Eski sevgili döner diye beklemeli mi yoksa başka biriyle mi olmalı?

Sevgilimden,ömrümden ayrıllalı bir hafta oluyor.Fakat herkesin zaafları vardır simdi bihada birleşeceğimizi düşünmüyorum o hiçbirzaman benim kadar yürekli olamadı bu ilişkide ve olmayacak...

Şimdi başka birileriyle birlikte olsam bu sevgiye vefasızlık mı etmiş olurum ?yada bir süre beklemelimiyim? ne yapacağımı şaşırdım başka biriyle olsam sonra geri dönüp pişman olmakta var...ayrıca fiziksel olarak beraberlikten bahsediyorum aşk bidaha nezaman gelir kapımı çalar bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şuanda biri var ilişkim iyi gitmiyorken benimle birlikte olmayı çok istemişti ilişkim devam ettiğinden kaybolmuştu şimdi tekrar ortaya çıktı seni üzmicem çok mutlu edicem deneyelim diyor bende tabiki şuan kafamın karışık olduğunu biraz daha zamana ihtiyacım oldğunu söyledim.O İzmir'de ama sürekli iş icabı buraya geliyor bu cuma akşam bir saatlik görüşme şansımız olacak ona göre değerlendirme yapıcam...
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra belki haftaya İzmir'e giderim yanına bana hava değişimi şart oldu.
Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgili birşey yapar diye beklenir ayrılığın üstünden 2 hafta gecer ve bir mesaj gelir ''birdaha birlikte olamayız istesekte benim düşüncelerim artık çok değişti (sanki önceden çok bişey düşünmüş gibi) yoluna bundan sonra tek devam edeceğini söyler ve tamamen biter...buda demek oluyorki eski sevgili dönmezmiş...değişir tabi bu dönmeyeninde çıktı :) ee beni istemeyenide ben hiç istemem.
Eski sevgili döner diye beklemeli mi yoksa başka biriyle mi olmalı?