• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Annem sevgilimi istemiyor ne yapmalıyım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Onun bana uygun olmadığını düşünüyor ama onu çok seviyorum.Anneme onu nasıl kabul ettirebilirim onu kaybetmek istemiyorum :((
Annem sevgilimi istemiyor ne yapmalıyım?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Ganyoncu
    Ganyoncu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 30%
    +1 yıl

Annenin sevdiği davranışlar erdemler, hoşuna gidecek tavırlar nedir ? Öncelikle bunları tespit etmen gerek. Sonrasında sevgiline bunlardan bahset ve bu şekilde davranmasını söyle. Aslında insanların kırk yıllık huylarına müdahale etmek gibi olacak ama en azından annenin gözüne girebilecek kadar biraz değişmeye çalışsın. Annenin gönlünü almak çok önemlidir. Şunu unutmaki anneler hep kızlarının iyiliğini ister. Öyleyse sende annene onun yanında iyi olabileceğini göstemen lazım demek ki :)

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sorun lise mezunu olması.davranışları değil daha görmedi bile onu

Yorumla

En İyi Cevaplar

• öylesineböylesine
    öylesineböylesine Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

annen sevgilinle sevişmek zorunda değil. bunu anlat ona

6
    0 Yorumla
  • gunel1
    gunel1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

anneler bazen hakli oluyo ,yapma deyipde yaptigim seyler olmus ,bazilarindada cidden pisman oldum .ama sana kalmis tabii ,cok seviyosan ikna et

0
    0 Yorumla
  • naz18
    naz18 Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Anneler daima haklısıdır sonradan sözüne gelebilirsin benden söylemesi

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

33

Cevap

30

Cevap

• -zeynep-2186
    -zeynep-2186 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

biliyormusun ben öğretmenim sevgilimse daha üni bitirmemiş durumda antrenörlük okuyor.. babam bunu öğrendiğinde.. antrenorden adam olmaz cırt zırt daha adını bile bilmediği insan için demedigi kalmadı.. yok kültür farkı yok o insanlar güvenilir olmaz. maaş farkı sizi zorlar.. hiçbirine inanmadım.. devam ettim iliskime.. hatta onun için mesleğimi onun olduğu şehirde yapmak için düşük maaşa ve bir ton eziyete göz yumdum.. ailemin haberi yoktu.. sevgi herşeyin üstesinden gelir dedim ispatlicaz çok değer veriyoruz dedim.. ne oldu biliyormusun beni terk etti.. babam doğruyu söylüyormuş meğer. hakliymis. benim için en önemli en değerli ne varsa hepsini onda harcadım.. sevgi saygı güven cesaret mutluluk samimiyet.. ailemi karşıma aldım onun için. babamı.. o ise bir kez bile aramadı :) keşke babam yanilsaydi ama ben yanildim ve güzelim.. umarım senin için böyle olmaz

2
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Gercekten cok uzuldum ama o senin arkanda degil miydi sen ailenle konusurken

Yorumla
    • -zeynep-2186
      -zeynep-2186
      +1 yıl

ilk iki yıl herşey mükemmeldi zaten.. her konuda destekcimdi.. sonradan ne oldu da bu hale geldi inan bende çok merak edyrm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Hic sormadin mi neden birakiyorsun felan diye umarim bigun pisman olur ozamanda sen cok mutlu olursun

Yorumla
    • -zeynep-2186
      -zeynep-2186
      +1 yıl

yapamadığımızi söyledi.. olmayacağını.. başka hiçbir şey söylemedi.. ben sdce mutlu olmak istiyorum inan canım.. başka hiçbir şey istemyrm çünkü çok yara aldm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Anlayabiliiyorum zamanjnda bende ayni bu sevgilimle ayrildim belki beklemekten yoruldu

Yorumla
    • -zeynep-2186
      -zeynep-2186
      +1 yıl

o beni beklemiyordu ki ben onu bekliyordum.. okulum bitti isim elimde.. o daha okuyor bekleyen benim yani

Yorumla
  • mimişe
    mimişe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 41%
    +1 yıl

benim annem de sevgilime karsı sorun ne tipi ne de karakteri..takmıyorum ne derlerse desinler tek istedikleri hayatıma karısmak cunku isteklerimi geri cevirmek..sen de annenle konus tipi için insanları küçük dusurmeye kimsenin hakkı yok..evleneceksen tipinin ne onemi var ki onemli olan seni sevmesi iyi ve duzgun aklı basında biri olması

8
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

öyle biri öyle olmasa basına benim yüzümden birçok sey gelebilirdi bunları göze aldı

Yorumla
    • mimişe
      mimişe
      +1 yıl

benim sevgilim de oyle o zaman annen ne derse desin sen sevgilinden vazgecme sevgilinin yanında da bu sekilde konusmasına izin verme ne kadar kırıcı bişey ya karakterinde bi sorun yok ama tipsiz demek.inş sevgilinle evlenirsiniz annen de onu yakından tanıdıkca anlar hatalı oldugunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

ins ya

Yorumla
    • Kimsesiz5678
      Kimsesiz5678
      +1 yıl

Of abla ben napacağım bilmiyorum birbirimizi çok seviyoruz ama bir türlü ikna edemedim annemi sürekli bişey söylüyor ama söylediği şeyler ile alakası yok hiçbişeyin

Yorumla
  • BiLLyy
    BiLLyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

nıye bıtıyor bu ılıskı sadece ınternetten tanıstıgınız ıçınmı?benım de bır ılıskım ınternette basladı 10 ay surdu(reele doktuk tabı) annem ılk mırın kırın ettı oturttum cocugu karsısına sorcagı herseyı sordu ve sonra karısmadı.tanımadan etmeden sırf tıp ıçın annenın sana bu kadar laf yapması yanlıs.lafım sana degıl yanlıs anlama ama hıçbırımız adrıana lıma degılız.sen dogru olanı yapmıssın annen yanlıs olanı yapmıs

1
    0 Yorumla
  • mariiatess
    mariiatess Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

bak annen neden istemiyo soyluyum.. sen uniyi bitirceksn esin ise okumamış olucak.. sen farklı ortama girip cikiyosn o hep aynı yerde.. arkadaş cevren sosyal hayatn bakış acisi farkı ve daha bir suru sey Şu an kestiremedgn... bütün bunlar sorun olur sana annen ondan öyle istiyor.. davul bile dengi dengine.. okumuş biriyle evlen mantığını kullan annen haklı..

0
    0 Yorumla
  • yagmurkaradas
    yagmurkaradas Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 46%
    +1 yıl

annem hep derki seni oldurecegimide bilsen bana dogruyu soyle. Ama durumlarimiz ayni degil ben annemle bu tur konulari cok rahat konusabiliyorum. ama nolursa olsun söyle. Yalan yalani acar icinden cikamazsin. Kesinlikle soyle

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Dedigin gibi benim annem oyle degil derimi yuzer asla tahat konusamam. Aynen oyle oldu yalan yzerine yalan soyliyorum ondan dedim ben instayi kapatim ki gercegi ogrendiginde dmesin ki sen dedin ben oglana hayir diye cvp verdim

Yorumla
  • greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

annen istemıyorsa vardır senın bılmedıgın gormek ıstemedıgın bırseyler,anneler ne derse dogrudur,çok ıstıyorsan annenı ıkna et yanlış bılgı sahıbı oldugunu anlat ama mutlaka annenı dınle,senın ıyılıgını ısteyebılecek belkıde tek kişi hayatta

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

anneler hep böyledir zengin olsun efendi olsun sanki kendileri yaşıyacaklar bir ömür boyu takma kızım tavrını koy ama çocuğu çok sevmiyosan bırakıp giderse de annene tavır yaptığınla kalırsın

3
    0 Yorumla
  • şakayık
    şakayık Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 34%
    +1 yıl

annene söylemeyecende komşun aynur ablanamı söyleyecen? heralde söyleyeceksin.. söylersin seviyoruz birbirimizi dersin oda olumlu bakar herhalde. tabi çocuk ahlaklıysa..

