyledi bende şaka sandım ve aldırmadım aşk işte insanın gözünü kör ediyor sonra içime kurt düştü ya gerçekse diye ki gerçekmiş
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağ elimi sol elime sarılırken gördüm evet aldatıldım.
22 Yorumla- +1 yıl
süper
insan niye aldatır kii, sevmiyorsa ayrılsın, ama neden aldatır ki... bunu soruya da eklyabılırmıyızz
31 YorumlaEvet aldatıldım. Nemi oldu? O günden beri kimseyi sevmedim kimseye değer vermedim herkese soğuk oldum.
00 Yorumla
+1 yılBen aldatılmadi. Aldatmadim da. Ama çok aldandim. Sayılır mi
14 Yorumla- +1 yıl
seviyorum deriz. ve buna ters düşecek hareketler yapmayız.
- +1 yıl
haklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen üniversitedeyken aldatmıstım böyle bir gece sonra da gittim kıza söyledim bunu. Çok iyiyim ya ben
12 Yorumla- +1 yıl
süpersin
Cevap sahibi+1 yılİyi niyet de yaramıyor abi ya bak eksilemişler eleştirmişler hep. İnsanlık ölmüş ...
olmadığı için hahahahaahha ;D ;D ;D;D;D ( ee.. o zaman neden bu soruyu yanıtlıyorum ? : / )
00 Yorumla
+1 yılÖyle birşeye izin vermedim suana kadar hep kaçan oldum :))
01 Yorumla- +1 yıl
kaçan mı nasıl yani
+1 yılAyrıldıktan sonra öğrendim...Kendimi salak gibi hissettim.
01 Yorumla- +1 yıl
belki de asıl salak onlar
Suphem vardi
Baska nick'le msn'e ekledim guzel bir foto buldum ve randevu yaptik
Sonrada tekmeyi bastim kisa ve öz :)10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatılacakmışım öğrendiğime göre az daha geç arasam aldatmaya gidiyormuş beni öyle dedi de ben de aldatsaydın keşke dedim ama garibim yapamadı...
00 Yorumla
+1 yılHiç aldatılmadım ama merak ettim yorumları. İnsanların fikirlerini. Sori.
00 Yorumlagözümün önünde aldatıldım ..yapcak bişey yok ..karmaşık bir ilişkiydi zaten :/
00 Yorumla
+1 yılBen hariç iki kişiyle çıkıyormuş, öğrendikten sonra bağlantıyı kestim.
12 Yorumla- +1 yıl
kötüymüş
- +1 yıl
Allahtan bağlanmadım duygusal yönden :)
erkeksen öğrenmen daha güç olur, bence hiçbirşey yapılmamalı nekadar büyütürsen olayı karşındakine okadar çok değer verdiğin ortaya çıkar.
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAskerdeyken aldatıldım. geldikten sonra yüzüne karşı bütün herşeyi döktüm... sonra ne mi oldu defalarca da ben aldattım hala sinirim geçmiş değil...
10 Yorumla
+1 yılanlatsam inanmazsın aldatılmayada sonrasında olanlarada
00 Yorumla
+1 yılomegla da bikzla knuşup numarasını vermiş ve bna söyledi bu sayılır mı
04 Yorumla- +1 yıl
sayılır mı;(
- +1 yıl
kardeşler kzmayn ya:( zaten bunalmdaym . Aldatılmışımmı ben yani;(
mesajlarını gördüm ayrıldım sonra da.. şimdi diyorum ki, iyi ki aldatmış beni.
10 YorumlaVar aldatıldığımı öğrendiğimde Sana birşey söyleyim mi dedim söyle dedi Nah bulursun benim gibi seveni dedim sevdiğim biri tarafından aldatılınca :)
00 YorumlaOğlan gelip kendi söyledi; ''Bu kız sen askerdeyken benle de görüştü'' die.
12 Yorumla- +1 yıl
sonra noldu
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 ay sonra yazan aldatan sevgilime hayatından DEFOLUP gittim daha benden ne istiyosun dedim. Seni seviyorum dedi. Ve ben günlerce düşündüm...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO karıyın ...
https://www.youtube.com/watch?v=3AFBSWVsmmY
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatıldım ama bende onu aldattım hemde daha çok defalarca hala da aldatıyorum o kin hiç gitmiyor ayrılamıyorumda
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılayrılamıyorum...
- +1 yıl
kokusu yüzünden mi?
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası