Kime sorsam hep eski sevgilisi öyle ya da böyle geri dönmüş. Geri dönmeyen hiç yok mu? bir benimki geri dönmüyo heralde
Cevabın nedir?
donmez dıye duşunuyorum kendımden en azından ınşallah senınkı doner hanı bır sarkıda dıyorya boşuna bekleme bakma yollara gelmez zalım gelmeyecek unuttu benı yanagımdan duşen gozyaslarımı sılmez sılmeyecek unuttu benı benıde sımdı bır sefer daha uzdun neyse ınsallah sevdıgıne kavuşursun
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler ama sanmıyorum 1 yıl oldu nerdeyse dönse dönerdi. Sadece millet illaki döner çoğu dönüyo diyo bir benimki dönmedi diye sordum
En İyi Cevaplar
Erkek dönmek istemez nadir dir bayan dönmeli dönsün diye düşünür ama tabi buda ayrılık sonrası kötü bir senaryo oluşmadı sa
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki o bayan bitmemesi için herşeyi yaptıysa bitmesine rağmen geri dönmesi için uğraşmışsa tek taraflı bir yorum olmuş
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılalı bir ay oldu nerdeyse her gun her saat dakika mesaj atmasıni bekledim belki geri doner diye dusundum hata mesaj bile attim ama shtir yedim sevgili bile yapti ona ragamen hep umut ettim geri doner diye ama donmedi geri donmuyolar asla donmiyceklerde
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede
+1 yılTam umudunu kestiğin an döner hatta bir ilişkiye basla
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıl oldu artık sanmıyorum maalesef
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
15Cevap
+1 yılbirbirimizi kandırmayalım, gidiyor biriyle takılıyor kimse kalmayınca en garanti olana geri dönüyor ve kızlar da beni bırakamadı diye anlatıyor...
115 Yorumla
Soran+1 yılolabilir belki de öyle ama herkes geri döndü illaki dönüyolar diyo :) bir benimki dönmüyo heralde :D
- +1 yıl
senin ki birini bulmuş demek ki korkma daralınca döner :)
Soran+1 yılbulduysa neden dönsün ki :/
- +1 yıl
e dönmemiş işte. boşver dönmesin, başkasıyla gezip tozsun sonra dönsün ve ezik gibi bunu kabul eden ziyan kızlar da var.
Soran+1 yılorası ayrı :) sadece birini bulmuşsa neden geri dönsün ki zaten onu anlamadım
- +1 yıl
yahu bulunca değil darbe yediğinde döner diyorum
Soran+1 yılhee okey :)
- +1 yıl
Evet. haklısınız. bakıyorki bundan daha safını bulamam gerı donuyor. elde olmayınca olanın kıymetını bılmek lazım dıyor.
- +1 yıl
@neden123456789 aynen öyle ve garibim insanlar da sevip döndü sanıyor, iki taraf içinde acınası bir durum
- +1 yıl
Ama ne yapalım. oyle olmasını ıstediginiz icin inanıyoruz. allah bizden kotu insanlarla karsılastırsın dıyelim ozaman. nasılsa doner
- +1 yıl
@neden123456789 beni katma oldu mu... ben asla kimseye öyle yapmadım
- +1 yıl
Ben sizin için demedim. bende yapmadım. ama gercek bu
- +1 yıl
@neden123456789 gerçeğin bu olması kanunun da bu olması demek değil
- +1 yıl
Kanunu ben koymadım. o yuzden bilmiyorum
- +1 yıl
@neden123456789 bende öyle... döneni kabul eden de dönen kadar suçlu...
Aklından tamamen çıkart ve bir ilişkiye başla hemen döner
12 Yorumla
Soran+1 yılzaten aklımda değil ama pişmanlığını görmek istiyorum ya en azından buna hakkım var
Benimde hic dönmediler hep istemisimdir biride geri donsun diye nasil bir duygu acaba
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ya insan pişman olduklarını görmek istiyo görmezsem gözüm açık gidicem zaten
donsede kim kabul ediyo ya :D donen olduda devam etmez o ya
01 Yorumla
Soran+1 yılo bir dönsün de kabul edip etmemek ayrı bana dönmedi ama
Erkek eger iyi biriyse donmez. Kizi rahatsiz etmek istemez
10 Yorumlanasıl ve neden ayrıldığınıza bağlı aslında
021 Yorumla
Soran+1 yılonun yüzünden geleceğimizi göremiyomuş
Soran+1 yılböyle düşnmesinin nedenleri vardı ben tek cümleye sığdırmaya çalıştım
Soran+1 yılsuçlu olan tamamıyla oydu hatta her aradığında helallik ister benden ama sadece pişmanlığını görmek istiyorumm ya çok mu :(
Soran+1 yılamacım affetmek değil sadece pişmanlığını görmek ama göremycem maalesef :(
Soran+1 yıliçim soğumuyo öyle görmeden kendi hayatıma bakamıyorum
Soran+1 yılevet yapmam gereken bu ama pişman olup gelmeden bana rahat yok unu görmeden ölürsem de gözlerim açık giidcek
Soran+1 yılnasıl
Soran+1 yılbulamam ki benim öyle yeteneğim yok bir tek o olabilirdi o da gitti
Soran+1 yılöyle ama ben başka biriyle birlikte olamam artık ilk ve sondu bu
- +1 yıl
Bir arkadaşım tam 4 sene eski sevgilisini unutamadı. Aynı senin dediğin gibi bu ilk ve sondu diyordu. İnan 4 sene boyunca kendini yedi bitirdi. Değmeyen biri için kendi hayatını mahvetti. Sonra ne mi oldu? Tekrar aşık oldu. Her insan gibi... Zaten gerçek olan ilk aşkından sonra olan değil midir? Düşünsene 4 sene sen kendini ye bitir sonra karşına yeni biri çıksın ve sana herşeyi unuttursun. şu an çok mutlu ve iyi beni terk etmiş diyor
Soran+1 yılama benim böyle düşünmemin nedeni dha önce kimse teklif dahi etmedi bana yine eden olmıycak. Ama inş. benim hikayemin sonu da arkadaşınınkine benzer :(
Soran+1 yılamin canım :)
+1 yılbir gidince dönsede eskiyi bulmuyo zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılama döndüğünü pişmanlığını görmek istiyorum buna hakkım olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Sen sessiz kal döner elbet yasanmislik warsa
Soran+1 yıl1 yıl olucak nerdeyse ayrılalı ama dönmüyo işte
- +1 yıl
bir pismanlik ya da bir arayis yok demekki senle alakali
Soran+1 yıldemekki ama herkes dönüyo ediyo deyince bir benim mi başım kel diye dşnüyorum
- +1 yıl
Herkez bir degilki ama dönmeyen dönmüyo eşler ayrilinca bile dönüş yapmiyolar mesela kaldiki olabilir buda
Soran+1 yılevet keşke pişmanlığını görebilseydim en azından
hangi biri dönecek :)
00 Yorumla
+1 yılBircogu donmez ama donmek ister.
03 Yorumla
Soran+1 yılneden dönmek isterken dönmez peki
- +1 yıl
Kendine yediremez de ondan. Ama zaman zaman eski guzel anlari hatirlae ve donmek ister.
Soran+1 yılgeçenlerde konuştuk evet pişmanlıkları var durmadan hala anılarımız geliyo aklıma dedi ama bana bir adım atmadı yani sadece vicdan yapmış pişman olmuş ama geri dönmüyo
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılKisiye gore degisebilir
00 Yorumla
+1 yılDöner. Aslan burcu erkeğiyse dönmez
01 Yorumla
Soran+1 yılburçla alakası olduğunu düşünmüyorum benimki boğaydı ama dönmedi
+1 yılBen donmedim oda o
Dönmedi12 Yorumla
Soran+1 yılne kadar oldu ayrılalı
- +1 yıl
3.5yıl
Yanında ayranla döner
01 Yorumla
Soran+1 yılofffff bayılmak istiyorum :(
hata kendisinde ise döner ama sonra yine gider
017 Yorumla
Soran+1 yılevet hata ondaydı ama 1 yıl oldu nerdeyse yani
Soran+1 yılhiçbiyerde ekli değil zaten
Soran+1 yılherkesinki dönüyo benimki dönmüyo :( :( :( geri dönmek için değil sadece yaşattıklarından ötürü pişman olsun istiyorum gözlerim açık gidicek gelmezse
Soran+1 yılbu saatten sonra dönmez ki 1 yıl oldu
- +1 yıl
hic belli olmaz :) benim arkadasiminki 1.5 sene sonra döndü. ama arkadasimin artik iliskisi vardi. sadece o halini gorup mutlu olduk. ama sana geri donmesi icin diger kizlardan daha cok emek vermis daha cok fedakarlik yapmis olman felan lazim ki kiymetini anlasin biyerden sonra.
Soran+1 yıl3 yıl çıktık zaten benden önceki en uzun ilişkisi 4 ay sürmüş sadece. Evet ona çok fedakarlıklar yaptım zaten kaldıramadığım da bu okadar çok emek verdim ki ama gel gör ki geri dönmedi işte
Soran+1 yılzaten pişman olmuş hak helallik isteyip duruyo benden ama geri dönme namına bişey yok ben benim için pişman olsun istiyorum vicdanı için değil
Soran+1 yılya sadece geçenlerde konuştuk 1 kere konuşmuyoruz normalde
Soran+1 yılinş. ama çok umutsuzm artık
+1 yılBenimki de donmedi knk 😃😂
02 Yorumla
Soran+1 yılne kadar oldu ayrılalı
- +1 yıl
Bes aya yakin oldu ayrildiktan sonra da gorustuk bir kac kez kavga ettik falan ama barismadik
Benim cogu geri dondu
02 Yorumla
Soran+1 yıldiyrum ya bir benim dönmedi
benimkide donmuyor 1.5 ay oldu
02 Yorumla
Soran+1 yıldaha yeni ama o
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenım bar mesela hıc bırı donmedı😄
02 Yorumla
Soran+1 yılmüzye mi kaldırılsak napsak :)
Cevap sahibi+1 yılAhahhaha bu gıdısle oyle olucak
+1 yılNe yaptığına bağlı
013 Yorumla
Soran+1 yılfedakarlık yaptım sevdim herşeye rağmen yanında oldum
- +1 yıl
Kesin öyledir.
Soran+1 yılterkeden taraf oydu çok yalvardım ama gitti
- +1 yıl
Kesin bir şey yapmışındır ki gitmiştir. Kimse durduk yere kendisi için ölen onu çok seven fedakarlık yapan birisini bırakmaz. Bırakıyorsa ya başkası vardır. Ya da gerçekten bir yanlış yapmışındır.
Soran+1 yılailesi istemmedi beni tamamm mı farklı memleketteyiz diye oldu mu
- +1 yıl
İşte bunları en başta konuşup bir neticeye bağlamak lazım yani. bir nişan filan
Soran+1 yılhaksız olan ben değildim o da biliyo ki bunu her aradığında helallik isteyip yalvarıyo onu affediyim diye demekki kimseye fedakarlık yapmaya kendinden çok sevmeye değmezmiş. Başta sorun olmaz dedi zaten söz verdi sonradan yapamıycam dedi
- +1 yıl
O zaman onun suçu onun ayıbı. Erkek adam madem bir söz veriyor sevdiği kıza o zaman sonuna kadar tutacak . Aldatma v. b şeyler olmadığı takdirde.
Soran+1 yılasla aldatma gibi bişey yoktu aramızda söz verdi baştan sonradan yapamıycam dedi gitti yarı yolda bıraktı beni
- +1 yıl
Kuzum bu dedigin cocuk oyuncagi olmus artik herkez herkeze yapio emin ol inanma kanma bunlara
- +1 yıl
Ne diyeyim kardeş. Geçmiş olsun
Soran+1 yılsağol inş. yaptıklarını yanına kalmaz tek duam bu zaten
- +1 yıl
İNŞALLAH. Herkesin hakkında hayırlısı. Tecrübe olmuş oldu
+1 yılDönmez.
Ben dönmedim o da dönmedi00 Yorumla
+1 yılnasıl verdiğine bağlı
00 Yorumla
+1 yılBenim de donmuyooooo
13 Yorumla
Soran+1 yılne kadar oldu
- +1 yıl
8 gun 5 saat 18 sn :(
Soran+1 yıl8 gün müüü ben 1 yıllık mevzudan bahsediyorum
Kaç aydır ayrısın
09 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay sonra 1 yıl olucak
Soran+1 yılevet öyle ama o kadar çok emek verdim ki o kadar çok çabaladım ki pişmanlığını görmek hakkım diye düşünüyorum görmezsem gözlerim açık gidicem
Soran+1 yıl24 .
Soran+1 yılbüyük olunca boşveriliyo zaten dimi :(
Soran+1 yıl:) daha mı kolay atlatılıyomuş asıl ergen aşkları kolay atlatılır ortada sevgi yok bişey yok sadece takılmaca bizim ciddi ilişkimiz bitti
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkiler dönmedi
01 Yorumla
Soran+1 yıldemekki istisnalardanız
Gizli Üye(25-29)+1 yılDönmezler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcgu donmez
11 Yorumla
Soran+1 yılee herkes döndü diyo :)
+1 yılDönmez
10 Yorumlahaayır
00 Yorumla
+1 yılkaraktere bağlı