Herkes benden korkuyor, yardım

arkadaşlar ben çok sınırlı biriyim önceden böyle degildim 2 sene önce birini sevdim deliler gibi diyebilirim ama kız beni 1 yıl aldattı gözlerimle gördüm psikoljim bozuldu ben ona kızacagım yerde o beni suçladı ona ilgi göstermemişim falan ben içimde yasarım birz utangaç birisiyim falan ayrıldı benden ona üzüldügümü hiç belli etmedim ama her gece onu düşündüm baskasıyla çıkması beni deli eti 2 yıldır hala aklımda başka yere gitiler zaten 1 yıldır görmüyorm bile neyse o zamandır bende psikolojik bozukluk var çok sinirliyim 3-4 kız beni sevdi ben ilgi göstermedim hergün birileriyle kavga ettim ona olan sinirimi baskalarından çıkardım herkes benden korkmaya basladı ben hep üzüldügüm için yanımda gülenlere çok sinir oluyordum okuldan falan bile atıldm hoca dövmekten resmen bir kız beni çok degiştirdi 1 aydır dısarı çıkmıyom sinirden daha çok psikolojim bozuldu artık arkadaşlarımda kalmadı neyse yarın kafa dagıtmak için memlekete gitcem ordada böyle sinirli olmak istemiyorum lütfen yardım edin kendime engel olamıyorum ve işin kötü yanı sevdigim kız orda olabilir emin degilim ama olma ihtimali yüksek kesin birini görcem yanında gine dövcem iyice nefret etcekler benden yarıdm edin gece uyuyamıcm yoksa yarını düşünmekten zaten 20 satlik yolculuk beni bekliyor nasıl geçeçek zaman
Herkes benden korkuyor, yardım