Sevgilim sevmiyorum diye ayrıldı. Geçmişinde ki sevgilisini unutamıyormuş. Oysaki o seviyorum diye teklif etmişti bana da. Pişman olur mu?

Ya pişman olmaz insan bir kişi gercekten sever ve bu her halinden bellidir. Benim hayatımdan bir Emel gitti. Yerini kimse asla dolduramaz. Dolduramadilar onlar gitti ama umrumda olmadi. Anlican hayatta birine gercekten seviyorum diyoruz. Bunu test etmek için asla ara vermelere ayrilik denemeleri yapmaya gerek yok. İnsan hayatta birine"kıyamam" der. Diğerlerine sadece fiziksel özellikleriyle ve gelip gecici cümlelerle ilişkisini sürdürmeye calişir.
Anlaması için aylar yıllar geçer oda istediğini bulamazsa ama böyle duygusallık varsa ara sıra aklına gelir
Kısacası yarabandı olarak kullanmış ona iyi gelmişsin ondan bir umut görnce bırakmış :/ canımın içi pişman olsada olmasada tek bir hamle bekleme artık.. senden kolayca vazgeçiyorsa yine geçer..
teşekkür ederim
Unutanıyorsa onu kendi haline bırak. Yüreğinde yapması gereken bir muhasebe var.
mesaj atarmısın?
Cevap
5Cevap
bir iliski bikere biterse geri donusu olsa bile saglam olmaz o iliski. umudu kes bence.
geri gelir bir yoklar napiyo diyee ama pisman olurmu bilmeme
Olmuyorlar pişman felan ağlamaya alış yapacak birşeyimiz yok
gidiyorsa bir şeyler eksik olduğu için gidiyordur pişman olmaz bence bir şeyler göze alınarak gidilir
kişiden kişiye değişir ben hiç pişman olmayan cinstenim :)
Aynı şeyi yaşıyoruz. Ben böyle dünyanın taaaaa ya
olmuyor, emin ol pişman olmuyor.
Bence öyle dediyse sen onunla ilerisini düşünme
Bir yarabandi kurbani daha..
Senden iyisini bulamaz ise pişman olur.
Olmaz zaten onu seviyormuş
Olursa sana dönerse sana Yuh.
Herkes pişman olmaz 😂
Vay canına kendini çok güzel ifade etmişsin (!)
Sevgilisi yüz vermezse sana geri döner sma
Kesin olur gidenler hep geri döner.
İçinde pişmanlık varsa pişman olur.
Bleki bir gün
B. k yesin
Şerefsize bak sen,!
Belli olmaz.
Evet
Hayır olmaz
olmaz
kesinlikle olur
Bazıları gamsızdır.