Sizden hoslandigina emin oldugunuz birisine ilgi gosterdiginizde o kisi neden kacar. Yaptiklarinin arkasinda durmaz. Amaci ne
Not : bu kisi uzun bir iliskiden yakin zamanlarda ayrilmis
Not : bu kisi uzun bir iliskiden yakin zamanlarda ayrilmis
Kafası karışıkır, eskisini aldatıyormuş gibi his eder. Yada zor kurtulmuştur, bir daha asla dediğini hatırlamış olabilir. Sadece uzaktan takılıyordur.
İlişkiden sonar hamile kaldığını düşünüyor olabilir. Hamilemisin?
Hamile kalmadığına eminsen sorun yok. Olurda adam bebeği istemezse ben isterim.
Tamam o zaman soyun.
Tamam o zaman soyunma. Kalk doktora gidiyoruz.
Oyyyşşş bir tuhaf oldum. :)) Olurum tabi ki topla bohçanı. Oğlumuzun adı yasin olsun. Yada dur ekrem dur dur ali yok yok Mustafa yok ömer buda olmadı. Berk olsun berk. Berk'te çok kısa Berkcan olsun.
Yooo hayır olamaaazzz.. Olmasın... Erkek olsun. Hapı mapı yokmu bunun içsen de direk erkek çıksa?
Hayır beni bırakma ben sensiz yaşayamam iki gözüm iki çeşme ardında bırakıp gidemezsin. Tamam kız olsun bir daha ki erkek olcak ama? :))
Yapış yapış... Hatta yapışalım... Oyyyşşş! Allah çıkardı seni karşıma aşkım benim. Bir sen bir ben bir de bebek!
Bende seni çok seviyorum. Hayatımın anlamı... Uykusuz gecelerimin uykusu... :)) Kisss Kİss Kisss xxx
Bırak o adamı ben varken oda neymiş. Seni bakire olduğun için sevecek bir adamı boşver. Ben olsaydım bakire olsam bile bakire değilim derdim heralde.
Ye beni ye çok tatlıyım. Pff her erkeğin başına gelen bir durum o. Senin ki biraz tuhaf... Belki de seni sevmiyor. Seninle onu unutabileceğini sandı ama unutamadı. Ve sen şuanda onu japon yapıştırıcısı gibi yapışarak sıkıyorsun. :))
Yani cool ol biraz. O bu dünyada şutlanan ilk erkek değil son da olmayacak. Sende bu dünyada sevdiğin erkekten yanıt alamamış ilk kız değilsin, sonda olmayacaksın. Coolluk önemli... High takılıp, Cool yaşayacaksın. :)))
Harbi miiii? Ahh kıyamam :)) Canım benim... Söz alıcam seni beraber mutlu bir yuva kurucaz...
Babamı aradım. Git çikolata yaptır gel akşam gider alır geliriz bir koşu dedi... :))
İşim yok :( Evim yok :( Arabam yok :( ama seni seven kocaamaaan bir kalbim var... :))))) yetmez mi?
Hani iki gönül bir olunca samanlık seyran olurdu?
Hemen evlenmeyelim o halde? :)) Canım seni elimden kaçırmak istemiyorum. Senin kadar hanım hanımcık bir kızı nerden bulucam tekrar. Bu arada ben senden 1 yaş küçüğüm hahaha :)) sen benden once yaşlanıcaksın evlenirsek hahaha
Evet.. Çok heyecanlıyım şuanda kalbim yerinde duramıyor. Ne yaptın bana?
Süründürtürsün sen valla :)) Ama olsun ben senin bu cazibeni sevdim zaten görsem kesin kalpten giderdim heralde... Taşikardi var bende :))
İkizler burcuyum güzelim yani bırakta o kadar olsun. Entellektüel bir aşkın var. :)) Kıymetimi bil... :)) Kaptırma sende beni kimseyeee! :))
İkizler ve Başak çok iyi anlaşır :)) Yuppiii yaşadık.. Biz tam birbirimiz için yaratılmışızzzz... Yerim ben seni leylaaam benimmm
Ölürüm tabi ölürüüümmmm... :)) Bu arada artık o cibiliyetsizle görüşmeyeceksin değil mi? Sadece ben varım değil mii?
Teşekkür ederim. Aşkım. Sende çok tatlı geldin bana.
Bilmem niye acaba? :)) Gizemli bir aşk istemiyorsun anlaşılan... :))
47 yorum oldu :)) Maşallah yorumları arttırdık iyice tanışma zamanı yaklaşıyor sanki :))
Teşekkür ederim. Aşkım. :))
Söz senden hiç kaçmayacağım :))
Bu kadar mı yani? Hani beni asla bırakmıcaktın?
Tamam o halde. Daha sonra daha yakından tanışalım. Hoş sohbet amaç zaten. Kendine iyi bak.
Cevap
4Cevap
Saçmalamışsın uzun bir ilişki olucak ayrılcaksınız ama hoşlanıyormuş ama kaçacakmış peh :D bir erkek umutsuz olduğu bir durumda bir kız onu sevmedğinde uzaklaşır .
Ona arkadaş gibi yaklaş seviyorsa. Zamanla güvenirse sana tamamdır. Adamıda anlamak lazım sorunlu biraz işte.
Seviyorsan*
O erkeklerden biride benim. Arkadaşım güzel kardeşim çocuğu gerçekten seviyorsan sevgini göster onu anla, sığınabileceği bir liman gibi ol. Dünya sadece kötülüklerden ibaret değil elbet her ne kadar kötü olsada. Korkma, sendeki sevgiyi görürse içkiyide esrarıda bırakır. Ben sevdiğim için sigarayı bıraktım bırakamam sanarken. Bir kadın dünyayı değiştirebilecek kadar güçlüdür inan bana.
Böyle bir şoktan sonra normal değil mi sencede? Ben olsam intiharı düşünürdüm yemin ederim. Allahtan adam kendine bişey yapmamış.
Düşün bi. 3 yıl olmuş evlilik istiyosun ve bunu öğreniyosun sonunda. Adam haklı. Başta söylese belkide sorun etmezdi onu olduğu gibi kabul ederdi ama kız dürüst değilmiş.
Aşkın gözü kördür. Dediğim gibi güvenini kazan fazla üstüne gitmeden iyi davran gerisi gelir. O kızın yaptığı herşeyi unuttursun. Bende kullanıldım kaç defa duygularım sömürüldü ama beni gerçekten seven tek kız hepsini unutturdu. (Şu an ayrıyız tabi malesef)
İnşallah. Sevenler ayrı kalmasa keşke. Sende benim soruma bir yorum yapar mısın arkadaşım rica etsem? Ayrılık sayfasında bulursun hemen.
Level yüzünden yollayamıyorum. Ayrılık sayfasında ilk başta hemen.
sen öpmeye kıyamazsın aşşağı mahallede ağzına verirler vay manyokolatik vay...
senin hislerinden emin olamıyordur, ilgi gösterdiğinde de utanıyor olabilir
bi şeyden çekiniyordur ozaman kendine güvenmiyor da olabilir belki
bilemiycem artık nerden buluyosunuz böyle dengesizleri onu da anlamıyorum:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?