Sevgilim tıp okuyor. Kadavranın Şeyini görmüş. Peki ya bundan sonrası ?

Ben marjinal değilim. Sevgilimle 3 yıldır çıkıyoruz 1 yıl sınavlara hazırlıktan sonra o tıppa ben mühendisliğe gittim ayrı yerlerde ama ilişkimiz devam etti. İyi biridir beni çok sever canımı yaksada bazen iyidir açıkcası.

Neyse aramızda cinsi munasebette geçtiğinden dün gördüğü kadavra hakkında sordum. Evet şeyini gördüm dedi. Tabi ben bir tuhaf oldum.

Açıkcası tuhaf değilde marjinal olmak istemiyorum. Bende iyi bir mühendislik öğrencisiyim. Maddi olarak bir fark oluşmayacaktır aramızda. Neyse düşünsenize bir aile istiyorsun kadın başka erkeklerin penisini görüyor onları tedavi etmek için dokunuyor. doktor olduğu için ölümede alışıyor ? Böyle bir kadın nasıl olabilir ki ?

Olsada ben katlanamam. Buna alışabilirim sorun değil medeni bir insanım ama annemi akrabalarımı düşünüyorum ne sevimli insanlar :) Sadece işlerini seviyorlar onlardan başka bir tene dokunmamışlar. Bizim sevgili ömrü boyu birilerini tedavi edecek. Bence en mantıklısı bu ilişkiyi bitirmek oda zaten doktor bir sevgili bulsa çok daha rahat edecektir. Sizce ne yapayım ? Seviyorsan bırakma türü cevap vermeyin. Nedenleriyle konuşalım. Ben parası çok ama midesi geniş bir aile istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Onlara dokunuyor derken: hastalara tedavi etmek maksatlı dedim penisine dokunuyore felan demek istemedim. Asla duygusal bir bağ olmayacağını biliyorum bizde doktora gidiyoruz ama ben buna katlanamam. Sevdiğim insan bana özel olmalı.
Sevgilim tıp okuyor. Kadavranın Şeyini görmüş. Peki ya bundan sonrası ?