Ağlamaktan gözlerimi acamaz hale geldim uyuyamiyorum düşündükçe ölüyorum resmen nasıl atlaticam bilmiyorum :'(
Cevabın nedir?
olmaz olmaz diye bişey yok illaki alışacaksın. şu an zor geliyor ağlıyorsun özlüyosun uyuyamıyorsunda eline ne geçiyor. oda senin gibi mi acaba hiç düşündün mü? eğer öyle olsaydı sensiz yapamıyor olsaydı Şu an ayrı olmazdınız. kendini yıpratmana gerek yok. güçlü ol ya azıcık. hemen kendini salmak niye canın yanıyor evet anlıyorum ama emin ol hakkında hayırlısı neyse onu yaşarsın. üzülme belki onun gidişi senin hiç ummadığın güzel bir başlangıcın simgesidir. ağlamak fayda etmez bundan bir kaç ay sonra alışınca bu sefer sevgiliyken göremediğin herşeyi göreceksin anlayacaksın zamanla. işte ondan sonra ağladığın için kendine kızacaksın. çünkü her biten ilişkinin o an farkedilmesede küçük gibi görünen sorunlar bir bakmışsın ilişkiyi bitme noktasına getirir. benle zamanla herşeyi daha net göreceksin. ama ağlayarak kendini kapatarak asla bu durumu aşamazsın.
23 Yorumla
Soran+1 yılIyi şimdi dün ilk gün oldugu icin kötüydüm şimdi toparlandim teşekkür ederim
Soran+1 yılÇok sağol :* :)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılGecer gecer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler gecmedi ki yine düşer deli divane gönül aşkaaaa
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki ama çok kotuymus yaa
nefes almakta zorlanirsin zanedersinki dunyanin sonu onsuz olmayacak zannedersin bosluga dusersin insanlara guven duygusu ortaya cikar bir süre sonra diyeceksin ki ben bunun icinmi üzülmüş sen kendini mafmetmekle kalacaksin tek kurtulma yolu Allaha sıgın eger Allahı Okadar sevseydin belkide bu kadar üzülmezdin
017 Yorumla
Soran+1 yılBunu bilemezsin
Soran+1 yılAllah o kadar sevseydin dedin ya bilemezsin dedim
- +1 yıl
Allah der ki “Kimi benden çok seversen onu senden alırım”…. Ve ekler: “Onsuz yaşayamam” deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur……
“Düşmem” dersin düşersin,”Şaşmam” dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya “Öldüm” der, yine de “yaşarsın.
Soran+1 yılBiliyorum ama onu çok sevmek değil sorun bu gün ayrıldım ve Ağlıyorum çünkü yasamisliklar var anladin
Soran+1 yılEvli çıktı adam
Soran+1 yılBilmiyodum önce sonra suphelendim sordum yok dedi araştırdım evli olduğunu öğrendim hemde iki çocuğu var yaa
Soran+1 yılIki üç hafta oldu
Soran+1 yılAma çok sevdim ama ondan değil salakligima Ağlıyorum
Soran+1 yılFace kullanmıyorum
+1 yılAğlama kız, neden ağlıyorsun ki? Seni sevmene rağmen bırakıp gidene mi? Içinin yandığını bile bile dönmeyene mi? Değmez hiç değmez ağlamaya, senin için ağlayabilecek kişiler için ağla, senin haline gülecek olana değil...
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzel demişsin de gel bunu gözlerime söyle
- +1 yıl
Gelirdim ama uzaktayım gelemem.. :) Senin yüreğin temiz üzme sakın kendini, sil göz yaşlarını..
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
33Cevap
montla zıç
www.google.com.tr/search00 Yorumla
+1 yılspora başla aklını mesgul et yor kendini düşünmeye fırsat verme kitap oku olmadı kendini işe ver sakın sakın ask acısını başka erkekle kapamaya calısma hem sana hem karsı tarafa saygısızlık olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılYapamam zaten
- +1 yıl
hayatta basarılar icine atma devamlı konus rahatla cok faydası oluyor.
Soran+1 yılAynen buradan bunca insanla konusmak bile iyi geldi Sağol :)
:(( giden gitmiş artık zamana bırakıp unutmak gerekli.. Aynı durumlardan hepimiz geçti yaka yaka geçiyor :/
05 Yorumla
Soran+1 yılGecicek
Soran+1 yılToparlandim şimdi sadece ilk gündü diye böyle oldu
Soran+1 yılAynen heleki o hiç degmiyo
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabi ki atlatamazsın yani atlatamazsın dan kasıt unutamazsın çoook uzun yıllar sonra bile aklına gelecektir, onu unutmak ondan kaçmak yerine onunla birlikte yaşamayı denersen huzur bulursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılAdam evli ne yaşaması
Cevap sahibi+1 yılacı dan bahsediyorum geyik a şahsı b şahsı değil anlatmak istediğim
Soran+1 yılAnladım tesekkur ederim
+1 yılValla beni sevdiğim var bildiği halde bu halimi daha çok yaktı canımı köpek. Anca kullanma derdinde. Ben bir şey deyince küfür eder uzatma der
00 Yorumla
+1 yıluyku cok etkili bir yontem hafiflemesi icin yat zibar
05 Yorumla
Soran+1 yılAglamaktan uyuyamiyorum ki
- +1 yıl
ayrildin mi noldu nedir bu kadar aglatan seni
Soran+1 yılAyrıldım ilk aşkım evli çıktı
- +1 yıl
ne desem bos knka. serefsiz adi asagilik bir adam hem esinin hem de senin duygularinla oynadi. ama boyle birisi icin goz yasi dokmen de ne biliyim ben anlamiyorum bu islerden sanirim
Soran+1 yılKendime kızıyorum aslında ondan
+1 yılİntihar etmeyi dene. Başarabilirsen dert falan kalmaz..
04 Yorumla
Soran+1 yılYapma ya bunu ben burda aşk acısı çekiyor um diye öldüryim sonra annem bir ömür evlat acısı çeksin degil
- +1 yıl
Geçenler de biri canlı yayında pompalı ile öldürdü ya kendini. O kapasite de biriysen yaparsın diye düşündüm. Anan evlat eksildi diye üzülürken, bizler de bir salak daha öldü diye seviniriz işte.
Soran+1 yılSenin gibi Öküzler oldukça biz bidaha zor inariz adamlara
- +1 yıl
Odun diyen de oldu sıkıntı yok.
Allaha dua et namaz kıl işin yok üzülüyor sun o Üzülmez emin ol kız tanır
00 Yorumlabir abdest bir dua. onu yapmam diyorsan uyku ilaci al uyu gitsin
00 Yorumla- 10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Zamanla atlatacaksın güven bana hiçbir aşk acısı kalıcı değil
00 Yorumla
+1 yılUlan allah gecinden versin bir yakininiz ölse bu kadar ağlamaz sınız degermi ya bu kadar ağlama ya yazık valla
06 Yorumla
Soran+1 yılIlk aşk olunca öyle oluyo hele ki ilk aşkın evli çıkarsa çok fena bee
- +1 yıl
Hemde evli ve seni kandiran biri için cekiyiorsun bu acıyı ya ben kızları uyanık zannederdim yanilmisim
Soran+1 yılBu öyle bişey değil yaa tam çıkardım hayatimdan ama yinede üzülüyor insan
- +1 yıl
Ya kızım gozyasini geçtim uykusuz kaldigina değmez yat uyu
Soran+1 yılUyuyamiyorum
- +1 yıl
Neden
+1 yılzmanla gecer sonra bir sarki dinlersin ve gulersin eskiere ;)
00 Yorumla
+1 yılBu aşk acısı gerçek mi valla ben inanmıyorum böyle bişeye 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılInanmayabilirsin yasamayan bilemez zaten
- +1 yıl
Yaşamadım yaşasam da sallamam zaten
- +1 yıl
Ağrı kesici falan al 😬
+1 yılValla senin durumun da çok kişi var onlarla dertles
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnanmıyorum ya bu kadarda değil yani yapamaz değmez o şimdi mışıl mışıl uyuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılEn çok ta bu koyuyo zaten
Cevap sahibi+1 yılO zaman kendini harap edip yıpratma yani unut gitsin seven bırakmaz emin ol buna
Cevap sahibi+1 yılBak bana takip yap ozelden konuşalım sana anlatacaklarım seni biraz da olsa rahatlatır üzülmez sin
ayni dert bendede var =(
012 Yorumla
Soran+1 yılBen şimdi daha iyim
Soran+1 yılÇünkü iyi olmamam bişey degistirmiycek kendime eziyet edemem dün ayrılığın ilk günüydü diye böyle oldum hem beni gördüğünde güçlü olduğumu anlasın ben onu seviyodum onun sevgisine muhtaç olmadığımı anlasın @Aygızzzz
Soran+1 yılElbet olucak ama artık neden diye sorma gördüğünde hiç görmemiş gibi davran senin güçlü olduğunu anlasın başka kimse yerini dolduramaz bunu bil ama senin bir umudun var gelme ihtimali var benim o da yok pişman olsa kafasını duvara vursa yinede değişen bişey olmayacak bitti.
- +1 yıl
benim bir umudum var evet ama en yakin arkadasim dediki kendi kafasindaki sorunlari cözmedigi sürece tekrar barissanizda yine sorunlar yaratir yine kafasi birseye takilir ve yine
senden uzaklasip ayrilir dedi... kendisinin evet cok sorunlari problemleri var gecmiste cok yasadigi ve cektigi icin... ben ona ama hep dedim seninleyim ne olursa olsun beraber cözeriz hal ederiz diye...
onun yakin arkadasina sordum oda ben konusurum dedi simdi onunla konusursa dahada geriye cekmezmi kendini? ben gerci arkadasa dedim lütfen benimle konustugunu söyleme diye ona güveniyorum... önceki ayriliktada baskaydi bana yine kiyamiyordu merak ediyordu ne haldeyim diye arkadasimlardan haber aliyordu arkadas kalmistik bir sekilde... ama suanki durum bambaska hic böyle degildi...
Soran+1 yılOnunla sen konuş bence ne merak ediyorsa sana sorsun sorunlarinizi siz cozemezseniz kimse çözemez baktın yine olmadi o zaman bir ara ver arama sorma yolda görsen selam verme o zaman belki seni daha iyi anlar
Soran+1 yılTam o zaman rahat bırak kafasını dinlesin sonra o sana gerekeni söyler zaten ya da davranislarindan anlarsin
Soran+1 yılAraya insanlar girdiğinde insanlar daha çok uzaklaşır unutma bunu
O da unutulur be. Allah baska dert vermesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin :)
Soran+1 yılSağol :)
+1 yılUnutursun icin yana yana...
00 YorumlaBende çekiyorum 42 gündür
00 Yorumlaprno izleyip mast yap acın geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaza yaza.. dök içinde bırakma.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle düşündüm belki rahatlarim diye
+1 yılHoşgeldin... Zaman diyirum Nokta.
00 Yorumla
+1 yılbaska erkek bularak cıvı cıvı sooker mantıgı
03 Yorumla
Soran+1 yılGüven kalmadı ki artık erkek diye bişey olmayacak hayatimda
- +1 yıl
unutman ıcın lazım bu gereklı acıları unutmak ıcın eglence yapcaksın kendıne agır sendromlardan cıkamazsın yoksa
Soran+1 yılKendime fırsat vermiycem o duruma girmemesi için
Gizli Üye(36-45)+1 yılağlarsın ağlarsın geçer tadını çıkar acının..
00 Yorumla
+1 yılBir fenerbahçe bir sen ağlamaktan öldunuz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılanime izlemeye başla. kafanı baya dağıtıyo.
00 YorumlaGit kafaya birseyler cek gäber
00 YorumlaNe oldu anlatsana
03 Yorumla
Soran+1 yılIlk aşkım evli çıktı
Soran+1 yılIşte ben evli değil zannediyordum suphelendim araştırdım evli çıktı
hemen yenisin i bul hemen
00 Yorumla
+1 yılGeçecek...
00 YorumlaAcının zevkini cıkar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİntikam alarak canım :)
00 YorumlaHqhshwhhshw
00 Yorumla
+1 yıluzulmeye degermi
010 Yorumla
Soran+1 yılDeğmez ama işte insan uzuluyo
- +1 yıl
unutmakmi istiyosun gelmesinimi
Soran+1 yılUnutmak yoksa yüzünü görsem tukururum adinin
- +1 yıl
hangi sehirdesiniz adamla?
Soran+1 yılMardin
- +1 yıl