1. Sizi terk eden sevgilinizi çok seviyorsanız eğer gurur yapıp beklermisiniz yoksa arar söylermisiniz,
2. Terk ettiğiniz sevgiliniz sizi ararsa tepkiniz ne olur,
2. Terk ettiğiniz sevgiliniz sizi ararsa tepkiniz ne olur,
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1. olarakk terk edildim 1 hafta önce. Çok seviyorumm ama bekliyoruum gururlu olmak lazım terk edildiğinde..
2. olarak terk ettiiğim sevgilim beni ararsa, zaten onu istemediğim için terk etmiş olurum o yüzden derdi neyse dinlerim sonra da kapatırım
ve bir kız olarak sakın sakınnnn aramaaa. onun gözünde küçülürsün
aramadım bekliyorum
saçma sapan bir konu yüzünden atıştık oda sinirlendi arama beni bidaha bitti dedi bende bu lafın üstüne yanında kalmadım gittim 2 gün sonra siniri geçince faceden bakmış bana ama onu sildiğimi görmüş arkadaşı söledi sonrada aramadı beni pişman olan isteyen fadecen değil telefonla arar ya da evimi biliyo gelirdi haksızmıyımm
ben sildim ki ne yaptığımı görmesin mrk etsin delirsin
evet öyledir bende vazgeçmedim ama sildim
istedıgın cevap burdan bulamazsın onu kendı ıcınde ara
cunku burda ılıskınuızın durumunu kımse bılmıyor herkez kendıne göre yorumlayacaktır. nasıl terk ettı neden. nıcın . vss..
kendi içimde de bulamıyorum beni bidaha arama olur mu dedi bana beni terk ederken saçma sapan bir neden de dolayı kavga etmiştik çünkü ama bunu söylerken ne bileyim sesi titriyo gibiydi kafam çok karışık 12 gün oldu gideli hiç aramadı ben vazgeçeyim en iyisi
Onu ve senı bız tanımıyoruz ılıskınızı hıcde bılmıyoruz. peşinden koşulacak kişimi veya degılmı onu sen karar ver içinden ne gecıyorsa onu yap dogru ınsanı bulmak zor
haklısın sağolll
Hum aramıştım hatta beni terk ettiği için bir gece boyunca ona yalvarmıştım telefon da tam bir gece durup dururken ayrıldı birde benden ay sonu bir baktım fatura 280 TL dedim senin de aşkının da... Staj paramın yarısını faturaya verdim resmen lan! Bırak aşk maşk istemiyorum ben her ayrılıkta böyle fatura giriecekse kol gibi..
terkeden senmisin onu anlamadim
yok ben terk edilen taraf oluyorum
ama o beni terk etti bidaha beni arama olur mu dedi bana
Cevap
11Cevap
hatalı olan bendim o yüzden beni bıraktı ben hata üstüne hata yaptım sonuç olark dün aradım ve artık istemediğini söyledi en azından artık ümit etmicem arar diye ya da barışırmıyız diye kesinlikle geri dönüşü yok artık bunu bilmiş oldum
Genelde ilk adımı ondan beklerim ve öyle de oluyor.Terk ettiysem aradığında kalbini kıramam o yüzden tepki vermem konuşurum...
ne kadar sürer araması peki
9gun oldu neraadım neosordum içim sılzıyor ama aramaiyorum madem o aramyior sormuyor bende guruluyum
benimde 12 gün oldu aramadı bende aramadım
ama içim sızlıyor hani kekse rasa diyorum terkeden giden o
aynen gözüm telefonda bekliyorum ama çalmıyor benide o terketti bende arayamıyorum aynı kaderi yaşıyoruz
evet aramaz onu taniyorsam zaten sevseydı bitirmezdi
sakın arama kendını kucltme seviyorsa o adım atsın bekle biraz daha birkaç gun daha seviyorsa atar adımı
tamam aramıyorum zaten bekliyorum şimdilik 1 hafta daha bekliyecem aramazsa vazgeçerim
benmki iyice bir sudan sebepti ama gideceği varmış
giden dönmüyor demekki
dönmüştü 6aysonra yendien geri gitti belkide hayatında başka birivar
o zaman umursama unutmaya bak bacım üzme kendini
ne ozruma gidiyor biliyormsuun en kötü gunlerınde yanında beni buldu her cerddıdnı çektim kahrını allahından bulsun kopek yalvarsın kapımda ogunu llah bana göstermeden canımı almasın
aynen bacım kimi tepemize çıkarsak tekmeyi basıyo bundan sonra kötü olmayı deneyelim
aynen iyilik yaramiyor
aramam. belki heyecanlanırım ama sonucta terk edilmişlikten dolayı cokda birsey beklememek lazım.
Asla aramam aramış mı nan diye elim telefonda gözüm yolda kalbim arayışta olur
aynen bendee
önceki aklım olsa arayıp özür dilerdim şimdi beklerim hiç umurumda olmaz ararsa dinlerim haklı ise terk etmesinde.. kabul ederim tekrar onu
gurur olarak düşünmüyorum ama beni terkeden birini aşkımdan ölsem de aramam
Aşkta gurur olmaz. Ararım. Terk ettiğim sevgilim beni ararsa, konuşurum derdini dinlerim.
Sesini duyunca ne kadar özlediğimi fark etmiştim..
İrtibatı kesmek iki taraf içinde en iyisi..
Karsılıklı Olan Güclü Sağlam İliskilerde Terk Etme Olayı Sebeb Ne Olursa Olsun Olmaz ..
Ararsa Da Konusmaktada Bir Sakınca Gormuyorum ..
Aramam
2, arasa şuan yanımda sevgilim var diyip kapatırım
Çok seviyorsam arar söylerim. Baktım olmadı çokta zorlamanın bi' alemi yok. O beni ararsa ve seviyorsam aramızı düzeltmeye çalışırdım.
Biter gider kelebeem.
bitmiyo işte yaaa
Bitirceksin.
inşallah
gurur filan anlamam gurursuzum ben aşkta assfffs :D seviyom tabi
bu kadar kapris yetmez mi sevgiline
Ararsa açarım,ama aramam ya terk etmiş sonuçta..
Kabul etmem kendimde onu aramam artik.
terketme veya terkedılme nedenlerne baglı
benim gururum ön plandadır aramam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar