Eski sevgiliyi unutamadan başkasıyla evlenmek

arkadaşlar zor durumdayım yardım edin ne yapcağımı bilemıyorum :(

ikibuçuk üç yıldır konuştuğumla ayrıldım evliliği sürekli ertelediği için ayrıldıktan 1 hafta sonra yeni biriyle tanıştım ve 1 buçuk 2 aydır konuşuyoruz bayramda istemeye gelcekler aklım eski sevgilimde ve bana dön diyor yalvarıyor evlenceğimizi ve ne istersem yapcağını söylüyor ben ne yapacağım. yeni konuştuğumla mutluyum benı seviyor ve kusursuz hareket edıyor nasıl ayrılırım birden ailelerin birbirimizden haberi var çevremizinde nasıl bitirebilirim birden ben eski sevdiğimi özlüyorum ve keşke acele etmeseydım diye düşünüyorum çok kararsızım içim hiç rahat değil çok mutsuzum şimdiki konuştuğumu yarı yolda bırakılmayı haketmıyor ama kalbim eski sevdiğimi istiyor ve ileride hep seçenek olarak kalmasından korkuyorum acaba dönsemıydım dıye çok kötüyüm çok mutsuzum çaresizim doğru yolu bulmak istiyorum :((
Güncellemeler
+1 yıl
yeni tanıştığım daha öncekiyle ciddi beraberliğim olduğu için çok acele ediyor ve beni hiç bırakmıcak şekılde davranıyor ne istediğime karar veremıyorum eski sevgilimlede mutluydum ve onu hep son aşkım diye sevdim niyetimiz evlilikti fakat olmadı son zamanlarda benı yalnız bıraktı sözde bu yaz evlenecektik ama yine seneye olcağını söyledi maddi durumuda fazla iyi değildi ve hep sabredıp beklememı istedi onu çok seviyordum ve en azından aramızda nişan olmasını istiyordum ama onada gelmıyordu
Eski sevgiliyi unutamadan başkasıyla evlenmek