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Cok ahlakli vallahi zaten oyle olmasa abim kabul etmezdi soylemeyi ne icki iciyor ne sigara ve Şu an gunumuzde bu ikiside cok normallesen bisey arkadaslariyla bile cikmiyor tek benle benim erkek versiyonum

Yorumla
    • şakayık
      şakayık
      +1 yıl

vuvv , iyimiş. abin halleder. üzülme mutlu olursunuz inşallah :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Cok tessekurler dua edin

Yorumla
    • şakayık
      şakayık
      +1 yıl

rica ederim. tamam canım hakkında hayırlısı olur inşallah.

Yorumla
  • Umudumecevit
    Umudumecevit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

bir kere şunu söylemeliyim ki babası düğünde deli gibi oynuyor lafına çok güldüm 😅2. Tabiki anneni karşına al ve konuş hepsini anlat abin de senin yanındaysa hiçbir problem yok bence ikiniz hareket edin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

😂😂 oyle diyor ya annem ama sanki ben babasini mi alacam bana ne nasil oynarsa. Abim aslinda bana yakin biri degil ama ben gizli bir is oldu denilmemesi icin en bastan abime bildirdim cunku bundan 4 sene once abimin 8 senelik iliskisi annemin o kizin mezhepini begenmemesi uzerine bitti tabi o ailede istemedi. Abim zamana birak soylerim dedi ama bende ustelemek istemiyorum bilmiyorum be zaman soyler

Yorumla
  • DigitalTosbağa
    DigitalTosbağa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

kesin o çocuğun tipide benim gibidir.(düşük bel bir pislick üste Sagopa Kajmer Silahsız kuvvet yazılı bir T-shirt kafamda bir tane Dr Dre kulaklık müzik son ses tabii)

sevgilinle konuş annene gözükme riski olduğu dönemlerde biraz düzgün giyinsin!

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bende aynı durumu yaşadım ma şuanda evliyiz :)) hemde hiç mi hiç istememişti beni annesi.Sana tavsiyem annenin üstüne gitme,sevgilinin iyi yanlarını anlat ve sevdirmeye çalış zamanla sever.tanıştırabiliyorsan tanıştır,beraber bir yemek yiyebilirsiniz.Annenin böyle davranması normal.Eğitim durumuna gelince,kazancı iyi diyorsan ve sende Tıp gibi bir bölüm okumadıysan hiç sorun olmamalı..

2
    0 Yorumla
  • babayarotorro
    babayarotorro Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Eger sevgilin seni bekliyorsa sıkıntı yok er ya da geç annen cocugu sever ama bu zamanla annene karşı çıkma herşeyine he de mutlu etki onuki oda seni mutlu etsin sevgilin için aileni silme

0
    0 Yorumla
  • mellyyy
    mellyyy Takip Et
    +1 yıl

bilemiyorum...ama anneler haklı olur genelde bu konularda..cocugu tanımadan bılmeden yorum yapmak ıstemıyorum..peki sence bu cocuk bır baskası olsa annen onay verecekmıydı?bu cocugamı karsı sadece,yoksa senın bır sevgılın olmasınamı?

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

önceki sevgilime onay veriyordu...aslında hala da ona takık.."o çocuk nere bu çocuk nere" deyip duruyor bana..beni bunaltıyor.

Yorumla
    • mellyyy
      mellyyy
      +1 yıl

ay benım annem sankı bı ara bende boyle bısey yasadım ama annem haklı cıkmıstı:) ama senınkı boyle olacak dıye bır kural yok tabıkı..ailelerının onay vermedıgı bir ılıskı saglıklı olmuyor pek..en azından benım gorduklerım oyleydı..umarım annende onay verır canım..onu ıkna etmekten baska yapacak bıseyın yok.. sakın ha cocuk ıcın annenle tartısmaya gırme..hepten batarsın...kal saglıcakla..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

olmuyor evet...tartışmıyorum zaten o kadar hakarete rağmen yine de sesimi çıkartmıyorum...gerçekten annemin bana neler dediğini duysanız...bir bana o... demediği kaldı.

Yorumla
    • tekumudum
      tekumudum
      +1 yıl

haklsın

Yorumla
    • mellyyy
      mellyyy
      +1 yıl

neden sevmıyor pekı sence cocugu..

Yorumla
  • traumy
    traumy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Şaka gibi. huyunu, suyunu, karakterini beğenmese neyse de tipini beğenmemesi çok acayip. Sen kendi bildiğini yap, annen istemese de diret, evlatlıktan red edecek değil ya .

1
    0 Yorumla
  • sahilden34
    sahilden34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

sevgilin çok mu çirkin :) annen tipine ne karışır yaa huyu iyiyse anen çok ayıp ediyo :) benimde 4 senelik ilişkimi hiç bi sorun yokken kaynanam ve görümcem bitir di sırf sevgilime kapalı giyin dedigim için :) böyle annelere nalet olsunn...alınma

1
    0 Yorumla
  • babyjane
    babyjane Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

Annemi ikna etmek için elimden geleni yaparım araya akrabalrı filan sokarım,ama istemiyorsa annemin sözünü çiğneyemem zorda olsa ayrılırım.

0
    0 Yorumla
  • gizemli7
    gizemli7 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Annen endişelerinden dolayı böyle davanıyor anne olduğun zaman anlarsın bunu.

2
    0 Yorumla
  • nasılistersen
    nasılistersen Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

Dogruyu söylemekle en iyisini yapmışsın.

İnternetten tanıştıgın insana ne kadar güveneceksin diye bakıyor olabilir annen. Bir yolunu bulup ikna etmen mümkün. :)

0
    0 Yorumla
  • Zehraa777
    Zehraa777 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 95%
    1 yıl

Merhaba canim. Benzer olayi bende yasiyorum. Sebebi ne mesela ailenin istememesinin

0
    0 Yorumla
  • Dandanakan76
    Dandanakan76 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

annene söyle, hala karşı çıkarsa ısrar etme daha fazla. hiç kimse için aileni karşına alma

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

eczacılık okuyorsun sevgilin sana uygun değil iyi düşün derim ilerde ben bununla neden sevgili oldum diye pişman olacaksın demedi deme bir benzerini bir yakınım yaşadı şimdi çok pişman

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ya orasi oyle kimse kimsenin ne olucagini bilemez ama ben bu insanla mutluyum huzurluyum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ayrıl çocuk sana uygun değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bak sana tanıdığımın yaşadığını yazayım oda kocasını sevdi evlendi adam lise mezunu kızda şu an ünüversitede doçent kocası bunun elinden maaşını alıyor yiyor pahalı arabasını kullanıyor aylak aylak geziyor üstüne birde kızlarla bunu aldayıtor tanıdığım şimdi çok pişman ben bununla evlenmeseydim diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ya dogru ama hepsi oylr diye bir konu yok

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Zamanla kendiligin den ikna olur. Benim annemde aynen senin dedigin gibiy di farki yoktu ama 5 ylimiza girdik erkek aekadasim la annemi de zamanla alistirdim nisanimiz olacak insallah ykn zamanda

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Gercekten mi? Abim annemle konusucak ama annemin guvenini kaybetmekten cok korkuyorum cunku annem tek var babada yok. Seninkide mi ayni olaydi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Annem dedigim dedik birseye karsi gelse aslaaaa aksini yapamaz dim kendiligin den ogrensj bir gn ve cinnet gecirdi coooook ktü birsey yapsam anca o kadar tepki alir aglardim oyle bayaaa laflar syledi tl fonumu krdı cocugu tanimadan hemde uzak tam grdu tipinde meymenet yok kesinlikle olmaz dedi ya kendimi o kadar cok ktü hissetmis tim ki anlatamam ama zamanla erkek arkadasim br gn aradi annemle konustu annemde baya agr konustu benim aglamalarim szlanmalarim vazgecedigimi grnce alisti simdi pek birsey demiyo 5 sene sonra alisti iliskimiz 6 yllk bu arada benim babam var. Ama var mı yok mu belli degil ayri mesele oda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkek arkadasim kimse den cekinmeyen isinde gcnde biri ama annem den cidden korkar o

Yorumla
    • Candyy07
      Candyy07
      +1 yıl

canım aynisi benim başımda ondan seni çok iyi anlıyorum annem sevgiliye çok karşı arkadaşımı sıkıştırmış sevgilisi var mı diye oda ben soleyemiyrm die solemis istemeye gelcekler gelemiolr çocuk ve ailesi beni sıkıştırıo gelelim diye bende nasıl solucm diye dusunuyrm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Candyy07 annende farkina varir elbet bu brazda senin elin de cocukta annene ciddi oldugunu gsterse zaten pekte annenin karisacagini sanmiyorum ilk etapta burnundan getirir ama zamanla dzelir emin ol

Yorumla
    • Candyy07
      Candyy07
      +1 yıl

Ah annemi tanisan anlarsın beni eve haps eder yaşım geldi küçük değilim ama doğulu diye istemio

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Candyy07 Ne kadar diretebilir ki? 1.2.3 .4 karisir ee ötesi var mı cidden sevdigin adama inaniyor san brakma ve zor srecler gecirecek siniz anneni ikna etme srecinde baya aglayip szlanmalar olacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Candyy07 soruyu soran kisi misin? Hatlar karstı kafamda karisti ya. :)

Yorumla
    • Candyy07
      Candyy07
      +1 yıl

Yok deglm :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Candyy07 bende sorunun sahini sandim ondan :)

Yorumla
    • Candyy07
      Candyy07
      +1 yıl

Yok canım bende bu durumdan muzdarp oldgm için hemen yazdm tutamadm kndmj😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Candyy07. Tamamen sana bagli aslinda direnmene bagli

Yorumla
    • Candyy07
      Candyy07
      +1 yıl

Gücüm yokki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ama sen byle dersen zaten olacgı varsa da olmaz ki

Yorumla
  • youlost06
    youlost06 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

annenle tanıstır yemek vs gıbı konustur yanında kanı ısınırsa ısınır ısınmazsa tovbe ısınmaz bıdaha :)

0
    0 Yorumla
  • sensizasla
    sensizasla Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Anneni de anlamak lazim, okadar sey goruyoz haberde oda iste endise ediyor tanimadigin erkekle bulustugna, bunu baska turlu dile getirse farkli olur tabi, biraz dikkatli ol bence

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

zaten dikkatli oluyorum şuana kadar erkek arkadaşımın en ufak bir yanlışını görmedim...

Yorumla
    • sensizasla
      sensizasla
      +1 yıl

Insallah boyle devam eder, annende artik zamanla alisir, bakti sen vazgecmiyorsun oda kabul eder merak etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

inş

Yorumla
  • 99dilana
    99dilana Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

bence annene kndin anlat annen affedicektir bisey demez yani biraz kizar sonra affeder

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Abimle anca anlatabilirim yoksa anneme ben asla acamam konuyu cok kizicak

Yorumla
    • 99dilana
      99dilana
      +1 yıl

Oldurcek degilya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Hic belli olma evdencatar

Yorumla
    • 99dilana
      99dilana
      +1 yıl

yok kiz anneler yapmaz

Yorumla
  • The_TorTuRe
    The_TorTuRe Takip Et
    +1 yıl

Böyle konularda ailenin sözünü dinlersen zararlı çıkmazsın... bütün tecrübemle bunu söyleyebilirim.

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

ya sunu dese anlıcam huyu güzel değl bunu kendide diyemiyo ama istemiyo çok kötü arada kaldım

Yorumla
    • The_TorTuRe
      The_TorTuRe
      +1 yıl

Bazı şeyleri söylemeye gerek yok. Ayrıca annen sevgilini tanımasa da bir bakışta olmayacağını anlamıştır. Belki çocuğu tanımıyor olabilir ama eminim ki kızını çok iyi tanıyordur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

ben o insanla 3 yıldır konuşuyorum bi çok hatadan beni geri çevirdi hayatımı kurtardı diyebilirm araba çarpacakken çekti ve benden günümz ilişkileri gibi bise de beklemedi

Yorumla
    • The_TorTuRe
      The_TorTuRe
      +1 yıl

"Ana baba duası" çok önemli, dinde de böyle. Onların bir sözü bir isteği bir duası... Cumhurureyis olsa bile, Dinlemelisin anneni...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

anladım

Yorumla
    • The_TorTuRe
      The_TorTuRe
      +1 yıl

Eee ne oldu, sevgilinle arandaki mesele?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

ayrıldım gitti su an çok mutluyum sadece gözümde büyütmüsüm

Yorumla
    • The_TorTuRe
      The_TorTuRe
      +1 yıl

Mutlu olmana sevindim :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • TurkishPilot
    TurkishPilot Takip Et
    +1 yıl

en iyisi kaçın be sonra pişman olur geri dönersin babandan bir ton dayak yersin ne atraksyonlu olur :D

1
    0 Yorumla
  • berduş
    berduş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

sorun lise mezunu olmasıymış ya, senin eğitim durumun nedir?

0
    0 Yorumla
  • Rememberme90
    Rememberme90 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

sadece tipi için mi hakımı helal etmem dedi pehh

wayy anacım, ne analar varmış

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Anneneni doğru düşünmediğini düşünüyorsan anneni aksi duruma ikna etmen yanıldığını ispatlaman gerek.. niye beğenmiyor sence haklımı haksızsa anneyle savaş güzel bir şekilde tabi :)

0
    0 Yorumla
  • eskiraki
    eskiraki Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl

böyle bi esk sevgili min anası vardı allahım hergün sövüyodum kadına tabi içimden.

0
    0 Yorumla
  • uuubaby
    uuubaby Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

o kim biraz bahset bir not verelim ahahhaha bakalım onun annesi seni kabullenicekmi buda bir olasılık yani

0
    0 Yorumla
  • Kupa Kızı
    Kupa Kızı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Sen evlat olarak uzerine duseni yapmissin,anneninde uzerine duseni yapmasi gerekiyor

ama pek umutlu degilim sahsen ben.

Kaba davranmis valideniz.

0
    0 Yorumla
  • maryanaateş
    maryanaateş Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Kesınlıkle annenı dınle o evladının kotu olmasını istemez vardır bı bıldıgı👍🤔

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Orasi oyle benim herkesten iyi olmami istiyor ama mazareti okumamis diye ben uni hala okuyorum garantim yok bitiricemden ve diyelim okumus biriyle evlendim belki calismadi belki beni hergun dovdu

Yorumla
    • maryanaateş
      maryanaateş
      +1 yıl

Bence annenı dınle

Yorumla
    • Kadirde
      Kadirde
      +1 yıl

Daha da yazmam artıl hoşçakal

Yorumla
  • TabuUuu
    TabuUuu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Çok merak ettim annen mi evlenecekmiş te tipine bakıyor.

0
    0 Yorumla
  • burak2012
    burak2012 Takip Et
    +1 yıl

sevgilin için annenden vazgeçmek gibi bi hata yapmaa , daha fazla bağlanmadan bitir ilişkiyi .

unutma ; cennet anaların ayakları altındadır.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

ya huyunu beğenmese tamm bende annemi çok svyrm isteği anlamsız geliyo tip için

Yorumla
    • burak2012
      burak2012
      +1 yıl

annende senin yanına yakışacak birisini istiyordur bence bu en doğal hakkı.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sen seviyosan problem yok annende keçi inadını bıraksın sen sevgılınle anlaştığın sürece bı sıkıntı yok annene ne o mu evlenıcek

1
    0 Yorumla
  • Candyy07
    Candyy07 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Canım kenzul arş ı oku ama orjinal var ben sana linki atim orda yazıyo ne yapman gerektiği

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Cok tessekur ederim link gelmedi ama o linkte nasil okuycagimi yaziyor mu

Yorumla
    • Candyy07
      Candyy07
      +1 yıl

canım linki atamıyorum ya puan yetmiyor evwt yazıyo hemde harfi harfine bırax uzun sürüyor ama sakın usenme yap çok faydalı bir dua

Yorumla
    • Candyy07
      Candyy07
      +1 yıl

erkeklerinprensesi. net başına www koy canım

Yorumla
  • mlslimes
    mlslimes Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

onemli olan sensin,senin hisslerin,anneler de bazen cok kariwiyo yaa :(

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Annene neden onu istemediğini sor, onun iyi yönlerini anlat.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çünkü lise mezunu ama kazancı çok iyi,ahlakı huyu da öyle

Yorumla
  • susanna
    susanna Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39 , eic 32%
    +1 yıl

annane sevgilinin tipini mi beğenmiyor alla alla

1
    0 Yorumla
  • tuba-321
    tuba-321 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 32%
    +1 yıl

Anneni boşver kalbinin sesini dinle

0
    0 Yorumla
  • O2xygen
    O2xygen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 40%
    +1 yıl

işin içinde anne varsa sorun büyük demektir ..

0
    0 Yorumla
  • Elma_çekirdeğim
    Elma_çekirdeğim Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Doğruları anlat daha fazla sarpa sarmasın

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Abim anca soyleyenir ben tek diyemem onuda zorlayamam ne zaman diycen diye ondan Şu an boyle durum

Yorumla
  • REDHOTLİNE07-4
    REDHOTLİNE07-4 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl

koskoca eczacı berbere mi kaldı yaa kendine gel.

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Oyle demeyin ya sanki bana hakaret ediyorsun gibi okumuslarida goruyoruz cok saygisizlar. Her okumus okumus gibi segil her okumamis okumamis hibi degil insani yargilamamak lazim

Yorumla
    • REDHOTLİNE07-4
      REDHOTLİNE07-4
      +1 yıl

yemişim yargılamasını da bilmem nesini de herkes haddini bilecek sizin gibiler yüzünden üni okuyanın bir seviyesi bir değeri kalmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Sizin gibiler derken? Bende uni okuyorum eczacilik okuyorum yani. Bence konu tam olarak bu unye giden birisi at gozlukleriyle etrafa bakmamali insani yargilamamali

Yorumla
    • REDHOTLİNE07-4
      REDHOTLİNE07-4
      +1 yıl

evet işte sorun da burada zaten lise mezunuyla evlenmeyi hayal edilen birisi üniden atılmalı kesinlikle.

Yorumla
    • REDHOTLİNE07-4
      REDHOTLİNE07-4
      +1 yıl

Beni EİG seçtiģine göre demek ki aklın başına gelmiş.

Yorumla
  • wishmasterscorpion
    wishmasterscorpion Takip Et
    Xper 2 Yaş: 52
    +1 yıl

sevgilin anneni istiyor mu peki ?

1
    0 Yorumla
  • nnisannn
    nnisannn Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Annenin mutlaka geçerli sebepleri vardır.

0
    0 Yorumla
  • efsane23
    efsane23 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

acıkca söyle onu ne kadar sevdigini annene

0
    0 Yorumla
  • floral
    floral Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

tanıştırsan ya birbirleri ile, buzlar yok olabilir

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

annem tanışmak istemiyor ki...erkek arkadaşım onu da teklif etti ama yok yani...istemiyorum tanışmak falan diyo

Yorumla
    • floral
      floral
      +1 yıl

tatlı dille söyle, hatta ısrar et. tanışınca farklı oluyor her şey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

bakalım bide öyle denemeye çalışayım

Yorumla
  • SurprizYumurta
    SurprizYumurta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

ona sevgilinin iyi biri oldugunu kanıtla

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çok iyi biri :((

Yorumla
    • SurprizYumurta
      SurprizYumurta
      +1 yıl

bunu annene söyle anlamaz ise ıspatla

Yorumla
  • DuygusalBiriyim
    DuygusalBiriyim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Sacmalama ananmı evlenıcek onunla

0
    0 Yorumla
  • RaFFee
    RaFFee Takip Et
    +1 yıl

neden istemiyorki annen neden dolayı ?

0
    0 Yorumla
  • TheSocial
    TheSocial Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

ne yani annen elemanı tipsiz mi bulmuş?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

evet

Yorumla
    • TheSocial
      TheSocial
      +1 yıl

Annenin yaptığı hiç doğru değil

Yorumla
  • aynştayn-mod-on
    aynştayn-mod-on Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Kaç ozaman,ömür boyu annenle mi yaşıyıcan?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Hiç uğraşma annen mutlaka haklıdır. En azından senden en az 20 yıl büyük ve bir o kadarda tecrübeli

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

onu daha tanımıyor bile

Yorumla
    • mustykilic
      mustykilic
      +1 yıl

Bncede katiliyorum arkadasa hic bosa cabalama anneler bilir kimin iyi kimin kotusu oldugunu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ne güzeek eczacılık okuyormuşsun kendi dengini bul

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Sinifmda tek 1 tane turk oglan var oda brnim boyumun yarisi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onunla çık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Ben 1.71 im oglan 150 felan ve sevgilisi var bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tıpçı bul hukuk eczacılık diş hekimliğine tıpçı yakışır

Yorumla
  • Mustafalay
    Mustafalay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 51%
    +1 yıl

Evden kac

0
    0 Yorumla
  • Simgeee123
    Simgeee123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bendede ayni sorun var

0
    0 Yorumla
  • rockmetal53
    rockmetal53 Takip Et
    +1 yıl

bir süre gizli takıl

0
    0 Yorumla
  • PiyonTK
    PiyonTK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Ayrıl diğer türlü ileride daha çok sorun olur .

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ondan daha iyisini bulamam ki:(

Yorumla
  • Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Annem sevgilimi istemiyor ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Annem sevgilimi istemiyor ne yapmalıyım? 8 cevap verildi
Annem sevgilimi istemiyor , ne yapmam lazım? 13 cevap verildi
Sevgilimin annesi beni istemiyor ne yapmalıyım? 34 cevap verildi
Sevgilimin annesi beni istemiyor ne yapmalıyım? 5 cevap verildi
Sevgilimin annesi beni istemiyor, ne yapmalıyım? 29 cevap verildi
Annem sevgilimi istemiyor sevmiyor ne yapmalıyım? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siteden kiminle sizi Paris’e göndereyim?
  • Bir insanı mı özlersin, yoksa onun yanında olduğun hâlini mi?
  • Kurşun adres sorar mı?
  • Bu gece eğlenmek için hangi şehirde, hangi mekanda olmak isterdin?
  • Kışlıkları kaldırdınız mı?
  • Farklı kültürlere ait yemekleri denemek istermiydiniz?
  • Yaşadığınız bölgedeki insanların, karakter ve bakış açılarından memnunmusunuz?
  • Canınız birini sevmek istiyor mu?
  • Korkak mısınızdır?
  • Bir kız çocuğunun hayatındaki en büyük güven, babasının varlığı mıdır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