Erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum, bunu ona nasıl söylerim?

9 aylık bir ilişkim var yan yanayken dünyanın en mutlu kızı oluyorum sayesinde ama uzaktayken 1 hafta aramaz mesaj atmaz msnden arada sırada yazar bu da beni çok üzüyo nedenini her sorduğumda da çekemem senin şu gereksiz triplerini falan diyo. ama en çok istediği şey de benimle cinsel bir birliktelik yaşamak bunu hep dile getiriyo. ben de bu durumdan çok rahatsızım uzaktayken olan ilgisizliğinden bıktım cep telefonumun son 2 ayki detayına baktım 1 sms bile olmamış aramızda nette 2 haftada 1 falan yazıyo ama yanıma gelince bambaşka ben çok sıkıldım bu durumdan ayrılmak istiyorum

1-bunu ona nasıl söylerim

2-öyle bir anda söyleyeyim ki içine dert olsun üzülsün pişman olsun

önerileriniz, tavsiyeleriniz neler?
Güncellemeler
+1 yıl
ya geçen gün ufak bi tartışma yaşadık sonra 6 gün online gördüm onu o da beni gördü ama hiç yazmadı en sonunda dedim hiç yazmıosun ne yazcam ki yazdı ne bilim dedim yazdım cevap vermedin dedim canım istemedi dedi iyi dedim canın isterse yazarsın bakarız dedi ertesi gün de canım istedi yazıyorum naber napıyosun diyo e çocuk değil 27 yaşında saçma sapan değil mi bu hareketi e ben buna ne diyeyim şimdi napayım
Güncellemeler
+1 yıl
evet birkaç saat önce tam da beiktaın ortasında bağrış çağrış bi kavga sonrası ilikimi noktalamış bulunnuyorum yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim değmeyecek bir insandı biliyorum yinede saatlerdir ağlıyorum ama zor da olsa bitecek biliyorum sağlık olsun
Erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum, bunu ona nasıl söylerim?