Sevgilimle ayrıldık ve bir daha olmayacağını söyleyip, başkasıyla konuşmaya başladı. Seviyorum onu, akışına bırakıp geri mi çekilmeliyim, yoksa olacak diyip zorlamalı mıyım? Taktik verin?

Yaşadığınız sorunları bilmek gerek, olup olmayacağına karar vermek için. Bazen sadece sevmek yeterli gelmiyor ancak sorunlarınız aşılacak türden olduğuna inanıyor, sevginize ve bundan sonraki hayatınıza etkisi az olacağını düşünüyorsanız bence zorlayın sevginizin arkasında durun. Tam tersi ise daha kötü sonuçlar verir zamanınıza yazık olur..
tabiki yazabilirsiniz
akıl ve mantık ile emek verip istediğini hak etmek.
aklını kullan kalbinin çoçuksu isteklerine bakma. çıkart hayatından yort o defteri yak at sobaya kapağını kapat. canın acır korkma gececek. kendini kimseye esir kılma. biraz durgun sancılı zamanlar geçireceksin. sabret gececek. hayata yeniden başla.
Benim yaşadığımın aynısını yaşamışsın. Bende çok sevdim hep çabaladım olucak dedim sonra bidaha bana yazma dedi bende peşini bıraktım. vicdanım rahat ben sonuna kadar savaştım bırakan o oldu. sende peşini bırak severse geri döner sana zaten tabi gururunu senden daha çok sevmiyorsa
senden gitmiş ve hayatinda biri olan biri için sevsen de faydasiz sadece kendini üzer sin olduki diğerinden ayrıldı sana geldi bnce asla kabul etme biraz yanlız kal kendini dinle Şu an duygusal olarak yaklasma olaylara
Cevap
11Cevap
Sakın zorlama, oluruna bırak, zaten geleceği varsa gelir unutma kimse için kendini yıpratmaya değmiyor, değmez
Her işte bir hayır vardır. Fazla zorlama. Yine de karar senin...
Her işte bir hayır vardır üleeeyyyn :) Şimdilik olmaz ilerde başka bişi olur, hoooooytttt...
Her zaman akışına bırakmak iyidir... Fakat mücadele verip kazınırsan tadı da başka olur...
Başkasına gittiyse güle güle bizden uzak Allaha yakın olsun
Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu.
Rica ederim :)
zorla güzellik olmaz seninde biraz ağırlığın olmalı eskisinden daha mutlu görün bu ona şok etkisi yapar hatta siitret gitsin kimse için uğraşmaya değmiyor
Başkasını senin yerine koyabliyorsa orda fedakarlıkları durdurmak gerekir.. Aksi sadece seni üzer..
başkasıyla konuşmaya başladıysa iş zor biraz git üstüne olmuyosa geri çekl
Sartlari zorlama baskasiyla birlikteyse birak gitsin.
Olmayacak bir şeyi oldurmaya çalışan bir yalancı olarak artık akışına bıraktım.
Olmuyorsa olmuyodur zorlamaya gerek yok akışına bırakırım
"Olmuycağını" değil "olmayacağını"doğrusu, sadece gözüme battı konuyla ilgili bilgim yok.
Genelde ben olmuycağını demem ama sen bilirsin ben uyarmak istedim.
Diksiyon dersi almaya luzum olduğunu düşünmüyorum insanlar önce türkçe dersi almalı bence en büyük eksiğimiz bu ayrıca bende gittim diksiyona yarı zamanlı olmuycağını diye bir ezme duymadım.
Yine de dedim ya sen bilirsin benim sadece dikkatimi çekti söyledim
Cekilmek em doğrusuudr ama seven insan cekelimez
Olmuyacaksa zorlamanın anlamı yok bence
ayaklarina kapan. yerlerde sürün.
Akisina birak olmucak zaten bari yipranma
Zorla güzellik olmaz akışına bırakmak lazım.
Zorla olmaz
ortası
Akışına bırakmak
Oluruna birak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar