2 yıllık eğitim alıyoruz tamam anladım :D
Polis olmanın yolları ?
2 yıllık eğitim alıyoruz tamam anladım :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ünı sınavlarına gıırp şuankı pmyo giriş puanı nekadar bılmıyorum ama ona alacaksın başvurunu yapacaksın daha sonrasında bulunduğun ilde veya san en yakın olan polıs okulna mülakata çağırılacaksın.. mulkataı ve sağlık taramsını geçersen sözlü sınava gırmye hak kazanacaksın.. onuda geçersen artık pmyo öğrencısı olucaksın 2 yıl okuduktan sonra kura çekilecek ve kuran nerye çıkarsa orada göreve başlayacaksın 4,5 yıl. daha sonrasında şark görevı vs çıkıyor.. yunus polis olmya gelınce ise polis olduktan sonra onu kendın tercıh ettığın için başvurnu yapacak eğitımını aldıkdan sonra yunus polis olursun.. umarım başarılı olursunn ;)
kura atıyorum antalya çıktı 4.5 yıl orda görev yaptım ondan sonra istediğim yere tayin
olabiliyor muyum şark görevi ney onuda söyle :D
nasıl yani 4.5 birinci şark peki ikinci şark kaç yıl sürüyor oda mı aynı yoksa kısa mı sürüyor
ikinci şark
yani toplam zorunlu görev 6.5 veya 8.5 sene mi sürüyor ?
tamam teşekkürler
önce ygs ye giriyosun sonra aldığın puana göre polislk sınavına başvuru yapıyosun belli bir barajı oluyo mülakat bir de yazılı sınavı oluyo (yani test) kazanrsan 2 yıl eğitim alıyosun
önce üni sınavına girip belli bir puan alman lazım sonra polisligin mülakatına gireceksin sınavına gireceksin kazanırsan okulunu okuyacaksın daha sonrada görev yerine belli bir müddet sark görevin olur sonrada artık nereye düsersen sansa kalmıs
kaç sene sürüyor ki o sark
ya 3 5 sene falan sürer onları takma bos ver olma imakanın varsa hic durma
Ygs Gİriyosun 250 Puanı Alıyosun Sonra Mulakata Gİriyosun Ordanda Geçiyosun En Son Pmyo Sınavına Giriyosun Ordanda Geçersen Polis Oluyosun
bu zorunlu görev kaç yıl sürüyor
3 Yıl Diye Bİliyorum.
Cevap
4Cevap
ygs den belli puanı aldıktan sonra mülakata giriyosun gecersen kendi sınavına giriyosun sonra polis meslek yüksek okuluna gidiyosun. evet mezun olduktan sonra zorunlu görevin var. görev süren gittigin yere göre değişiyo.
ipini koparan polis oluyor sen de olursun merak etme
eyvallah birader ama o pkk paçavrası yakışmamış
komunistsin galiba.pkkda o renkleri kullanıyor ondan dedim yoksa kürtler ne işim olur :))
pkk kullanıyorsa evet ama tayyipte iş yok
sen dediğimi anlamadın .pkk ülkenin bütünlüğünü ve birliğini bozmak için şavaşıyor.
ve kullandığın şeyde pkknın bayrağında olan bir simge ve renk.kullanmaması lazım tabi ki
elli kanlı örgütün şeyleri kaç bin kişiyi katlettiler
kim ne yaptıysa hesap vermek zorunda devlette olsa poliste askerde. masum insanlar
dediğin kaçaklık yapan insanlardı ama öldürülmesi son derece yanlış.
ben diyorum ki pkk kürt olsun çerkez olsun türk olsun ayrım yapmıyor kim olursa olsun öldürüyor
ve ülkenin bölünemez bütünlüğünü yok etmeye çalışıyor ondan sana tepki gösterdim bunu
neden kullanıyorsun diye yoksa herkes özgür
çıkarları için bıraktılar hacı hiç bir şey çıkarsız olmaz merak etme
ne için mücadele verdiklerini herkes iyi biliyor :D
bebem bir gün var ya seni acaip dovucem cunku bunun gıbılere laf anlatmaya calısıyorsun :*. Tahin helvası sever misin? tahin olmak istiyormuş bu kişi.
lan yanlış yazdık diye ne afra tafra yapıyon ?
hayırlısı be gülüm xd zor biraz gözlerini açmak.
AKP'li olman yeterli.Bir de psikolojik sorunların olmalı.
tahin helvası olamazsın tabii ki ama tayin olursun.
headfukker bir yürü git lan sövdürtürme kendine
haha hadi ordan sövecekmiş tahin helvası xd
ben sana bir tahin helvası yapacam aklın duracak bayansın diye bir şey demiyorum edepli takıl
tayin helvası yaparsın sen bu sefer ahahaha
bi s.ktir git gece gece iş misin sipariş misin mal
ahahaha aşcı ol sen helva yap ahahahahaha
lan bana bak küfür ettirme bana gece gece kaşar mısın nesin s.ktir git
aahahha helvada kaşar ne arasın ahahahhahahahah
gerizekalı.
ahahaha ipini koparan polis olunca tahin helvasına kaşar da rendelenıyor tabii ahahahaha
Yunus olman lazım. Yunuslar, yunus polisi olur ancak.
dalga geçiceksen başka kapıya.
sokaktan topluyorlar
sende yol al
beni alacaktılar ya la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar