Ne zaman aramalıyım, aradığımda nasıl davranmalıyım?

Uzaktan olmuyormuş tabi öpemicek ya.yardımm dönecek mi ne yapmam gerek.onu seviyorum inanın ki.

Ben benden ayrılan beni üzen bir erkeğe hala aşığım. Koskocaman 5 aydır. Ayrılmasının nedeni babamın tayinini çıkması lise son sınıf öğrencisiyiz ikimizde. E malum sınav telaşımız var. neyse taşındıktan sonra aynı yerleri yazalım falan diyodu. taşınmamızın üstünden 1 ay falan geçti ayrılmak istedi uzaktan olmuyormuş tabi öpemicek ya.ben gitme demek istedim ama insan o an diyemiyor işte. sonra 2 ay geçti aradım nasılsın dedim güzelce konuştuk taki kontürüm bitene kadar. sonra aradım hastaydı konuşamadık. rüyalarıma girdi. onu çok özlediğimi yazdım faceden cevap vermedi. ama son sene kimseyle çıkmıyormuş arkadaşlarından alıyorum haberini. Ve 2 ay daha geçti 4 gün önce işte aradım onu babamın telefonundan.konuştuk nasıl gidiyor okul nasıl falan.sonra ben biriyle çıkıyormusun diye sordum ona hayır dedi.bende üni.te de aynı yerleri yazıcaktık unuttun mu dedim . o da a evet yazalım dedi.sonra ama sen şimdi yarı yolda bırkırsın falan dedi.ben hayır gibisinden konuştum.insan hayatında hiç beklemediği anda hiç beklemediği kişiler çıkar bu sözü biliyormusun dedi evet dedim.bende beklemelisin dedi. ama bu cümleyi o an onu bekliyim gibisinden söyledi sandım.2 anlamı varmış.ya umarım hayatında biri çkar yada bekle beni gibisinden hangisi anlayamıyorum.sizce ne demek istemiştir ?.kapatırken inşallah görüşürüz dedi bende bi dk dur seni özledim dedim o da bende dedi sonra kapattım yine ara diyodu. Ne zaman aramalıyım ? aradığımda nasıl davranmalıyım ? onu çok seviyorum ama tekrar deneyelim diyip peşinde koşuyomuş gibi basir bir kız olmak istemiyorum gözünde. Yardımınıza ihtiyacım var. Ve sizce geri döner mi ya ne demek istiyor anlayamıyorum lütfen yardım edin. onu çok seviyorum ayrıldığımızdan beri kimseyle çıkmadım o da çıkmamış. birbirimizden uzakta yaşıyoruz. YARDIMM.anlayanlar benim yaşadığımı yaşayanlar görüşlerinize ihtiyacım var.
Güncellemeler
+1 yıl
Umut varr mıııdır
Ne zaman aramalıyım, aradığımda nasıl davranmalıyım?