Sevgilim akrep burcu bende fotograf atmak istemiyorum. Sevgilim benden ayrilir mi sizce?

Bende bir akrebim. İş seks ise eğer fotoğraf istemek bir akrep için en saçma şeylerden birisi. Tanımadığım, tanıyıp dokunmadigim, dokunup koklamadigim bir tenin görseli beni mutlu etmez. Sıfır tutku bize gore değil. Yuzde doksan ihtimalle seni deniyor. Ya da istisna bir akrep orasını bilemem. Ya da ben istisna bir akrebim orasını da bilemem.
İstisna bir erkek ne demek oluyor? Bende beni deniyor diye düşünüyorum
Herşeyin istisnası vardır. Hiçbir insan birbirine benzemediği gibi aynı burçtan olanlarda birbirlerine benzemez. Sadece ortak ozellikleri vardır. Ozellikleri yaşadığı hayat büyüdüğü ortam ya da aldigi eğitimle oluşur. Yani aynı burçta zıt karakterler olabilir. Kısaca belki seni deniyordur belki de istediği gerçekten odur emin olamazsın. Ama akrep burcunun ortak ozelliklerinin çoğuna sahipse eğer bana gore seni yuzde 90 deniyor.
Ben akrep burcuyum.. Gercekten ailem sülalem çekilmez olduğumu söylerler herkesten farklisin sinirlisin inatcisin zekiysin kincisin derler ve bende darilmam cunku gercekten öyleyim.. Sulalem cok ileri gidecek konusmalar yapmaz tabiki de ailem yapiyor arada :D yani akrep erkeklerinden uzak durun !
Akrep burcu erkeği cinselliğe düşkündür
Aşırı kurnaz olmasına rağmen tam bir salak gibi göstermeyi sever kendini insanları dener anlar yorumlar çekici ve kurnaz bir kız değilsen sadece kullandığı sıradan bir kız olursun dikkatli ol derim ve kendine bağladığından emin olana kadar sakın bişey yaşama Allah kolaylık versin :D
Yani beni mi deniyor şu an 😂
Niyetini tam anlayamazsın ki bu şekilde belki seni deniyo belkide senin onu kudurtmanı bekliyo senden sakın taviz verme ulaşamasın ki isteklensin sana ne ver ne verme bir adım at on adım kaç niyetini belli etmeden :D
Öyle yapiyorum konuyu aciyo ben konuyu kapatiyorum o ne yaparsa zittini ben yapiyorum bu tur konularda 😂
Seviyosan zıtlaşma hayatta tahammül edemez soğurlar huyuna gitmeye çalış ama kendinden de taviz verme
Çok değişik biri gercekten anlayamiyorum
Valla 4 sene oldu ben hala anlayamıyorum ama çözdüm artık sadece anlamıyorum :D
4 sene anlasabildiysen ne mutlu sana o zaman 😂🙈✋
Akrep le alakası yok kesinlikle. kişilik... bide tek derdi foto ysa sürekli foto istiyosa ondan fayda gelmez kardes
Aynen öyle
Cevap
12Cevap
Ben akrep burcu kadınıyım. Erkeğinide çok iyi bilirim. Seni deniyordur kesinlikle dediğini yapma. Her konuda dediğini yapma arada kendi dediğini uygulat. Ve sen o fotoğrafı gönderirsen başkalarınada gönderdiğini or. spu oldugunu düşünür haberin olsun. Cinselliğe çok önem veren bir burctur diye cinsel yönde tatmin etme sakın yoksa yalnızca fakbadisi yapar seni
Bu arada burcun ne
Balik burcuyum ben
Astrolojik olaral gayet uyumlusunuz. Balık burçları duygusal olur genelde. Yalnız tek sıkıntı dikkat et duygusallığın ile onu boğma. Çok sulugözleri sevmez akrep burcu ama duygusuz insanlarıda sevmez.
Herseye agliyosun diyo bana
Der tabi hoşuna gitmez çünkü kendimden biliyorum.
Ve söylemeyi unuttum anlaması çok zor bir burca sahibiz Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim daha fazla bilgi verrebilirmisin acaba
klasik akrep erkeği abimden bilirim.
sakın boyun eğme eğersen eğer birdaha konuşma hakkına sahip olamazsın dimdik dur ve senin değerlerine ve kararalarına saygı duyması gerektiğini belirt. belirtmiyorsa sen rest cek. kimse vazgecilmez değildir :)
Geri doner mi sence
Çok çok tesekkur ederim çok güzel moral veriyosunuz iyi ki varsiniz 🙈😂
Beni deniyo olabilir mi acaba 😂
Allah korusun atmicam zaten
@papatya_ bende akrep burcuyum eğer ona istediği fotoyu gönderirsen daha fazlasını isticek her özel anını çekil yollamanı isticek bir süre sonra senden sıkılıcak haberin olsun ve emin ol bunları sadece senden istemiyor...
Çok özür dilerim soruyu sen sordun sandım çok pardon
Sana degil bedenine önem veriyor... hala seninle olmasını mi istiyorsun... et parçası muamelesi yapmış... birak gitsin. Sen daha degerlisin. Hem aferim gerek yok foto atma.. bu gün seni böyle zor duruma sokan yarin tehtid de eder şantaj da yapar. Resmini yayar.. kendini helal kocana temiz olarak sakla..
ben bir disi akrep olaraktan o resmi istediysem atilicakti ama atilmazsada hoşuma giderdi zor gelirdi ama olsundu
Dedigini yapmicam
O zaman dik durmaya devam 😂
Vücudunuzun fotoğraflarınımı istiyor sizden, doğrumu anladım?
Evet
Bakın benim size önerebileceğim tekşey bu ilişkiyi bitirmeniz olur. Bir erkek ve kızın arasında inanın bu muhabbetler geçmek zorunda değil. Temiz olan öylede bir temiz bakıyor ki.. İnsan tanıdığına şükür ediyor..
Yani bir insan neden bunu isterki sevdiğinden? Bence çok ayıp. İnanın okudum ben utandım. Bitirin gitsin haramdan, zinadan kaçmak kadar hoş birşey olamaz. Kesinlikle böyle bir hata yapmayın ve bu ilişkiyi bitirin. Değmeyecek biri çünki. Size koz olarak bile kullanabilir. Neler yapacağını bilemeyiz.
Çok doğru soluyorsunuz fotograf atmayi da dusunmuyorum Allah korusun cevremizde örnekleri çok
Hemde biz kız çocuğuz yani ailemiz, kardeşlerimiz böyle hatalar yapmayalım diye üstümüze titriyolar, bize Ahlak Edep öğretiyolar, geleceğimiz için çabalıyolar.. Ben karşılığının bu olduğunu düşünmüyorum..
Burçlarla ne alakası var yavrum seni yatağa atmak istiyor bunu ikimizde biliyoruz :d
Ama ben bildiği kizlardan deeğilim
Sacma sacma konusmayi kes amacim kesinlikle o türden değil sadece seviyorum
Akrepler böyle bencil insanlar karşısındaki ne düşünüyor umursamaz kendi istekleri hep.. çok ağzın bir burçtur sen atsan da atmasan da gider bakar birilerine yahut iletişime geçer ağırlığını koy atma ayrılırsa da ayrıksın ? Ve senin burcun NE..
Bir akrep olarak ben, dediğim yapılırsa bana inat gidilmezse karşımdakini her türlü mutlu etmeye çalışırım şahsen.
Ama bir inat veya isteksizlik kıvılcımı gördümmü oradan koşarak olmasada uzaklaşırım.
Ama bu konu çok farkli
hah allah kurtarsın. sakın foto atma sakın. açık saçık fotolar istiyor dimi sakın yapma bir sonraki adım yatağa gelecek. ve bu akreplerin seks tutku isteği hiç bitmez.. pişman olursun sakın yapma
Akrep burclari kadar egoist umursamaz burc gormedim :D o yapmadan sen ayriliver
Kendinde taviz vermeyen birisi ben boyleyim kabul edersen edersin etmezsen hadi yoluna diyor resmen akreplere sinir oluyorum çıkart hayatindan gitsin daha fazla g. tunu kaldirma
asla asla o istiyor diye yapma asla güvenme ne burcu olursa olsun asla kendini esine sakla asla atma hatta çeker giderse gitsin atma yine gidecek zaten namusunu koru
Burçla alakası yok..
Sevmiyor seni, üstü kapalı da gönderme yapmış..
Beni böyle kabul et bilmem ne, o da seni böyle kabul etsin bakalım edecek mi..
Yazı şeklini beğenmedim. Böyle bir insanla konuşmazdım.
Ne M. A. L ca bir konuşma allahım ya yazdıklarından bir halt anlaşılmıyor önce adam akıllı okuma yazma öğrensin
Sevgili oldugunuZa eminsin yani hmmmmm pek anlam veremedim akrep burçlarını pek. saglm anlatmiyorlar aslında
Normal fotograf istiyorsa atabilirsin benimkide aynı böyleeeee ama eğer seviyesiz foto istiyorsa sktr et 😊
Sapık olur akrep düzenli ilişkiside olmaz yol ver :(
Akrebe fazla yüz vermeye gelmez dikine gitmelisin emin ol kaybeden o olacak ve seni alttan almaya başlayacak. Bende akrebim
Sevgilinin yerinde olsam yazını duzeltmeni soylerdim
Tipik akrep aklın varsa arkana bile bakma kaç.
Dogum tarihi ve saati nedir?
Ya bırak akrepten uzak dur. Koşarak kaç hatta.
Seninki okuz burcu senin haberin yok
Ayrılır sapik bunlar. Bosver bence
Afrin sana. Kendini ezdir boyle okuzlere aferin
atma bence. ciddiyse zaten israr etmez.
Atmicam tabikide israr etmedi atmadigim icin eskisi gibi davranmiyo
tekmeyi koy gel bana ben resim istemem :))
Teşekkür ederim 😂🙈
:))) iyi dusun tasin :)
Allah yardımcım olsun ne diyeyim😂
ama bu yaptigin yasal olarak suc haberin olsun :)
Ne suç?
mesajlasmayi bu sekilde paylasmak
Onun bana bunu demesi daha büyük bir suç değil mi?
sevgilin olmasa suc evet. ama adam sevgilin sonucta ozel hayat bu, sevgilim benden resim istedi diye tacizden cezami aldiracaksin :))
Çok güzel moral veriyosunuz teşekkür ederim,
ayrilip engeli basabilirsin :) buna hakkin var
Haklısın saol iyi ki varsiniz çok tesekkur ederim moralim yerine geldi 🙈
:) ozelden yazsana
Tamamdir
Sen bana yaz bakalim acil
Tamam
Olmuyo 😏
Olmuyoo
Nerden yapicaam
Odu tamam
e bu bildiğin şerefsiz
Akrep capkindir 😒 birde tehlikeli
Severse Can'dan sever ama
Amacı belli çocuğun
Mesaj kutuna bak
Sence düzgün mü konuşuyor? Saçmalama bak akrep erkeği cidden üzer seni. Babam akrep burcuydu anlatmak istemiyorumda kolayken ayrıl bundan
Tamam Bakıyorum 😂😂😂😂
@KonuMankeni o anlamda değil be mesajların resimlerini atmış ya kız 😂 Ben gizli üye mi oldum niye oldum ya
Heh açtım
Anladım canım ya sabah sabah ipneligim tuttu da ondan öyle dedim 😂😂😂
@KonuMankeni 2 hafta sonra sustururum 😂
hahahaha :))))
Video at bari. :):
Zeka fakırısınız bence.
İnatçıdırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar