Onu çok üzdüm çok :(

Onunla çıkalı 1.5 ay olmuştu ama geçmişte öyle yaralar aldım ki acısını ondan çıkartıyordum seviyordu beni mutlu etmeye çalışıyordu bense huysuzluk ediyordum sürekli sorun çıkartıyordum sonra düşündüm bir şerefsiz için bir adamı harcayamam dedim ayrılayım dedim.Buluşmaya gittim üzülmez sandım çünkü o fazla iyiydi istese bir sürü kız bulabilirdi takmaz sandım oturduk bir banka içimdekileri döktüm kafası eğikti düşünüyordur sandım cümlelerim bitti kafasını kaldırdı çocuk gibi ağlıyodu bu kadar sevdiğini bilmiyodum sürekli ağladı sarıldı ağladı omzumda ağladı eve git kendine gel dedim gitmedi bende oturdum eve gitmedim saatlerce yanımda ağladı nasıl teselli ediceğimi şaşırdım eve gitmem için israr etti gitmiycem dedim seni burda bırakmam dedi hala benim iyiliğimi düşünüyodu gel gidelim meleğim dedi seni eve bırakayım dedi :( Çok üzülüyorum çok. Bu kadar sevdiğini bilmiyordum faceden ilşkiyi falanda kaldırmamış ben de kaldıramadım ne yapayım şimdi ben kimse için üzülmezdim ama o farklı geldi moralim bozuk hiç neşem yok :(
Onu çok üzdüm çok :(