Eski sevgilisini peşkeş çeken adam beni de mi çekiyor? Yardımcı olun lütfen

ıi10 gün önce ayrılmıştık yeni barıştık 2 gün oldu dün akşam fecden ekledik birbirmizi ayrılık sebebi ise bir duyum aldım beni aldatıyo duyumu inandım ayrıldık hakaretler vs vs etti çok yalvardım neyse barıştık ve feçeden ayrıldığımız süreçte bişeyler paylaşmış ben ölmek istemiyorum yaşayıp herkesin burnundan getirmek istiyorum diye bişey paylaşmış bazen aklından biri geçer bütün izleri ararsın sende ama değsede değmesede diye parantes açmış dağa önce eski sevgilisnden intikamm alçaktı eski sevgilini en yakın arkadsının koynuna atcam demişti dağa öncede ayrıldıktan sonra tavsiye etmişti o gelip geçici vs vsdemişti bilmiyorum tabi kız bunu rezil edince böyle bişeye kalkışçaktı ve bugünde bunun nikisyle bir fecte en yakın arkadaşı istek yollamiş tanışmak istiyorum dediyip mesaj attı bana kuş olduğumuz zamn yeni bir fec açmıştım erkek olrak onun listesine bakmak için vede listesindeki kişileri eklemiştim sonradan ben olduğumu söyledim tabi baktım sayfasına neyse herkesi sildim kabul edende ferhat diye bir arkadsıydı ayrıldğimzda onn listende ne işi var demişti net olrak anlattım acaba bugünde beni kendisimi deniyo o arkadsının adına measajlar geliyo söyledim rest çektim küfür ettim bastım kalıyı dedim oda konuşmadğin sürece sorun yok dedi benimi deniyo:( su an ilgisiz barıştık ama nebilim ben ya çok seviyorum azımdan ona karşı kötü birşey çıkmadı ama çok kincii oğlak burcu bide bilmiyorum kafam karışık şu değsede değmesde paylaşmı barıştıktan 1 satt sonra yapmıştı bilmiyorum ya:(( sabah bır yoruma durup durrekn ben olmek ıstemıyrum yasamak herkesın burnundan getrmek ıstıyorum dedı sabah fecden tepkı verdım oda fazıl hıkmettın yorumu dedı onun ustune uyuyorum dedı mac var tamm deddım az once bacak dekoltelı bır foto attı bana aıt olan acaba arkadsınamı yollıycaktı ya

ne kadar ıgrenc bır durum
Eski sevgilisini peşkeş çeken adam beni de mi çekiyor? Yardımcı olun lütfen