Çok yakışıklı, popüler biri. E bundan dolayı ablam da çok kıskanıyo. Duysa beni gebertir heralde, aramız çok fena bozulur. İlk tanıştığımızda "Oh be, ablam sonunda anlaşabileceğim bir enişte buldu." demiştim. Çünkü onunla çok ortak yönümüz vardı. İzlediğimiz dizilerden müzik zevkimize kadar herşey aynıydı. bir de ablam önceki sevgilisinden çok çekmişti. Şimdi rahattı. Ablam mutluydu, bu yüzden ben de mutluydum. Sürekli üçümüz dışarı çıkardık. Ablamla bir yere gezmeye gittiklerinde illa beni de isterdi. Ablam baş başa kaldıklarında hiç konuşmadıklarını, eğlenemediklerini söylüyodu. bir gün yine üçümüz kahvaltı edecektik. Ablamın işi olduğu için sonradan katılıcaktı. Normal normal konuşurken aniden bana "Keşke ilk önce seni tanısaydım" , "Hayatta hiç şansım olmadı zaten" gibi şeyler söylemeye başladı. O gün bugündür bana aşık olduğunu söyleyip duruyo. Ama ben hep onu reddediyorum. Reddettiğim halde kendimden tiksinmeye başladım ama. Sürekli evimizin önüne gelmeler, kaçamak kaçamak seni seviyorum demeler, hediyeler... Buna bir son vermesini, ablama asla ihanet etmeyeceğimi söyleyip duruyodum. Dinlemiyodu, üsteliyodu. Hala buluşmalarında benim gelmemi istiyo. Ablama gelmek istemediğimi söylüyorum, yalvar yakar çağırıyo kıramıyorum. Ablam tuvalete, bir yere gitsin hemen o ara seni seviyorum falan diyo. Eğer başka şartlarda tanışmış olsaydık, onunla çıkar mıydım... Evet, bunu yapardım. Ama şimdi asla olamaz. Ablama asla ihanet edemem. Zaten pek iyi anlaştığımız söylenemez. Yani ben onunla anlaşırım da, o benimle pek anlaşamaz. Kafa yapılarımız çok ters. Ablam öğrenirse benden iyice nefret eder. Aramasın diye telefon numaramı değiştirdim yine bulmuş. Dün gece aradı, "Ablanla ayrılırım. Hem ona da acı çektiriyorum, ben seni istiyorum." dedi. Ben de, "Evet, lütfen ablamdan ayrıl ve hayatımızdan çık" dedim. "Öyle mi?" Dedi, "Öyle" dedim. "Peki, nasıl istersen dedi. Öyle deyince boğazımda bir şey düğümlendi. Off ne yapıcam bilmiyorum, nasıl kurtulabilirim bundan?
Güncellemeler
+1 yıl
Ablam anlayisli biri degil arkadaslar, soylesem suc sendedir der.
Güncellemeler
+1 yıl
Intihara falan da kalkisti o cocuk bu arada. Takintili bir psikopatta olabilir.
Güncellemeler
+1 yıl
Bok gibi sorunuma cozum bulmaya calisan herkese tesekkurler, sagolun :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar