Arkadaşımın babasıyla aldattı ve arkadaşımla aramız bozuldu

Bu eve taşınalı 3 yıl oldu üst katımızda oturanların benden 1 yaş büyük bir kızı vardı.Tabi o zaman ben 16 yaşında oluyorum.Bu kızla biz çok yakın olduk zaten kendisi hiperaktip arkadaş canlısı biri bide aynı binada oturmaya başlayınca arkadaş olmamak elde değil.Oturduğumuz ev triplex tarzında en alt katta biz oturuyoruz,2. kat ve çatı katı onlara ait.Neyse biz bu zaman içerisinde baya yakınlaştık kardeş gibi olduk aynı evde yaşıyor gibiydik zaten (benim başka yakın arkadaşlarım da var tabi onları da çok seviyorum) ama her dakika yanınızda olan birinin olması çok farklı.Herkes bizim arkadaşlığımızı çok beğeniyordu umarım sonsuza kadar devam eder bu arkadaşlığınız falan diyorlardı.Bizde öyle olacağını umuyorduk ta ki o güne kadar.Arkadaşım babasının benim annemle ilişkisi olduğunu öğrendi ve bunu bana söyledi.Akşam da annesine söyledi ve olaylar karıştı.Bizim için çok zor bir gündü.Bir yandan ailemize olan sinir bir yandan hiçbir zaman eskisi olamayacağımız falan.(ailelerimiz birlikte mangal yakardı restauranta giderdik vs) arkadaşımda bu olay arkadaşlığımıza yansımasın diyordu bende tamam dedim o gün onlarda kalmıştım.Ertesi gün annemin evden gitmeyeceğini öğrendi annesi, ve bizim evden çıkmamızı istedi.Babam da biraz zaman tanımasını rica etti.Her şey sakin görünüyordu ama arkadaşımın annesi bahçeye inip bütün saksıları falan kırdı bahçeyi bozdu yerler bütün topraktı.Ben buna çok sinirlendim ne kadar sinirlenirse sinirlensin bir canlıya zarar vermemesi gerekiyordu.Bu fikrimi arkadaşıma söyledim o da anneni savunuyorsun sen dedi ve konu ordan başka bir yere gitti.Sokaktayız o sıra bende sinirlenmiştim artık arkasından hep sen kendini haklı sanıyorsun falan dedim.Daha sonra içeriği girdiğimde bir gürültü koptu dışarı baktım bir şeyler oluyor ben yukardan kendi saksılarını atıyor sandım ama bir de ne göreyim ön bahçemizde ki çicekleri saksıları devirmiş yerde cam kırıkları falan var.Bu olaydan sonra bir daha ikimizde ne birbirimize mesaj attık ne de konuştuk.Ve bugün küslüğümüzün .günü onu özlüyorum çünkü ona çok fazla değer veriyorum ve bizim neden olmadığımız bir olaydan dolayı küs olmak istemiyorum.Ama bunu ona söyleyemem çünkü o şimdi başka bir arkadaşıyla dışarda eğleniyor.Aynı mahallede oturuyooruz ve benimde arkadaşım sayılır küs olmadan önce bazı günler üçümüz takılırdık.Neyse sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşımın babasıyla aldattı ve arkadaşımla aramız bozuldu