Ben yurtdisinda yasiyorum.. 5 senedir.. Yasadigim ulkede epey yabanci insan var. Avrupada bir ulke fazla ayrintiya girmek istemiyorum. Ben burda sirpli bir kizla tanistim. Ilk göruste asik oldum... Uzunca bir sure 1995 de olan olaylardan bir haberdim.. malum ben daha cok kucuktum o zamanlar.. Kiz da öyle. Gecenler de bahsi gecince bir arastirayim vs dedim.. Okudukca okudukca. sirplardan dahada cok nefret etmeye basladim. Isler bu noktaya gelince ölesiye sevdigim bu kizi. Ki o kadar seviyordum ki evlenmeyi bile planliyordum.. Bu kiza karsi olan sevgim bir gecede yok oldu. Sevgim yok olmadi ama birlikte olmak istemedigime karar verdim. Ve ayrildim. Kizi unutamiyorum.. unutmak istemiyorum. Ama bir milletten bu kadar nefret ederken. Nasil o milletten bir insani cocuklarim annesi olarak dusunebilirim.. Sadece vakit gecirmek icin bir kiz olsaydi. boyle dusunmezdim ama 2 yildir beraberdim.. Tavsiyeleriniz nelerdir?
1995 olaylarini bilmeyenler icin;
Sirplar 8372 tane silahsiz multeci musluman bosnaliyi 3 gunde katletti. Kadinlara defalarca tecavuz edip. Kucuk bebeklerin boyunlari kestiler. Iskencelerle insanlari oldurduler. Ve öldurme sebepleri ise "Sizde turk kani var" di.
1995 olaylarini bilmeyenler icin;
Sirplar 8372 tane silahsiz multeci musluman bosnaliyi 3 gunde katletti. Kadinlara defalarca tecavuz edip. Kucuk bebeklerin boyunlari kestiler. Iskencelerle insanlari oldurduler. Ve öldurme sebepleri ise "Sizde turk kani var" di.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer